309

Unknown

преди 1 година

И на мене постояно ми премахват коментарите така че от единия крачол в другия си го местя аз ... :)

308

Михали

преди 1 година

Цензурата в сайта е велика. На фона на десетки гнусно написани постове, написах само ,че е абсурд тротинетка да може да развие скорост от 100 км/ч заради невъзможността да има такъв двигател, дадох пример и с моя скутер за сравнение, Да не говорим ,че при 100 км/ч е абсурд да овладееш вибрациите на толкова малка платформа. Значи фейк информ, да става джумбиш. Постът ми беше изтрит!!!

307

Тео

преди 1 година

Добре бе, законотворците! Вижте що за разграден двор сме! Гледаме едно различно човече, как очевидно не е с всичкия си и дърпа постоянно дявола за опашката! Ами направете законови промени! Въдворете човечето в съответното заведение! Помогнете му, санкционирайте го! Защото, когато се размаже на паважа като *** от банан ще е късно и ще остави травма на друг невинен шофьор и близките му ще страдат! Не искам постфактум да излезе някой оял се лойнитопко да ми обяснява какво трябвало да направим!

306

преди 1 година

Тази ако ме удари е миризливата си тротинетка, ще я накарам до края на живота си да яде само каши със сламка, пък ако ще господ и сатаната да ме съдят заедно.Казах!

305

Анонимен

преди 1 година

Някой психиатър няма ли да се намеси и след като си охлузи задните части да я приемат на 4-ти км

304

Куку

преди 1 година

За съжаление не се е пребила.

303

Тео

преди 1 година

Имам познат в Германия, на който му взеха книжката за месец, щото караше ел. тротинетка на четири бири! Питах го, добре де, каква е логиката да ти вземат книжката за шофиране на тротинетка, за която не се изисква книжка - човекът ми каза - ами и аз не знаех, питах полицаите, и те казаха - освен, че са бързи, шофиране на такива неща на четири бири не е най-брилянтната идея - така ще предпазим и теб за напред! Такъв е закона! А това чудо ако продължава така, ще се намаже като пастет на филийка!

302

смех

преди 1 година

Като гледма тука почти 400 коментара, явно Бай Ганння е най-големият фен на джендърите. Сигурно си прави яко злобарки на Емили в инстаграма, но тука всичко много го възмущава иначе

301

Анонимен

преди 1 година

Какво да правя ако го сгазя това нещо?! Как да се опазя себе си и семейството ми от такива.

300

Анонимен

преди 1 година

това било мъж по рождение...божеее...

299

Анонимен

преди 1 година

Боже прибери си вересиите

298

Анонимен

преди 1 година

Съществото Емили, ако се метне от някой виадукт с тротинетката ще е най-добре.

297

Таня

преди 1 година

Горкото дете. Дано не се е уплашило. Да му е обеца за друг път.

296

Анонимен

преди 1 година

Как може да твърдиш, че си карал внимателно при положение, че катастрофираш по твоя вина? В това няма абсолютно никаква логика, дори да беше и автомобил, а не с нещо си на колела.

295

sda

преди 1 година

има очевиден проблем поне с няколко закона - това трябва да бъде спряно преди да е станало късно

294

Истината

преди 1 година

лудите и пияните Господ ги пази...

293

Анонимен

преди 1 година

Е оти не е гушнала букета да ни спаси от съществуването си?

292

KAT

преди 1 година

Първо не мога да разбера защо се дава гласност на това м*ало*умие на фона на ужасите по пътищата с толкова жертви и ранени; второ: полицията какво чака, та не й тръсне една глоба на макс според закона? И трето, препоръка: да иде да кара тротинетката със 100 по гръцка магистрала, като е толкова отворен/-а/-о , и

291

AAA

преди 1 година

Явно е как ще завърши това ако продължава, това превозно средство не отговаря на закона и трявба да бъде дерегистрирано и на собственика да бъде наложена глоба. Другото са празни приказки и чесане на езици.

290

Asd

преди 1 година

Очакваше се... Даже леко се е разминал/а/о. Само не знам защо още не са й/му прибрали тротинетката и да я/го съдят. Има си закони и правила за движение по пътищата. Не знам колко още нарушения трябва да направи за да се усетят, а не само да я/го привикват в КАТ. Даже не знам как да се обърна към него/нея/то...