29

Ботоксов

преди 1 година

Ха-ха в момента самая могучея превзема половин село на седмица. С тези темпове няма да доживеете покоряването на украйна. Да не говорим че доставките на оръжие от любимия ви ФАЩ продължават, а с настъпването на есенните дъждове положението на рашистанската армия направо ще стане плачевно. В момента Путин кърши пръсти и се чуди как да се измъкне от септичната яма в която е затълнал до очи.

28

До Ботоксов

преди 1 година

Магучея за "утеха " , като за начало ще отвъди караварските духaчи от окраинските територии.

27

Ботоксов

преди 1 година

Ха-ха Ердоган пак го нaби на кремълското жуже. Подкрепи украйна и зеленски като каза че анексирането на крим е нзаконно. В допълние токаев също го опраши как си требе, след прегръдките в сочи, прати казахската армия на учение със САЩ. И какво ще направи самая магучея след поредния резил? Нищо освен да подсмърча в ъгъла, или всъщност за утеха може да покани пак военните минситр на Мали, Бурунди, Етиопия и талибаните.

26

Анонимен

преди 1 година

Съществото няма никаква връзка с реалноста . Контактува само със себеподобни .Но русите ще му помогнат и разубедят .

25

ББ

преди 1 година

Слава на Украйна!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Е ако не друго Зеленски поне си разбира от работата на комедиант.

23

Щирлиц

преди 1 година

Този ще отиде там,където ще отиде и измислената му държава.

22

😳&#1

преди 1 година

Този,тотално изпляска! Изживява се на Фидел Кастро! Обикаля,като Гринч по цял ден и блещи тъпотии! Когато не избираш политици и държавници,а актьори и шарлатани да управляват се стига до тук!100-ци хиляди убити,ранени и обезобразени граждани, разрушени градове,инфраструктура и икономика!Избирайте умно,без емоции и сексуални фантазии,че иначе нищо добро не ни чака!

21

Анонимен

преди 1 година

Тъпите укри не схванаха, че нищо в радиус от 500км не иска да се асоциира с тях. В Крим ще се бият до кръв, за да не се върнат под украински контрол...

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Е този спор кой е по може да ни скара с Украинците , защото ние това място не си го даваме !

19

Зелененейски

преди 1 година

Дано само Американските братушки да не спират да изпращат оръжие и пари щото съвсем сме го закъсали та дори и ако се наложи после след "победата" освободените украйнци , децата им и внучетата на техните внучета, да бачкат по ДЕВЕТ дена в седмицата за да връщат на САЩ заема за доставеното оръжие и помощите с лихвите ..... Мен не ме мислете , вече съм девет пъти по богат от корумпирания и осъден предишен президент Порошенко . Спестявам от закуски ...

18

Toни

преди 1 година

До Анонимен26Ти за кои свят по точно говориш-3/4 ти от кой-този който мисли и може или този който чака?Въпроса ми е риторичен.Не си прави труд да ми отговаряш.

17

До Toни

преди 1 година

Няма вече Украйна , има само окрайна. Трудно ли е за проумяване едногласни.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 А Спартак МаЦква колко "отвоюва"? Опа, забравих, те "играят" в Централноазиатските степи.

15

Анонимен

преди 1 година

Тая вечер Динамо Киев "отвоюва" 0:5 срещу Бенфика. Между другото тоя Зеленски най-вероятно нищо подобно не е казвал и понятие си няма какво се пише по "медиите" като днes bg за него. Това е просто едно заглавие от фабриката за пропаганда на сатанистите, написано от психолог с цел настройване на българите един срещу друг.

14

Анонимен

преди 1 година

Добре де.. Вероятно ли е да има психически отклонения този, или всичко е от белото?

13

Toни

преди 1 година

До Анонимен15 Как да отговориш на руски *** който пише Украйна с О....

12

Анонимен

преди 1 година

Много лесно ще бъде отвоюван Крим, защото е ясно, че хората там- независимо дали са етнически руснаци или украинци, не искат да бъдат под управлението на Русия .

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Това го решават украинците, а не руските роби!

10

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 10: Ти къде я видя окраинската независимост и суверенитет, бе ***? Окрайна е най- поробената краварска колония!!!