169

Анонимен

преди 2 години

Личности като Борисоф са опасни само така допуснати до управлението на държавата.Защото в цирка би бил самороден шут и будейки смях и съжаление.Но за управлението на страната е трагедия за един народ и катастрофа и пагуба.Всички на Запад му се смеят.Диктатора Путин и диктатора Ердоган го ласкаят.Ласкае ги и той.Но в техните очи и за тях той е тоалетна чиния и временен писуар

168

Анонимен

преди 2 години

Ококорен отврат, скрий се вече, съсипахте държавата и хората ви духат супата и това ще бъде за много дълго време.

167

Анонимен

преди 2 години

Как точно защити интереса на българите лаянар потен като вдигна газта 10 пъти ли??? Да не би да вдигна и заплатите 10 пъти? Долни ***

166

Анонимен

преди 2 години

Борисоф е патология.Има добре описана диагноза за лъжците с психични проблеми Такива са ненормални фантазьори.Често се съчетава с нарцисизъм ,болезнено его, панически страх от истината.Живееики в нереален свят те са способни на отмъстителност.Тшеслави и краткопаметни....трагедия и падизъм....

165

Анонимен

преди 2 години

Тези оправдания с Борисов вече се изтъркаха. Вие за повече от половин година какво направихте, има няма 2 закона, през цялото време борихте червени линии. Такова нещо България не бе виждала след 1989г. А да, успяхте да спрете строежа на Хемус и така да обречете на глад и безпаричие милиони хора от северна България.

164

Само дето

преди 2 години

правителството на ПП и компания са купували газ от руснаците, а са си траяли, лъгали са ни, като са ни го продавали скъпо и прескъпо!

163

анонимен

преди 2 години

Няма спасение за България, ако управляващите не започнат задължително да минават през детектор на лъжата. Ясно се показа , че в тук има доста шарани , които лесно се ловят на гола кука. Поне след резултатите от полиграфа, рибоците може да се осъзнаят.

162

анонимен

преди 2 години

Недей да викаш на Борисов лъжец. Тази "титла" пожизнено е запазена за вас с Киро и за вашата партийка. Още толкова много път има да извървите и двамата, че поне малко да се доближите до него и ГЕРБ.

161

До 175

преди 2 години

Защо ли при Борисов не усещахме никакви щети, цели 12 години, а тези само за няколко месеца забъркаха такъв коктейл от щети, че не се знае дали изобщо, ще се оправим?

160

Анонимен

преди 2 години

На Борисоф мястото му е или в затвора или в лудницата.Той е доказал се предател.Предаде на Ердоган турски опозиционер.Газейки международни спогодби.Нарича Ердоган ,,Ерго" и мой брат.Даде на Русия газопреносна система без пари и ,,изгуби " пътната карта .Така океани руската инвазия в Украйна и подаване газ на руските проксита Сърбия и Унгария.Пусна руски наемни убийци от ГРУ и прикривайки ги в тандем с Горанов за няколко ,,кюлчета" повече.Какво е Борисоф?

159

Анонимен

преди 2 години

Таз Латерна едно си знае и толкоз. Защитил интереса на американското посолство. Те му казали така да направи. Ци *** ска работа.

158

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо тоя а.н,у.ус няма ли лимит бе п.е.д,е.рун,гел крадлив

157

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо тоя а.н,у.ус няма ли лимит бе ***.рун,гел крадлив

156

Анонимен

преди 2 години

Сурикат измамник, ти и цялото ти потекло. Какво направи баща ти с червената алфа

155

Анонимен

преди 2 години

Борисов и престъпното управление на ГЕРБ беше на власт цели 12 години!!! Вие искате едно ново управление да поправи огромните щети за половин година?!! С вълшебна пръчка?

154

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е навсякъде не само в България. Правителството на ПП изкара най - лошият възможен късмет. Висока световна инфлация и Руско - украинската война и избрахме възможно най - добрият начин за решаване на проблемите. Бизнесът има таван за плащане на сметките за тока, а за газ не се поддадохме на корумпираната Русия.Гордея се с това правителство,че беше точно то в най-тъмните моменти за България! Поклон и пак ще гласувам за вас. Няма да видите аргументи сред омразните коментари !

153

Боросов

преди 2 години

Говори лъжи, диша лъжи, пикае лъжи, *** лъжи. Въобще целият е една лъжа. На 2-ри Октомври българският народ трябва веднъж завинаги да го постави на мястото му - а именно не да му слуша лъжите, чрез стадото ***, които кудкудякат около него, a да го изпрати да ги разказва на Бай Ставри

152

Анонимен

преди 2 години

А онзи кран, който авера ти Киро демонстративно въртя на гръцкия конектор, Чия заслуга беше? На Борисов или на Вас двамцата?

151

Анонимен

преди 2 години

Асене,оттук нататък все ще си БИВШ

150

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че никога повече няма да се спъваме в една и съща тиква.