292

Анонимен

преди 1 година

На запад има само една възможност - средната класа ще обеднее поне 2 пъти което ще доведе до срив на социалната устойчивост и срив на цялата западна система която е базирана на средната класа. Следва въвеждане на фашистка диктатура което вече и започна.

291

Анонимен

преди 1 година

Лексиката на Медведев, грубият език и обидите подсказват слаби нерви и ярост, зад които прозира страх, огромен страх от задаващия се провал. Путин май го чака съдбата на цар Николай Втори. Най-добре е да се моли да умре поне като Николай Първи, дето пукнал от мъка в края на Кримската война в средата на 19 в. виждайки руския провал.

290

Д

преди 1 година

"Бригадите бяха най-доброто време, вечер ставаше голям купон, и никой не са преуморили с работа."Още един последовател на Ким Чен Ир. Бегай в Северна Корея. Там бригадите са цял живот. Купон до купона, майно льо.

289

Македонец

преди 1 година

В ЕС и Сащ демокрацията ( колкото и отвратителна да е тази дума за робите на Путин в Бг) дава право на избирателя да смени правителството и в това няма нищо страшно, само в Рф босовете " политици" имат по 20 мандата... с други думи до гроб!

288

До 319

преди 1 година

Не, започна като украинските фа.. Шис. Ти изгори ха руснаци живи в киното в Одеса.

287

като просяци

преди 1 година

Европа търси алтернатива на руския газ в Мозамбик. ЕС планира да увеличи петократно финансовата си подкрепа за африканската военна мисия в Мозамбик, разкрива вътрешен документ на съюза, видян от Ройтерс.

286

Анонимен

преди 1 година

До славянин "Financial Times'' пише че европейските вносители на газ са поискали от Норвегия да намали цената на газа на практика да я продава под себестойността и! Норвегия им е показала среден палец! ''Единен и неделим'' атлантизъм!" - само малко уточнение, Норвегия продава на пазарни цени десетки пъти по-високи от производствените и буквално в момента се угоява с астрономически печалби много по високи от Газпром. И дори не иска да намали на нормални печалби.

285

От личен опит

преди 1 година

В нашия блок имахме рускиня. Много добра цена. О зелени сама, купи пейки. Поддържа сама всичко. *** не даде стотинка. Изгонихме я. Имаме и украинка. Като Изгонихме рускинята украинката взе пейката и си я замъкна пред апартамента. Та аз като правя сравнение..

284

смЕх!

преди 1 година

Хаха, на руския мистър Бийн пак му се привиждат празни хладилници на запад. Едно време преди 89-та така са лъгали тук в България - че на запад всички измирали от глад и се живеело в мизерия, затова тук било много по-хубаво. СмЕх!

283

Анонимен

преди 1 година

До Европеец 317 Спорно е ,колко сме демокрация- Брюкселски чиновници , неизбрани от никого , взимат решения касаещи стотици милиони

282

Off

преди 1 година

Малко комплексирано човече, с кофти дилър - изпада в ярост и почва да не му се разбира какво говори. Избива му пяна на устата.

281

Анонимен

преди 1 година

Лъже гадната мечка. Европа нямаШЕ нищо против Русия, нито пък Финландците и Шведите искаха в НАТО. И Северен проток 2 беше направен и сертифициран Дори си затвориха очите за анексията на Крим... Обаче всичко се промени на 24 февруари 2022, след като нахлуха на чужда територия и започнаха да избиват населението й с цел заграбване на територия. А като капак започнаха и с ядрени заплахи!

280

Гледна точка

преди 1 година

Защо ли цялото това изявление ми прилича на жалък кремълски плач и по-скоро е изпълнено с комплексарщина?

279

Гошо

преди 1 година

Германците преди 70 години бяха големи демократи е Освиенцим, хаха.Ами да построят на студено, ще им е от полза

278

Европеец

преди 1 година

До ехо. Ами защото са предимно лъжи и манипулации. Къде видя 75 или 90 процента от европейците да са против санкциите? Напротив. И какво ми излиза този кремълски пиянгурник с призив да се бунтуваме срещу правителствата и че четири вече били паднали. Ами това няма нищо общо с войната в Украйна и ще дойдат други правителства, които ще видят същата политика. Защото сме ДЕМОКРАЦИЯ.

277

Смях горчив

преди 1 година

До АнонименЕ, да той бил "пиянка". Но Байдън е сладурче, Жан-Клод Юнкер симпатяга, Макрон не се подиграва на България, Кулеба е възпитан, Урсула е мила и не лобира за ваксини, Туск казва стихче на български и ние се просълзяваме. Но Медведев е всичко най-черно. Браво, така се кове правилност!

276

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Как готви се насила :) Даже в Донецко и Луганско не искат да се бият за други райони. Има достатъчно записи на командирите им.

275

Анонимен

преди 1 година

Интересно къде е финансовия отчет на "днес" да видим колко плащат за *** тук, покрепящи Световния империализъм.

274

Анонимен

преди 1 година

ТЪЙ, ТЪЙ ПРИЯТЕЛ, САМО ДЕТО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА В ТАЯ ПУСТА НАЦИСТКА ЕВРОПА И АМЕРИКА, ЗАЩО МИЛИАРДЕРИТЕ ВИ СА ТАМ, ЗАЩО СТРАННО НЯКАК СИ ОЛИГАРСИТЕ ВИ СЕ САМОУБИВАТ АМА ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА, ЗАЩО ДВОРЦИТЕ, ЯХТИТЕ И САМОЛЕТИТЕ ВИ СА ТАМ, А КРЕПОСТНИТЕ В РУСИЯ- ЗАЩО ТЕ НЕ ВИ ИСКАТ КОМПАНИЯТА.

273

кърпено кожухче

преди 1 година

До АнонименНещо не разбрахме, ти като си видял криза и режим на тока искаш да ни го демонстрираш и на нас? Слава богу че не си бил на гилотината, как щяхме да те настигнем! Да пази господ!