12

Анонимен

преди 1 година

Е Киро и Лена ни увещаваха, че ще е много ПП-евтина?! Пак гласувахте за тия измамници!

11

МАЙОРА

преди 1 година

Да ви е за урок! НЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ БИЗНЕС със СИБИРСКИТЕ ДИВАЦИ! Взеха ви парите и ВИ ИЗЛЪГАХА!

10

Анонимен

преди 1 година

До: 8 Е какво Ленче, та Ленче? Кое е това Ленче??? Познаваш ли я?Черен влак се композира Ленче ле, от Бургас за София - тая ли е?С други думи да обобщя въпроса си към тебе: Кое е това Ленче, от което уж видите ли била зависила цената на газа??? Та нали правителството на Кирил Петков беше свалено от един дълъг грозен плешив чалгар? Сега Ленчето е никоя! Имаме служебен кабинет! Въпроси за цените - към Гyгyткa Донева!

9

Сладури

преди 1 година

Миналата седмица държавата отпусна 800 млн. на Булгаргаз, че щели да фалират, а днес имали 6 млн. печалба само за юни и били стабилни ?!?!? В тая държава всеки ден някой казва каквото му е удобно, за да крадне едни парички. Или народа да става и да ги изправя тия продажници до стената или някой от лудите да натиска копчето и да се свършва. Толкова гнилоч и *** корупция откакто е създадена тая държава, не е имало! Крадене , крадене и пак крадене, а народа си трае и се вайка....

8

Макаренко

преди 1 година

Зареждайте дърва и *** за печките и да не ви пука,гаста да си я носят в Канада с еднопосочен билет

7

Страхотно

преди 1 година

Голяма новина. Както ни увещаваха цяла година - газ ще има, проблема е в цената. И какво като има, ако никой не може да си я позволи? Нито семейства, нито бизнес? И как 90 млн Турция осигури 5 пъти по-евтин газ, а за нашето мижаво потребление е по-скъпа в пъти, дори от страни като Унгария? Заслужават разстрел променкаджиите. Газ ще има формално. Никой няма да може да я потребява на такива цени. То така има и частни джетове. Въпросът е в цената и ще решат трафика. Некадърници!

6

Мерси!

преди 1 година

Но не ви я ща!

5

Анонимен

преди 1 година

Нали четири пъти по-евтина щеше да бъде? .... Ленче?

4

Анонимен

преди 1 година

В бтв сутринта някакъв шеф на Булгаргаз призна - ние купуваме руски газ през няколко посредника и съответно на много по-високи цени!!! Поредната лъжа на Киро-лъжеца за пореден път беше разкрита!!! Плащай народе, за да може да угодим на западните чиновници. А това, че ще студувате и ще обеднявате не е важно, важното е авроатлантическата джендърска солидарност!!!

3

Момо

преди 1 година

Скъпа като навсякъде в Европа... Е, и?

2

Анонимен

преди 1 година

При управлението на простото Киро, Булгаргаз без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

1

Анонимен

преди 1 година

яка подигравка с народа, почивка на Малдивите има но е скъпа също. Защо е по скъпа бе господа медийни преписвачи? Коя е причината, де бе Кирчоу който много се пъчеше и сега го отнася народа. А между другото разбрахте ли че хранилищата на Германия от 30% са вече на 70% и че временно е пуснат Северен поток 2? Бедните пак да го духаат нали бе преписвачи