118

До 134

преди 1 година

Аз съм ерген, няма кой да ми хвърля кърпата!

117

до 131

преди 1 година

масово римляни с по 10 деца, отгледани като зверчета, работят по черноморието, още по-зле ще става, никой с мозък не трябва да работи на тези нещастници. Ако имаш мозък почваш работа с мозъка си, ту предприемач да създаваш, ту работиш по софтуер. А не на мутрите

116

Анонимен

преди 1 година

Примерен вариант - 5 дни по маршрута от Етрополе до Калофер, бусче и в село Баня или Хисаря за 2 дни.Спа през деня, карловска анасонлийка вечерта- с удоволствие и мярка:-) Все едно се подмладявам с 10 години:-)

115

Анонимен

преди 1 година

131, жена ти не ти ли фърля кърпата на лицето като дойдат студентките ;)

114

До 127

преди 1 година

Аз поне искам да ме обслужва някой, завършил средно! В Гърция ме обслужват на плажа на кафето млади момичета, студентки! Нивото е много по-високо

113

Анонимен

преди 1 година

Изключено е да се сравняваме с Гърция! Там природата е била щедра... А нашите оскъдни дадености бяха лошо омазани от либералния пазарен механизъм.

112

Анонимен

преди 1 година

Ами като не намират българи будали да почиват на мутроморието, да намерят други - от целия ЕС имат избор. Ама дори пияните англичани се отказаха.

111

Анонимен

преди 1 година

Ком Емине не е за всяка уста лъжица , но наистина в България може да се организират фантастични 3 или 5 дневни турове в планина.Ако се комбинират и със спа в края( центъра за възнаграждение в мозъка) - Хисар, Сапарева баня, Девин и малко кулинария, може да е фантастично:-)Пиша щото съм си ги правил за собствен кеф:-)

110

Гената

преди 1 година

ходих наскоро в поморие, улиците празни, стаите в хотели тъмни, вяло настроение, направо погребално

109

ф

преди 1 година

Мутроморие... какво да очакваш

108

Анонимен

преди 1 година

Който е отишъл веднъж някъде из Гърция, трудно би се върнал по нашето черноморие. Предпочитам морски таралежи пред наши двукраки такива.

107

Анонимен

преди 1 година

По бг плажовете са само представители на етноса гастербайтери в Германия. Атмосферата е ужасна. Персоналът - или застарял и груб, или млади и безмозъчни без средно, та дори основно образование. Морето с 4 метрови вълну, не можеш да си плуваш спокойно (тук не можем да променим нищо де). Кой за бога още почива на бетономорието?

106

Анонимен

преди 1 година

Аз ходя на всички плажове край Кавала от 3 години и съм безкрайно доволен. А това дори е най-бедната част на Гърция. На островите е още по-голям разкош (изключвам Тасос). Но доринв северна Гърция обслужването е в пъти по-добро, хората са усмихнати, морето е страхотно чисто в сравнение с Черно, не съм се разболял нито веднъж на гръцкото море, въпреки че плашилата като Кунчев обясняваха, че стъпиш ли в Гърция Ковид те поваля. А на бетономорието редовно се разболявах.

105

Глупости

преди 1 година

Фраш е.Всеки е свободен да ходи където си иска,но и при нас е фул.Казвам Ви го,като наблюдател на морето от над 40 години

104

Imagemacer

преди 1 година

Га строихте не ревахте сега ревете .Персонал няма, клиенти няма,пари няма.Кога ви работеха за без пари професионалисти им се подигравайте,без осигуровки,по 12,14 часови смени.Всички свършва един прекрасен ден.Ще останат само коректните .Бутайте...клиентите са ви само гастербайтери с три четири деца на социални помощи от Дюселдорф.Служителите ви и те без основно образование.Никога не бих посетил заведение което да се обслужва от неграмотен и нечистоплътен персонал.

103

Анонимен

преди 1 година

Последните години семейството изкарваме по месец, месец и нещо на морето. От 2008 не сме стъпвали на Черно море. Като гледам скоро няма да стъпим. Живот и здраве като се пенсиораме с жената мислим за постоянно да се изнесем някъде по беломорието. Аман от строителни инвеститори, заради тях вие трябва да бачкате и плащате данъци в БГ, за да взимам пенсия, която да харча в чужбина, хохо.

102

Анонимен

преди 1 година

Айде стига са ревали . Тази година извън сезона им докараха украински туристи платени от наще данъци . Такъв дълъг сезон не са виждали тия . от Февруари до Септември . Що реват ?

101

Ася

преди 1 година

Трябва да си много т ъ п да ходиш на бг море ужас е

100

ОПС

преди 1 година

в Гърция може да е скъпо, но поне се грижат да си щастлив, вода ти дават с кафето, питат те как си, дават ти добра храна, абе цяла друга вселена, трябва да си много *** да си дадеш парите на измамниците по черноморието

99

Истина

преди 1 година

Родното ни море е пълен ке....ф.Така го наср....а ,че къде се обърнеш само ***.Презастроено,вмирисано,скъпо,лошо обслужване,дебилски изпълнения на хотелиерите.Заведенията отврат.