190

Анонимен

преди 1 година

Ние сме богаташи бе значи не искам да чувам за пестене на енергия, режими на ток, по-скъпи храни, ток, вода, газ и всичко останало ние сме супер.

189

Анонимен

преди 1 година

До До 197 Бау Постоянното влечение на русофилите към такива коментари показва само едно нещо :))))))

188

анонимен

преди 1 година

Криза няма за вас Лореалчо с жена ти, за простото Кире, за ***-де-ругата Асен, за Лена общата! Защото се нагушихте яко, само за 7 месеца! Айде стига си обикалял телевизиите, вече не гледаме БТВ и Нова!

187

Анонимен

преди 1 година

До до 182 от славянин Само неграмотен русофил продължава да си мисли, че с опорките за "късите и криви краставици" впечатлява някого. Щото русофила мисли само за опорките, а не за реалността. Ако мислеше за реалността, щеше да знае, че късите и криви краставици отиват за производството на салати, мариновани зеленчуци, сосове, смутита и какво ли още не. Всъщност, ако знаеше нещо за реалността, щеше да знае, че къси и криви краставици си се продават в целия ЕС, включително и в България. :)))

186

До 197 Бау

преди 1 година

Е ти поне се пувстваш добре всяка вечер в прегръдките на новия си мъж от Ангола и те прави по три пъти жена

185

Анонимен

преди 1 година

До 196 Аз съм на почивка на Санторини, тука няма българи, много е скъпо, на Крета и Корфу също, българите може само Халкидики, с колата и по евтино!

184

Анонимен

преди 1 година

АКо излезем отЕС къде ще миете тоалетни чинии и кой ще ви налага санции?

183

Анонимен

преди 1 година

Въобще няма криза - бензин 4 лв, хляб 3 лв, олио 12 лв, домати 8 лв. Газ няма, инфлация от 40%, но според *** няма криза?

182

Анонимен

преди 1 година

Докато мръзнете през зимата се стете за рограмистчето и гръцкия плаж. Много сме добре всички слугуват в гърци друга реч не можеш да чуеш еталон за просперитет е да миеш гръцки тоалетни чинии.

181

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да бъде осъден и в затвора заедно с Киро и Асен и цялото ПП,. бСП, Дб

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 190 "Така ли? Аз юли бях на Крит, сега на Корфу и един българин не видях!" Аз пък бях на Халкидики, и не можеше да се разминеш от коли с българска регистрация. А, и казам дизел.

179

Анонимен

преди 1 година

До 178:Не е момента сега да излизаме от ЕС.Няма да ни пуснат сега.Положението е трагично.Ще стане много зле.По-добре да стоим сега пък по-натам след като свърши войната ще видим.Не виждаш ли,че плащат на разни да ни водят пропаганда и даже чужденци ни агитират и даже заплашват...

178

Анонимен

преди 1 година

На 2 октомври ще преброим програмистчетата по гласовете за ДъБъ, БКП и ПП буахахах.

177

Анонимен

преди 1 година

От безпаричие, българина бяга в Гърция, да пие бира за 10 лева.

176

Анонимен

преди 1 година

До до 151 от славянин "ами то затова сме най-болната и умираща нация не само в европа, защото след 1989-та има магазини за всеки джоб!" Продължителността на живота в България се е покачила и то значително от времената преди 89та година, другарю русофил, та май нещо ти куца логиката. Впрочем, сърдечни проблеми не се развиват за ден два, а за ДЕСЕТИЛЕТИЯ, тъй че интересно защо така същото беше положението през 80те, 90те и 00те, щом преди това сме яли "здравословната" соц храна?

175

Анонимен

преди 1 година

До 173 Така ли? Аз юли бях на Крит, сега на Корфу и един българин не видях! За сметка на това има доста украинци!

174

Анонимен

преди 1 година

Русия е бензиностанция с ракети сиреч инфлацията е спекулативна. Нали ***?

173

Сата НАТО

преди 1 година

Метанът е 7 лв, не мога да си позволя да вдигна над 2000 оборота на киата, не мофа да си позволя климатика да включа или да оставя двигателя да работи на място ----///----- А, ти искаш и да оставяш двигателя да работи на място.... А не си ли загубил малко връзка с реалността? Значи затова дигате цените на км, за да може да кесиш у киата и да се жлембиш на стоянката на запален ДВГ ? :))) Де, тояга неокастрена, де!

172

Геврек

преди 1 година

Трябва достъпен метан за всички. Започвам да образувам метан и да снабдявам.

171

Анонимен

преди 1 година

В Гърция на плажа не можеш да чуеш гръцка реч. Дори сервитьорите говорят български. Голяма криза в БГ, няма що.