8

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Янко няма да успее да купи нов джип тази година, това разбирам от статията.

7

Гффф

преди 1 година

Има в София родно производство, ама е 1.4-1.6 лв. при положение, че е по 1лв.на други места, а в големите вериги по 50-60 ст. С кеф ѝ дадох парите на жената, обаче динята не беше и много хубаво, затова и не повторих.

6

Анонимен

преди 1 година

Гърците са по-бедни от българите и затова продават евтино.

5

бай Тодор

преди 1 година

И преди да ги оберът ги поливат да тежат на кантара.

4

Предприемач

преди 1 година

Да си ги ядат сами. Ако бяха направили сергии по исновните пътни артерии и да пъснат на 50 ст. килото шяха да печелят. Но те са дураци - искат по 80 ст. на кило, дори и да идеш от полето да си купиш две дини. А на прекупвачите ги дават на 25 стотинки.

3

Неразбрал

преди 1 година

И как гръцките дини изместват българските с по-ниски цени, при изкупна цена дори да кажем от 30 стотинки? Колко е изкупната цена на една гръцка диня? Да не говорим за разходите по транспорта на същата до България?

2

Vaio

преди 1 година

Значи да произведеш едно кило диня е 4-5 пъти по евтино от това да го транспортираш до софия и да го продадеш ??? търгаши

1

Анонимен

преди 1 година

бг диня тройно по-скъпа от гръцката и турската. как става това?