38

Анонимен

преди 1 година

Кирчо видяхте ли как пожела на Гълъб Донев kу... ец ж.. Хахахахахахахаха Дислектикът е изгубил умът си тотално.

37

ъъъ

преди 1 година

Не се и съмнявам, че ще я продължат. Досега не сме имали правителство, което да не е продължило "борбата с корупцията" на предходното.

36

Лили Барута

преди 1 година

Хахахааа,каква битка с корупцията бе *** - не битка а флирт

35

Анонимен

преди 1 година

До: номер 22 И как я виждаш ти борбата с корупцията, като главният каскет Гешев ги защитава?! Нали опитаха да махнат Гешев?Не успяха!

34

Верен анализ

преди 1 година

Токсичното ГЕРБ не спира да плюe и хрaчи по избраният от народа Кирил Петков. Народа ще ги накаже. Пак ще се гласува масово наказателно, против ГЕРБ. В случая няма алтернатива на ПП, така че не се съмнявайте, че ще прескочат 30%. Това мога да ви го гарантирам лично. А ако се коалират с ДБ, може да чукнат и 40%.

33

Анонимен

преди 1 година

След церемонията по предаването на властта досегашният премиер Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова напуснаха сградата на Министерски съвет. Прави впечатление, че на една от снимките те са хваната на ръка.Това се вижда на кадър на фоторепортера на БНТ Десислава Кулелиева. Хахахахахаха

32

Анонимен

преди 1 година

Очаквам новите шаржове и мемета с името на новия премиер. Например "гълъб гълъбу око не вади"

31

Анонимен

преди 1 година

Всички правителства досега идват със заявката за ревизия на старото, с чагъркане, с премахването на всичко предходно. По този начин се ОСАКАТЯВА държавата. Нито едно не е казало, "благодарим ви за това което направихте за България, ние ще надграждаме и стараем да не допускаме вашите грешки."...

30

Донев

преди 1 година

вместо да се ръкува с него трябваше да му отвърти един зад врата. Сега трябва да се мъчи да оправя поразаите след некадърното управление...

29

Твърдо Решено

преди 1 година

Пак ще гласувам за ПП. Искам Асен Василев да управлява България, само той може.

28

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и Лена Бориславова напуснаха МС за ръка. Циркът е пълен.

27

Чук и Гек

преди 1 година

До aZ-ът! Това не беше Ленчиту, а Калина Константинова! Чисти, младежки отношения под покровителствения и малко завистлив поглед на другарката Нинова! Красиви хора, красиви чувства, красиво поведение! А защо не се възмутихте, когато зам. директора на ЕНП дойде тук и пред камерите награби кметката на София!? Седят двамата, между тях държавния мъж Борисов, господин Жозеф Дол се пресяга през Бойко и хваща кметката далеч над коляното! Втория човек Цветанов каза, че ЕС дава пари и ще се търпи! Факт!

26

Видими резултати

преди 1 година

Аз вярвам само на Кирил Петков, защото има видими резултати зад гърба си. След много работа, работа, работа, успя да тикне зад решетките Бойко Борисов, да видим Гъбал до къде ще я докара. Дали ще успее да го арестува ефективно, за данъци, както Ал Капоне?

25

от село

преди 1 година

Киро е заръчал на министрите си да не губят връзка с родата,кумата и простотата ,само те останаха от хората.....да вярват на Кико фукнята.

24

Пен

преди 1 година

Аз не видях никаква борба с корупцията...... Видях само ,че ми падна стандарта на живот с 50%.

23

Багата

преди 1 година

Кирил към Гълъб: "Гълабе, искаш ли да те направа на женска гугудка?"

22

До реалист

преди 1 година

Много добре знаеш, че преди Каскета да бъде изритан с шутове от Каскетурата борба с корупцията няма как да има. Задачата на всеки, който иска да възмезди Българския народ за наглите гражби на ГЕРП-ДПС мафията е доста сложна, защото преди това трябва революция в правосъдието.

21

Анонимен

преди 1 година

Свалена сигурно е бясна , няма вече правителствени самолети и ескорти , джипове , джетове

20

Пижо

преди 1 година

И к'ва корупция спря? Дали Борисов е в затвора, или шефа на АПИ, или някой от тия, дето източиха милиарди от магистралите? Или пък подхванахте фирмите със санирането, та взехте дори, че вкарахте в затвора някой? Нещо с Гешев да направихте? По-кух от тоя е само Борисов.

19

Анонимен

преди 1 година

В името на Народа и в името на Кукубенд, обявяваме война на Русия! С Кукубенд напред срещу Путин! Маестро, бойна чалга турски мехтер!