206

Анонимен

преди 1 година

Оберщурмбанфюрер точно за 5 минути могат и да те настанят в психото...

205

Анонимен

преди 1 година

Едрогърдата русалка е редно да облече дреха от кървавите тела на убитите икраинци от руснаците.

204

Анонимен

преди 1 година

Захарова трябва да вземе в предвид нивото на Бг елита като Простото Киро... Та той е изкарал само един ПУЦ към харвард, за това е малко нефелен....

203

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До The Purge --- Точно за едно нощ вси рашистки дюмбели могат да бъдат пометени при дислокация на НАТО в България, а забегналите, като партизани в балкана, пречукани от щатските специални части, като фрагмент от тренировка. Все пак вие сте ни необходими, за да създавате антагонизъм и за да веселите Запада и НАТО.

202

237

преди 1 година

Оберщумчо, преди 80 години се разигра подробно твоята мечта! Завърши с кумира ти в тъмен бункер в столицата си, лапнал пистолета, след като отрови ***! Явно това ти е мечтата! Всички мечти се изпълняват някога!

201

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо всички забравят че Русия и Германия започнаха втората световна война като и двете страни нахлуха в чужди такива едновременно. Ако Хитлер не беше нападнал Русия днес Русия щеше да е в историята на един ред с нацистка германия.

200

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Радвайте се, че още не сме ви затворили рушняшките рашистки пасольства в България и из други евродържави. Стойте си в ккоочината, пийте водка и лапайте сальодка. Да ви е сладко!

199

The Purge

преди 1 година

Една нощ! Толкова е необходимо за да се справим с всички джендай и американски провокатори като кирчо и подкирчовците! Чакаме на червен светофар! България е била и ще бъде много след ФАЩ!!!

198

Анонимен

преди 1 година

България ви мрази, рашисти!

197

Анонимен

преди 1 година

Руските фашистки окупатори имат наглостта да се обаждат и да дават акъл. Идва краят им и истерията започва.

196

Анонимен

преди 1 година

Тази се е записала как гълта череши във фейсбук като последната ***. Чак гнус да ти стане. Неслучайно най ниския ценови клас жрици са рашките.

195

Анонимен

преди 1 година

Рашистите се пукат от злоба, че са ги разобличили. Петков отново ще бъде премиер!

194

БАЧКАТОР

преди 1 година

И благодарете на про100 киро за кризата в енергетиката и индустрията. И последващата безработица.

193

БАЧКАТОР

преди 1 година

Я кажете ще можем ли да плащаме газа, ако изобщо го има?

192

До Анонимен 216

преди 1 година

Няма нужда да стоим разкрачени между изтока и запада, както казваш ти. Трябва твърдо с двата крака да стоим на своя територия и да браним собствените си интереси!

191

Я бегай ма

преди 1 година

Тази госпожа много се е загрижила за българският народ. Това е от приятелски чувства, ше знаете. Не е защото ни крадат по всякакви начини.

190

Пайнературата

преди 1 година

Гешев работи на същия принцип. Не е важно коя е говорителката, важното е да прилича на излязла от клип на Планета Пайнер 2022.

189

Анонимен

преди 1 година

То да беше само Захарова, дето коментира умник Киро. Права е жената, а Киро най-добре да спре да се излага по света, у нас си го знаем. Ни мисли, ни умее да се изразява правилно. Та съвсем каши забърква. Голяма борба срещу някаква имагинерна мафия води. Първо да си изясни какво е мафия, да я конкретизира и тогава да и скача на бой. А не да хвърля празни думи в пространството. Борецът срещу Путин, паметник ще му издигнат! А Путин вече трепери от страх.

188

Чудя се

преди 1 година

Кой пък те пита теб ***!? Ходи да муаш гречка и самогон! Рушки убийци и мародери. Вън от Европа!!!!

187

Топъл приют

преди 1 година

Людвигсхафен. Топъл приют (станция за стопляне, Aufwaermstation). Когато жилището остане студено, бедните и старите трябва да спят с стоплящите халета. Защото когато Kreml-Despot Wladimir Путин(69) своята заплаха изпълни и газта спре, ще няма да скочат само разходите за енергия но и жилището е застрашено. За централна "Aufwaermstation" ще Friedrich-Ebert-Halle служи, съобщи кмета на Ludwigshafen Jutta Steinruck.