20

Анонимен

преди 1 година

В България живеят нацисти.Политиката е нацистка и историята в училище е нацистка.Учим невероятни лъжи.Първо лъжат,че ние сме Българи по произход от праБългарите Аспарух и Крум.Това е долна лъжа.После се лъже,че Македонците са Българи,което е абсурдно.После се лъже,че тази територия е исконна наша.Територията е завладяна,преди това не е била наша.Децата ни живеят в една голяма лъжа.Комплексарщина до дупка.

19

L.

преди 1 година

Ето - украинският сценарий 2.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези са доста жалки промити мозъци. Сега като влязат в ЕС ще ги оправят, както нас ни оправиха, но ще е още по-брутално, заради цялостната обстановка. Да са живи и здрави.

17

Само един цитат

преди 1 година

Само ще цитирам Паисий Хилендарски: "О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?"

16

мдаа

преди 1 година

Това което сам си причиниш и най-големият ти враг не може да направи. Някой ного иска македонския народ да остане в сръбско руската коч ина, лошото е че има продажни македонци които работят срещу интереса на народа си.

15

Анонимен

преди 1 година

Не само да протестират ,а трябва да се откажат от влизане в ЕС.С нацисти не трябва да искат съюз.Не само ние ги унижавахме,а и Гърците също така.В България е имало и има пропаганда ,която промива мозъка и затова така се държим с Македония.Децата ни са ни закърмени с омраза.Това е и причината да няма правителство,да се краде и и унищожава.Македонците трябва да спрат преговорите и да не влизат в нацисткия ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

По този повод от Не, България съобщиха, че нямат против да се коалират и с ДПС, ако се наложи. Мухахахаххаха

13

да попитам

преди 1 година

до кога ше ни занимавате с тая измислена държава ?

12

Пич

преди 1 година

Луумпени има насякъде. Това са полезните иддиоти на московската и белградската пропаганда. Да не забравяме, че в Македония има много свестни хора, които са за ЕС и добри отношения с България. Просто не са толкова шумни и никой не им раздава пари и пици на парче. При нас тези същите изизат в подкрепа на Възраждане, ГЕРБ и ДПС под строй с автобусите и еднаквите тениски и плакати. Нищо ново.

11

Анонимен

преди 1 година

А на албански могат ли да скандират? Официален език им е. Трябва да го знаят. Аз отказвам с македонец да говоря на друг език освен албански.

10

Анонимен

преди 1 година

ЪЪЪЪЪ.... Чакайте малко, че нещо не разбрах. Значи в петък (сега е 7:50 часа сутринта) някакви са викали нещо си и после са си отишли? Т.е. да разбирам, че някаква група от хора са станали в 5 часа!!! и са отишли преди да отидат на работа или там каквото правят - пред българското посолство и после са тръгнали? Е НА ТВА МУ СЕ ВИКА ДА НЕ СИ В ЧАС!

9

Анонимен

преди 1 година

Разликата между македонец и бесарабски българин е тази, че единия на чист руски ти обяснява, че е истински българин, а другия на чист български, че не е.

8

Истукан

преди 1 година

Все недоволни, не заслужават ЕС.

7

АнонимеН

преди 1 година

ТИЯ ИЗОБЩО ЗНАЯТ ЛИ КАКВО Е НАЦИЗЪМ!!!МУХЛЬЬОВЦИ С ФАЛШИВА ИСТОРИЯ И СИ ЗНАЯТ , ЧЕ СЕ ЛЪЖЦИ НАГЛИ ЛИЦЕМЕРИ!

6

Изроди мръсни

преди 1 година

Тия пред посолството и нашите от иZзраждане са едни и същи, с един господар в Кремъл са! На глуп0ватия избирател на иZраждане трудно може да му обясниш, че като излезе от ЕС, ще трябва и мито да плаща на 20 годишния си Пасат нов внос...

5

А

преди 1 година

продължава ли издаването на български паспорти за тия? И не се ли предвижда някакъв вид ревизия на издадените вече такива?

4

Анонимен

преди 1 година

Супер! Нека оставим селяните да си бъдат селяни! Те това си искат!

3

Анонимен

преди 1 година

Рашка плаща .

2

мдааааа

преди 1 година

НИКОГА в Европа. Никога.

1

...

преди 1 година

... Вардарска Македония е българска страна, земя и народност...