32

Коко

преди 1 година

Пич, защо досега не сещахте за Африка. Като те натириха се сети, че и там живеят хора. Какво ще им предложиш на тях като сте на едно технологично ниво. Сельодка и водка ли?Там в жегите водката не върви. Някоя УАЗ-ка ли, няма да я вземат те карат 30 годишни Тойоти. Руската машина не могат я свалят от кораба на собствен ход.

31

Анонимен

преди 1 година

Шменти Капели!Голяма бъркалка е!Лъже простите и гладни африканци!Що не ги подпомогне с жито и финансово?!Само ЕС и САЩ дават на Африка!

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 13 поколения назад. Ти не знаеш прабаба ти от кой турски бостан е излязла. :)))))

29

Анонимен

преди 1 година

До до 26/30 "Русия не е навредила на нито една страна" Русофилите и техните господари лъжат сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спят.

28

Папо

преди 1 година

Африка и Средна Азия, това им остана като дестинация на тия съветски другари.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 "Да да ама благодарение на Русия сега си господин а не ефенди" Кой бе, ако ти си склонен към потурчване това си е твой проблем :))) Аз и рода ми 500 години не сме се потурчили и без просия. :))))

26

Hoh

преди 1 година

Взел ли си е хапче за малария и свещички против мухата Цеце тоя старч***к. Да не го ухапе някоя мамба по руския газак.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 А Просия защо е бедна, като от 100 години е в ръцете на Сталинистите? :))))

24

Анонимен

преди 1 година

Да да ама благодарение на Русия сега си господин а не ефенди. Или може би си турляк на които липсва османлъка?

23

до 26

преди 1 година

Много интересно твърдение, но досега само сащ носят тероризъм, освобождение и демокрация. Русия не е навредила на нито една страна за разлика от сащ

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 "ВИдяхте ли китайците каккъв мост са построили на Хърватия в Адреатическо море? ЕС няма капацитета да построи един мост и им го строи Китай." Кримския мост е построен от Холандска фирма. Хахахахахахаха

21

Анонимен

преди 1 година

С ресурсите, които имат африканските страни не би трябвало да са бедни, но са били ограбвани със столетия от западняците и продължават да ги крадат, но по елегантно.

20

Браво на Русия

преди 1 година

Ами ще обикаля Лавров, каквото му каже джуджето, това ще прави ! Африка и други треторазрядни и бедни територии, там е мястото на Русия според джуджето !Всички са пълни със суровини, но без западни технологии !

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 "Русия има съюзници защото има какво да им даде." Просия е известна с нещата, които дава: мизерия, тероризъм, диктатура и тук таме по някое "освобождение", я от имот, я от територия, я от ресурси.

18

Анонимен

преди 1 година

ВИдяхте ли китайците каккъв мост са построили на Хърватия в Адреатическо море? ЕС няма капацитета да построи един мост и им го строи Китай. В Африка е същото Китай им строи инфраструктура, ако трябва да чакат на САЩ и ЕС ще останат неразвити и в каменната ера.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Когато си толкова пропафнал, че искаш министър председателя ти да се държи като лидер на африканска дръжава с гладуващи, само и само да направи същото като теб . :)))

16

Анонимен

преди 1 година

Русия има съюзници защото има какво да им даде. Никой вече не иска пробития долар.

15

Анонимен

преди 1 година

Дори в бедна и раздирана от конфликти и глад Африка просия се "опитва" да намира съюзници (и явно успява дотолкова доколкото може със силата на недостига да ги принуди). :))))) Между другото, Конння посети ли най-верния им съюзник на континента: Горна Волта? :))))

14

Анонимен

преди 1 година

Лидерите - естонската мазмантиq, про100ро кире, клоунът Бозо, жабясалия Драги. В полша правителството също се клати. Дъртия отвъд океана колко още време му давате?

13

Анонимен

преди 1 година

Африканските нации са били прави да поддържат комуникационните канали отворени за Москва, според Камиса Камара, старши съветник по африкански въпроси в Американския институт за мир, а Про100Кире ги затръшна шумно и се хвали със слугинажа си към Началника.