144

Б

преди 1 година

Украинците им останали 9 Нimarsa, a Русия има 5000 артилерия!

143

Анонимен

преди 1 година

До Спеца Аааа, важното е какво остава пред моста. :)))) ГРУЗ 200

142

до 136 и 141

преди 1 година

Невежеството не е порок.

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 140 Строителните материали са за окопаването на руснаците за зимата. Няма да има никакво "възстановяване" на Мариупол.

140

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама след евентуално много скоро "наближаващата" възможна (и най-вече НЕвъзможна) контраатака на юг (като да не вярваш и къде отиваш може би в откритата степ), неминуемо ще следва РЕ-контраатака на север и северозапад, огоре и отсрани, и т.н., до пълно и повсеместно наакване на укро-вермахта и чуждестранните му наемници, нали тъй?

139

Анонимен

преди 1 година

До Б Това не е единствения мост на Днепър, но е единствения мост, по който руските части там могат що годе нормално да получават муниции и подкрепления. Моста е на швейцарско сирене. По рано украинците го нацелиха два три пъти с по-малки ракети за да тестват отбраната му. Сега има един учаастък, който е напълно продънен. Оттам може да се мине само пеша. С кола е невъзможно, камо ли с камиони или танкове.

138

Б

преди 1 година

До 137 Разбирам, но така самите украинци си отрязват пътя да освобождават територията на юг от моста! Защото и те няма да могат да транспортират военна техника! Така контра атака на юг от Днепър става невъзможна за Украйна..

137

Анонимен

преди 1 година

Днес ще пия една бира да отпразнуваме победата на украинците над украинския мост.

136

Анонимен

преди 1 година

*** само тва ли щото си мислех че вече са стигнали мацква .

135

Анонимен

преди 1 година

До некомпетентен-Явно си чел много руски романи за ВСВ.Там винаги руснаците побеждават.

134

Анонимен

преди 1 година

Украинците нанесоха удари с HIMARS, а руското министерство на отбраната пусна в експлоатация фериботна линия между Ейск и Мариуполь, която ще се използва за превозване на строителни материали, конструкции и съоръжения за възстановяването на пострадалия, но свободен от азовски бендеро-нацисти град.

133

Popa ot razgrad

преди 1 година

Наближава контраатаката на юг...

132

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама укро-нацистите докато си играйкат на "уцели мост", май не мислят какво може пък да литне към тях откъм отсреща:)...То едва ли ще се забави..., а бетонът на укритията им едва ли ще ги спаси...СПРАВКА:Мариупол. КЛЮЧОВА ДУМА:фосфор. Е,след белия фосфор следва предаване в плен, както си му е редът. Но дали армията на РФ и ДНР ще се навие да храни хиляди пленени глупци - не се знае...Нищо чудно, тоз път да реши да мине по сталински, за да няма проблем с укро-нацистите и техните помагачи

131

Анонимен

преди 1 година

До Б "Да енищожиш мост, не е никаква офанзива!! Това си и чиста защитна тактика, да не може противника да напредва!" Вече ти го написаха, че моста е прекъснат, за да се спрат доставките към руските части, за да може да бъдат изринати. Всеки си прави сметката дали това е "офанзива" или "защита".

130

Анонимен

преди 1 година

До некомпетентен Ти си гений. Да не си строил моста на Крим? Не очаквам нищо по-малко.

129

Анонимен

преди 1 година

До Боби Бобчо моста и сега е проходим но само пеша и с алпинистки въжета. Има достатъчно снимки какво е останало от моста. Зеят дупки с диаметър 5-6 метра през които се вижда водата в реката. Наистина моста може да се ремонтира, но това е глупаво предвид че той е постоянна мишена на украинците.

128

ЕС

преди 1 година

До 133 Като ЕС ни спре водата и парното, тогава!

127

Б

преди 1 година

Да енищожиш мост, не е никаква офанзива!! Това си и чиста защитна тактика, да не може противника да напредва! Къде е таз украинска контра атака, къде са тези 1 милион войни??

126

Анонимен

преди 1 година

Кога ше пуснат в България от тоалетната хартия с лика на путин?

125

некомпетентен

преди 1 година

В момента работя по проект при който камиони пълни с камъни трябва да преминат над определено съоръжение.Решението е просто полагаш върху пътя ламарина с дебелина 16-22мм и отгоре преминават претоврени четириосни камиони.Играл съм го на АМ Хемус.Още една подробност в Бъгария стандарта е 6х1,5м,а руския е 9х2м.Второ,някой от коментиращ спомня ли си какво се случва два часа преди настъплението на немците на Курската дъга?Който разбрал - разбрал.