17

Аз промяната

преди 2 години

СЛЕД КАТО ЧУХТЕ ЗАПИСЪТ ОТ ДБ БЪЛГАРИ РАЗБРАХТЕ ЛИ ТЕЗИ КОЛКО СТРУВАТ И КАК ВИ ЛЪЖАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ШАРАНИ ОЩЕ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ АЛЧНИЦИ ПОТРЕС

16

Анонимен

преди 2 години

Бухалки , далавери истинската им същност изплува

15

Анонимен

преди 2 години

Нагла и доста злобна персона. За момента си мисли, че може да повлияе на общественото мнение, за да започнат хората отново да симпатизират на ГЕРБ, но прави точно обратното!

14

Аз промяната

преди 2 години

Радев давай дата за избори време е да защитиш държавността и разпускай този лъжлив ***

13

мак

преди 2 години

Тия свалиха правителство, но не искат да управляват. Защо бе, нали са гениални. Кризи? Детска играчка. Явно тактиката им е такава - сваляме правителство, грачим, как нищо не са направили, а би трябвало, нищо, че управляват в пъти по-кратко от нас, хвалим се с нашето дълго управление и какво можем да направим, ако сега сме на власт и така изпъкваме на фона на Петков и компания като мъдри и кадърни (само на думи обаче).

12

Пффф хахахах

преди 2 години

ТАА ПА ХАХАХАХАХ

11

7373

преди 2 години

Записът го има в доста сайтове. Вижте за какво иде реч. Оставете Бойко, Кирчо, Корнела, Христо и т.н.. Чуйте и тогава коментирайте. Моите изводи са следните-всички вкупом мислят нас българският народ за крайно глупав. Създават партии и политилечски проекти като търговски фирми. С комерсиална цел. Не това е политически плурализъм и демокрация. Разсипват се окончетолно устоите на обществото ни. Президента, ако леля Корнела не върне мандата в ноделник, да разпуска парламента.

10

Петя

преди 2 години

Че,всички превратаджии не спират да лъжат от деня в който направиха ОФ.Българя се управлява от бандити.Погледнете им троляците какви са

9

Анонимен

преди 2 години

Ген Гном Атанасов каза преди 30 мин по една телевизия: "Как така стана, че се записахме!?" Хахахахахахахахаха

8

Анонимен

преди 2 години

ГАЗЪТ,КОЙТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН Е СОБСТВЕНОСТ НА ГАЗПРОМ!

7

Анонимен

преди 2 години

На лъжата краката са къси, а на Пинокио носът е станал като поялник от лъжи. Хахахахахахаха С този запис се закопаха не само от ДБ. Действително президента има право да назначи служебно правителство ако Нинова забави мандата. И това е ясно, а от дни хората пишат в коментарите, че така ще стане накрая. Народът има много силна интуиция. Не подценявайте българите!

6

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ винаги нагло лъжат, много нагло.

5

Анонимен

преди 2 години

Бойко я е назначил за говорителка на герп.Когато той говореше,беше смешно и забавно.А при тая е досадно и спирам звука или изключвам телевизора.

4

Анонимен

преди 2 години

В МОМЕНТА СЕ РЕМОНТИРА СЕВЕРЕН ПОТОК И СЕ ПОДГОТВЯ ДА ВКАРВА ГАЗ КЪМ ГЕРМАНИЯ ОТ РУСИЯ ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА...БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ПОЛУЧАВА ГАЗ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН(АПРОПО СОБСТВЕНОСТ НА ГАЗПРОМ)!

3

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджетата пак искат да са на власт.

2

мара белчева

преди 2 години

Атанасова е изключително пpoста, нагла и некадърна персона. Бъртвежите й дори не трябва да имат място в новините

1

Мен

преди 2 години

Страст за власт, ама май май пак няма да има за чекмеджетата.