171

ремонт на църква

преди 1 година

Nobody: " " Absolutely Nobody: " ", Боко Тиквата: "Тая църква е построена с дарения от ГЕРБ!!!" Попа: "Да благодарим на основния дарител, с чиито средства построихме тази църква, семейство Великови." Семейство Великови: "Да, построихме църквата, но от партиите само ГЕРБ помогна" --- туй то, ремонт на църква с гипсокартон, после ТИквата се провикне "Аресва ли ви църквата?" и замине да го маже с масажно олио поредната Мата Хари.

170

1

преди 1 година

др.борисов,не мога да разбера,защо се страхуваш,от Бойко Рашков,нали се кръстиш,ката ден,че си най-честния,не крадеш,даже и една стотинка не си взел от Божков,а се страхуваш панически,че Рашков щял да поеме антикорупционната комисия.Много съмнително от твоя страна.Ако си сигурен в себе си,този страх нямаше,да го имаш.

169

Значи,

преди 1 година

за мен не е важно босът ми дали ме краде и по колко краде, а каква сума ми плаща и дали с тези пари мога да си позволя да си купя ядене, да ходя на ресторант и по курорти, да пътувам в чужбина и да си гледам кефа. Българинът има сериозни психични отклонения: чака все някой да го храни, да му дава, да гласува за нови, по-нови и още по-нови правителства, да го доят яко и го теглят на пангала денонощно,... Това е българинът - само-садо-мазохист от невиждана величина.

168

Анонимен

преди 1 година

Тоз как сам си признава всичко беЗ да иска.То всеки трябва да лови значи сега където си наредил пешките не ловят твойте хора,та го разбрахме

167

Анонимен

преди 1 година

Яд го е,че неможе да подкупи Рашков и дрънка глупости за него.

166

Анонимен

преди 1 година

Важно е да лови всеки който е виновен

165

Анонимен

преди 1 година

Боце, *** то и по бай Тошово време беше по-евтино. Даже ти беше шАфьпр тогава. През 90те беше пръв приятел на "застрахователите". То по-голям престъпник от теб няма

164

ти да видиш

преди 1 година

То това е много лесно,народа ти дава едни пари за "партийна дейност", а ти отиваш и си правиш PR като даравяш част от парите на народа за ремонт на църкви. ПП това е първото нещо което трябваше да промените-субсидиите САМО и единствено за ИСТИНСКА партийна дейност,а не да печелиш гласове като ги даравяш.......

163

Анонимен

преди 1 година

Тоя с 200 у затвора!И всичките забогатели покрай него!

162

до 175

преди 1 година

първата част от името ти ...те характеризира най-добре.

161

Анонимен

преди 1 година

До Честита Промяна р0бе - Тиквата отива на Бай Ставри. Какво ще работиш след това?

160

Честита Промяна р0бе

преди 1 година

Конституционният съд обяви за противоконституционно решението на Народното събрание за избирането на Станислав Тодоров на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране. - Обаче, ПротиВоконституционен Шеф си Обра с Милиарди Увеличения на Ток, Вода, Горива, докато е на Поста си - Новият Морал на ПП, БСП, ДБ и ИТВ - Известни като Промяната!!

159

Гласувал за ПП

преди 1 година

Нямам нищо против Рашков да разследва и залови който и да е член на ПП, ако има някакво престъпление.

158

Чугунолеяр

преди 1 година

Ами като гледам цените на тока, няма начин да не се съглася с думите на Баце. Искахте "промяна" - на ви промяната. Ха сега, ръкоизпляскайте или се жалвайте на дъ Предидентина - гласове в пустиня.

157

Анонимен..

преди 1 година

Най-обичам " Бойко да ме краде" и да забогатявам , да съм спокоен и благодарен и най-мразя "да не ме крадат" и да обеднявам и да гледам тъ-пи физиономии на *** и Пульо.

156

Зоро

преди 1 година

Все още ли има деби.ли, които се нуждаят от експертиза, по отношение на банкянския крадец? Носителя на геноцид за нашия народ. Няма да се оправим поне 50 години, след затъването в корупция и мутренски манталитет!

155

Анонимен

преди 1 година

Хаха Тиквата цепи мрака Знае ,че скоро ще дреме в столичния затвор вместо в зайчарника в Банкя

154

Мнителен Гражданин

преди 1 година

Прави ми впечатление, че Боко Тиквата е изключително добре запознат с това какви кражби могат да се правят в държавата и какви могат да се направят в съответната икономическа и политическа обстановка. Всяка далаверка му е ясна. Това повдига доста въпроси за неговото 12 годишно управление, поне за мен... поне за мен...

153

До до 158

преди 1 година

Това е мнението на Гешев и покварената прокуратура. Преди това независими лаборатории правиха четворни експертизи и даже си бяха написали как и с какви програми за изследвали снимките и всички казаха, че не са манипулирани.

152

Анонимен

преди 1 година

колко е глупав дебилчето "... и тях " щял да излови, колко тр да си т ъ п да си признаеш по такъв нелеп начин че си най-големия престъпник някога живял на нашите земи