53

Анонимен

преди 1 година

УДРИ ВОВА УДРИ ТЯХНАТА М............... !

52

Анонимен

преди 1 година

Скоро и по руските градове ще валят ХИМАРС-и

51

Московский кузнечик

преди 1 година

Скоро ще има руски курорти в Триест, който ще се нарича Средиземноморск. Западноевропейците ще са обслужващ персонал, понеже ще са евтина работна ръка.

50

Анонимен

преди 1 година

Е украинците 8 години обстрелваха Донецк и Луганск не мога да разбера какво се чудите че Путин реши да започне операцията.Кое не е ясно.Има една поговорка каквото посееш това ще жънеш.

49

Киевски цинизъм

преди 1 година

Така е.

48

Запознат

преди 1 година

Укрите искат вместо мини руснаците да им пращат балерини. Трудно ще им се уреди въпроса без капитулация.Капитулация и така ще спасят САЩ от излагация.

47

Анонимен

преди 1 година

Окраинските варвари щели да "освобождават" украинците от ..."украинско робство"??? Няма такава перверзия! И за всичко били виновни... "руснаците"! И ако в Империята на Лъжата -Окрайна са им излъскали мозъците като на кучетата на Павлов, тука все още има мислещи хора!

46

българина

преди 1 година

направо да почват Киев! да го сринат тия американски ***

45

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Руските варвари щели да "освобождават" украинците от ..."украинско робство"??? Няма такава перверзия! И за всичко били виновни... "американците"! И ако в Империята на Лъжата са им излъскали мозъците като на кучетата на Павлов, тука все още има мислещи хора!

44

Анонимен

преди 1 година

Нито един военопрестъпник от Империята на Злото - Окрайна няма да избегне възмездието на закона. И досега още преследват и ловят участници в нацистките престъпления от ВСВ. Това чака ВСЕКИ, който извършва такива в Украйна в момента.

43

Анонимен

преди 1 година

Нито един военопрестъпник от Империята на Злото няма да избегне възмездието на закона. И досега още преследват и ловят участници в нацистките престъпления от ВСВ. Това чака ВСЕКИ, който извършва такива в Украйна в момента.

42

Анонимен

преди 1 година

"Руските сили атакуваха вчера Николаев с касетъчни бомби" - *** Василева! защо лъжеш Тези журналисти трябва да бъдат разстреляни.

41

Анонимен

преди 1 година

Установихме и колко са украински мегафони има: един

40

Анонимен

преди 1 година

Установихме и колко са руските мегафони: двама.

39

Анонимен

преди 1 година

Ами киевските върколаци продължават да лочат украинска кръв и няма де се спрат докато не получат ответен удар в озъбената си паст ... да хвърчат избити зъби и кървава слуз ... за озверялото кремълско куче е нужен и зъл прът, да се държи на намордник и къса верижка, докато почне да вие на умряло ... !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Тази иформация от дойче зеле ли я преписахте щото аз гледам всички русителевизии и няма нито една руска ракета пратена по цивилна цел. Бомбят се само военни цели и оръжие което е пратено от краварите. В донецк и луганскс краварски ракети избиха мирно население затова руснаците предприеха сериоза атака над военни обекти с цел уищожеието им. Между другото истинска война няма в момента само руски спец части се използва. Ако тръгне армията наркомана ще се види в чудо.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 И в Украйна и при тррроленето тактиката на русНАЦИте е една и съща: количество, количество количество. Независимо колко си личи, че е чисто тролействане, важното е да се насища средата с проруски постове.

36

Анонимен

преди 1 година

Окрайна много обича да унищожава родилни домове , детски ясли, училища... А *** всеки момент ще си пусне квадратни мустачки.

35

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами кремълските върколаци продължават да лочат украинска кръв и няма де се спрат докато не получат ответен удар в озъбената си паст ... да хвърчат избити зъби и кървава слуз ... за озверялото кремълско куче е нужен и зъл прът, да се държи на намордник и къса верижка, докато почне да вие на умряло ... !!!

34

Анонимен

преди 1 година

Смърт за окринците и в България!