128

Анонимен

преди 1 година

Време ви е за Витамин Z!!!

127

Анонимен

преди 1 година

какво беше украина? а да границата между Русия и полша

126

Анонимен

преди 1 година

От текста разбирам, че има и руснаци, в които има някаква човещина и не са измъчвали 16г момче.

125

Анонимен

преди 1 година

Много елементарно разказче. Не ви стига акъла за друго, продажници, платени драскачи.

124

Анонимен

преди 1 година

Продължение на руските опорки: украинците се самообстрелват, защото ги е страх да попаднат в плен (реален коментар от онзи ден тук в сайта); когато уцелиш селитра с HIMARS, тя експлодира в продължение на часове; русия не хвърля ракети с бял фосфор върху посевите; загиналите до момента в операцията са около 900 души; като цяло - потери нет.

123

По същество

преди 1 година

*Смрък* *Плач* пЕреМОгА!!! Хъъъъ

122

юлиян

преди 1 година

ТИПИЧЕН,РЕДОВИ ПАСКВИЛ С АВТОР *** ХРИСТОВА.ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛИЦА,НИЩО ПОВЕЧЕ.НЕ СИ СТРУВА ЕВРОЦЕНТОВЕТЕ ПЛАТЕНИ ЗА НЕГО.

121

Анонимен

преди 1 година

Опорките на руските ***: русия громи Украйна - над 1000 байрактара и 300 самолета вече; в русия маслото не е 30лв и не е заключена в кутии от Жилет против кражба; всички, които не са руснаци, са наркомани, ***, *****фили и т.н. (с изключение на С.Корея, Еритрея, Беларус и Сирия); Аляска е руска (това, че е продадена от руснаците на САЩ е краварска лъжа от Козяк и Херо Мустафа); русия не е нападала Украйна; ЕС и САЩ всеки момент ще изчезнат.

120

дедо Ташунко

преди 1 година

Много глупав текст съчинен от глупав английски журналист, всичко е дрън дрън и фейк. Повръща ми се от англоамериканската пропаганда съшита св бели конци.

119

Смях

преди 1 година

Някъде по средата пише ей така между другото, "the post не може да провери достоверността на историята", ама карай да върви, нали "съвпада" с други истории "които не могат да бъдат проверени". Т.е. 1 човек измисля 100 сходни истории, след което поради факта,че са 100 и са сходни ги приемаме за верни и раздаваме присъди, военни престъпления, трибунали и т.н....

118

хммм

преди 1 година

По големи простотии досега не бяха излизали от обора извинявам се офиса на днес бг. Винаги си ви личат авторските статии, напоени с безсмислици на които и малко дете не би повярвало и твърдо заемащи страна все едно сте били там. Западни кучета сте ей, заслужихте си кокала и днес. Всъщност малко се съмнявам да изпълнявате някакви поръчки, много сте малки, по-скоро следвате течението на модата в момента, както беше и с ваксинациите едно време. Западни ***.

117

Анонимен

преди 1 година

Рашистите яко са се развихрили в коментарите, то не е циклене за тия футове (понеже статията е преводна), не са лайкове и дислайкове на коментарите, не е преместване на фокуса как русия не била перфектна, ама другите колко били лоши и зли... или пък за ужасяващият апокалипсис тази зима. OpenAI вече е по-ефективно от вас - направо да го пуснеш и да си съчинява коментари и опорки - по-добре и по-разнообразни ще ги измисли. Вие само циклите на "западът лош, русия велика". А Москва потъна!

116

Анонимен

преди 1 година

До Програмист Така е, трябвало е автора да напише размерите на килията в сантиметри, защото така читателите му най-добре са щели да го разберат ....

115

Анонимен

преди 1 година

ееее чак и медицински консумативи напоени с кръв имало..аз мислех че са ги резали без да ги превързват а те грижовни били .... наси и бузата кой го писал тва е ..Алиса от страната на чудесата .Елин Пелин

114

Анонимен

преди 1 година

Сръбският президент Александър Вучич каза в интервю за TV Pink , че кризата, пред която ще се изправят европейските страни в близко бъдеще, е много по-голяма, отколкото Брюксел изобщо може да си представи.

113

защо така

преди 1 година

Унгария и Сърбия въвеждат режим на извънредно положение в енергетиката. И двете страни са близки с Русия и добре осигурени с евтини и надеждни доставки на енергия. Очевидно имат някаква информация от Русия която другите в Европа нямат.

112

Анонимен

преди 1 година

Руските войници вадили бебета от кувьози и ги хвърляли на пода. Пардон - иракските войници в Кувейт. Пардон - поредната лъжа на ПР компаниите наети за случая.

111

Анонимен

преди 1 година

До СпокоЕС с всичките си технологии години наред не може да изгради достатъчно терминали за втечнен газ, со п ланко.

110

Боб

преди 1 година

Като началник на Запорожката регионална военна администрация Олег Буряк се опира на връзките си в правителството, отчаяно опитвайки се да организира размяна на затворници. >> Какви са тези глупости? Военната администрация на окупираната Запорожска област са хора на Путин! Защо биха отвличали собствените си поддръжници? Ако е украинската част на Запорожска област, то тя не е военна администрация, а нормалната украинска администрация до преди войната. От къде са я превели тази статия..

109

Анонимен

преди 1 година

Aурус Сенат на водороде: мы поездили! / Водородный Aurus тест и обзор youtu.be/I23S38yi9QM