37

До 40

преди 1 година

Че руското правителство ни няма за нищо е разбираемо, но българските му фенове някакси го обръщат на садо-мазо, което не мога да разбера. "Спрете газта, нападнете ни, нека студуваме зимата. Путин, напляскай нашите политици защото са тоолкова лоши!"

36

Анонимен

преди 1 година

до Индия няма инфраструктура ----///---- Индия е производител на газ. И нямат платежоспособно население. Газопроводът няма да се изплати. Преди Путин крадеше от руснаците, за да строи газопроводи на загуба, но вече и тая бозка пресъхна.

35

До 40

преди 1 година

" Братя руснаци" ?! Щом са ти братя ,давай чемадан вагзал Москва, имаш нашата подкрепа . Е, бива ли да си толкова елементарен, А ?!

34

Анонимен

преди 1 година

Братя руснаци, спрете тотално газа за Европейския съюз. Тези нацисти това заслужават да им се дава газ и петрол. Щом има санкции за Русия ,ще има и за Европа. Да видим кой пръв ще пукне. Само зная ,че няма да е Русия.

33

Анонимен

преди 1 година

Есента на миналата година танкерите с газ заминаваха за Азия, защото Китай плащаше повече от ЕС просяците. Факт. Но неграмотните европеиди са бедни, защото са некадърни и про'сти. Факт.

32

Анонимен

преди 1 година

До 33"Водородът може да бъде транспортиран чрез съществуващата газопроводна мрежа." - кой те излъга или го чу от една жена на пазара? ПП. Аман от неграмотни европеидни про'стаци!

31

Анонимен

преди 1 година

До 34"Трудно ще се замени най-богатия и развит пазар." - Още преди 8 месеца тази фалшива опорка се спихна. Само неграмотните европеидни про'стаци още не сте го вденали.

30

Анонимен

преди 1 година

Русия трябваше да стори това още по 2012-2015 година, вместо да се мазни на нато и ес лицемерите в сирия.

29

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще се замени най-богатия и развит пазар. За папагалите Китай и сега е клиент, те купуват колкото им трябва, няма как да стане там, до Индия няма инфраструктура. Всичко друго не може да се доближи и на 20% от ЕС като капацитети. Руснаците биват изолирани от света. Толкова яко изгубиха, че се върнаха 2 века назад. На Европа ще е трудно, но като минат 2 години, ще се стабилизира, но никога няма да се върне към руски газ, освен ако не го подаряват.

28

До Анонимен

преди 1 година

Аз веднага ще ти кажа какво ще измислят европейците. В момента има огромни капацитети от вятърни генератори на ток. Когато производството е по-високо от потреблението ги изключват и просто се пропуска производството на ток. Обемите на пропуснато производство на ток даже сега са огромни. Вместо да се изключват в бъдеще, ще се използва излишното електричество за производство на водород чрез електролиза. Водородът може да бъде транспортиран чрез съществуващата газопроводна мрежа.

27

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са битови алкохолици. На тема високи технологии са головой водой. Те докато си разчитат на газ, европееца ще измисли нещо друго. Това че не е измислил нещо друго досега е защото досега имаше евтин руски газ. Дай му на европееца 5-10 години и е готов с алтернативата. А руснака без западни технологии ще стане Северна Корея. Нахахахахахахахахахаха.

26

Глобалното затопляне

преди 1 година

Глобалното затопляне го причинява в момента русия. Постоянни взривове, пожари и горящи нефтени депа. А за 8те години и алеята на ангелите. Русия е огромна и слабозаселена. Факт. Русия има стагнираща демография. Факт. Войната струва на русия изключително много ако смятаме и дългосрочните щети за икономиката. Факт.А сега ми кажете ако на русия им пукаше за ангелите на Донбас, какво им пречеше да поканят всеки който иска да дойде в русия с осигурено жилище и работа.

25

До mn

преди 1 година

А пък нехипотетично. Залежите на Русия от газ и всякакви други суровини хич не могат да се сравняват никоя държава в света. А и толкоз ли кратуните ви не проумяват, че не само от руския, а от чиято и суровина да се лиши света ше е лошо. Тези неща не са безкрайни. То е все едно в магазина на улицата да има скъп хляб с изтекла годност, а в другия пресен и по-евтин. Да знаеш, че в единия магазин карат хляб веднъж в седмицата, а в другия всеки ден. И на инат да купуваш от нередовния, скъони невкусен

24

До mn

преди 1 година

Въпросът е, че русия може. Хипотетично може. А ние искаме да видим напрактика как ще го направят. Защото тя Европа хипотетично също може да построи газопроводи от Алжир и Тунис. Хипотетично също може да добива газ от Егейско море. Ама и едното и другото са хипотетично. И едното и другото няма да стане от днес за утре. Обаче за Европа знаем, че ако има воля, това ще стане. А за русия, я стане я не.

23

Анонимен

преди 1 година

Колко тъжен кравофилски живот трябва да живееш, че да ползваш проксита, за да цъкаш минуси.

22

Анонимен

преди 1 година

Без технологиите на запада, руския газ ще е само руски газ. Нахахахаха.

21

mn

преди 1 година

В този случай са прави, тук не става въпрос кой на кого е "фен" и кой подкрепя войната или не. При отказ на Европа да купува газ, Русия може да си продава количествата на Китай и Индия, които изпитват недостиг. Конкретно от тези санкции Европа ще пострада много повече от Русия, просто това са фактите.

20

До 16

преди 1 година

Русия и Китай подписаха договор за газови връзки още преди 10 години. Ама вие нито четете, нито разбрахте накъде духа вятъра. Кравофилите не мислят. Те чакат ФАЩ да каже

19

До 21

преди 1 година

Точно така! По-добре глобални затопляне, океаните да заврят, да не останат гори, заради адски пожари всяко лято, редица животни да изчезнат, а процентът на децата с астма да мине през покрива. Мазут и въглища е решението, а не Зеленски да бъде принуден да спазва Минското споразумение, а неговите нацисти да не избиват деца в ДНР, както досега! Или Алеята на ангелите там не я знаем, щото ФАЩ не говори за нея?!

18

Анонимен

преди 1 година

Пичове, много хистерично го давате ! Стегнете тия китки малко, като не се вълнувате от руските ресурси, тогава що пищите и увивате ?