134

Анонимен

преди 2 години

Как камерата точно хвана това дете преди и след взрива! Някакси на холивудски сюжет прилича, но временната проява е все още прибързана! Разбрахме, че украинците се развиват и като режисьори, но тука не напаснаха временния сюжет!

133

До Зов за пари за Зе

преди 2 години

Когато се отърваваш от зависимост няма как да се прецакаш.

132

Анонимен

преди 2 години

А за Буча вече не се пише - излезе наяве постановката и тишина... и сега ще е така!

131

Анонимен

преди 2 години

целта е домът на офицерите където е имало военни, взривяват се техните боеприпаси и от ударната вълна загиват мирни жители. недейте да разигравате втора Буча, че никой не вярва на украинските лъжи. Това е отговор за Донецк.

130

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се мъча един лайк не мога да сложа като хората. Не ми се хващат. Нито от таблета нито от телефона. Има проблем с андроид лайкове.

129

Зов за пари за Зелен

преди 2 години

Това е трогателен поетичен призив и зов за пари всички европейци да даряват милиони евра докато Европа сама се прецаква и самонабутва в икономическа криза с безсмислени санкции.

128

Японеца Пита

преди 2 години

Масов геноцид от САЩ с ядрен удар в Хирошима и Нагасаки големи градове с цивилни граждани с много майки и деца ЗА ТЯХ такива драматични статии и снимки НЯМА по медиите.

127

Exx колко поетично

преди 2 години

При военните акции на САЩ колко цивилни и мирни граждани са избили и убили обаче медиите не го отразяват така поетично и стилно. Ирак, Авганистан, Сирия. Американци бяха убили с една бомба от самолет с видео насочване събрали се хора на сватба. Беше отразено като нещо обикновено от медиите ОБАЧЕ сега за украиносите медиите сцепват и раздират от удоволствие и манипулации. Все едно няма други жертви по света освен Укрите.

126

Анонимен

преди 2 години

141 Платени русофили няма. Колкото и да ги проклинаш...Моя съвет е да не кълнеш хора които нищо лошо не са ти направили. Днеска в града беше пълно с украинци, белгийци, англичани и испанци. Никой не си слагаше на сърце войната. В другия форум изказах съболезнования и получих минуси.

125

Гош

преди 2 години

От *** по гани *** няма! Това е щото са прости и комплексирани и сега след като губят войната, почват да хапят навсякъде като ранено куче.

124

стефчо

преди 2 години

Много ми е интересно,защо не пишат Американци колко и къде народ са затрили? Или това просто демократична традиция?

123

Анонимен

преди 2 години

Айде пак почна манипулирането на лайковете че и задокеанските *** се домъкнаха.

122

Колинс

преди 2 години

До Пеесе песос ***!!!!!!!!!!!!!!!

121

Анонимен

преди 2 години

Дано на всички платене русофилчета децата да им умрат в страшни мъки до година-две. Пожелавам го само на платените. На хора с мнение които не взимат пари нищо лошо не пожелавам. Но на платените дано да ви умрат децата от всякакви гадости. И да си спомните после защо ви се е случило. Да изпитвате вина за цял живот заради тези кървави пари които взимате от руснаците.

120

Хитлер

преди 2 години

За съжаление има малък процент психопати без съвет като Путин , на които не им прави това впечатление

119

Striker

преди 2 години

Това не е държава - това са и-з-ро-ди! Страхливия п..ераст от Кремлин и всички подкрепящи го час по-скоро трябва да горят в ада. Слава на братска Украйна, смърт и пълно унищожение на Мужикистан!

118

Важно питане

преди 2 години

Джон Кенеди дали гори в ада за около 5 000 000 жертви във Виетнам, половината от които цивилни. За един приятел питам....

117

Анонимността е измам

преди 2 години

До Анонимен 30 - нали се сещаш какво ще ти се случи на улицата!?

116

До Лори

преди 2 години

Колкото и Джордж Буш горя в ада... Ама тогава вие ангелите си мълчахте!

115

Лори

преди 2 години

Милата душичка... путин ще гори я ада за всички тези невонни хора избити