51

serjone

преди 1 година

ХА-ХА . Всички *** сега да ги видим за преврата , който направиха заради тези чекмеджета........

50

Антрополог

преди 1 година

Първи Бойко изгони руски шпиони и първи бойко окошари олигарси. И шпионите дето изгони Бойко си беха шпиони и Русия даже и дума не обели срещу България .Оти Бойко какъвто и да е си е наше момче -народен мъж малко, добър малко лош,малко крадлив ,но мислещ добро за България-както 90% от българските мъже...

49

Анонимен

преди 1 година

Манипулирани са много ясно,та това е едно мизерно чекмедженце с евра и кюлчаци. Злите езици говорят че бай чекмеджан старият строящ сикаджия е сгънал близо десетина милиарда.

48

Майора

преди 1 година

Отдавна се знаеше че това е манипулация с цел очерняне на ГЕРБ и Борисов , понеже те прекъснаха много канали на олигархията в страната! Затова и олигархията плати протестите , фалшифицира изборите , използва машините на Мадуро които винаги печелят и в нарушение на правата на гражданите за избор на гласуване и докара новия кабинет , довел страната почти до фалит!

47

Сата НАТО

преди 1 година

Освен това ние не виждаме документ с подписи под него, а чуваме само плямпания на някакви заинтересовани престъпници от ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 1 година

Не Томаш Здеховски, а Иван Гешев. Този само е прочел това, което му е изпратил Гешев.

45

Анонимен

преди 1 година

Всичко разбирам само не разбирам защо Мата Хари Бобокова не е осъдена.

44

Стамболов

преди 1 година

Сега чекаме Ципрас да пръцне в газовия хъб и да се топлиме на евтината газ от... Гърция ????.... - Дето я купува от Турция -хахахаха, иначе е азерска де и ние нема да вземаме от лошите турци ами от прекрасните и честни ,трудолюбиви гърци дето ще ни я дават на загуба за тех оти са мили.Държат на думата гърците де и връщат квото са взели (нищо ,че дължат 500 милярда Евро само ) .... Абе вжното е да сме живи и здрави... Бай дъ вей газта за месец скача два пъти 30%+30% + 2% още...

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36По интересно е тоя дето снима, дали не е отнесъл салама също :)

42

Анонимен

преди 1 година

Еми и аз се осъмних да е толкова празно това шкафче..

41

Сата НАТО

преди 1 година

На всеки е ясно, че снимките си ги пусна сам Ту лупа, за да замаже гафа с "усетиха, че съм ги нае балс 200". Само че заключението не може да обясни кой е влизал и снимал в спалнята в Бояна. Защото чекмеджето и черния гли *** на леглото, са си автентични.

40

Анонимен

преди 1 година

Щом от прокуратурата са го потвърдили.

39

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Не може да се разбере,кой е правил...експертизата,явно някакви 5(пет) компютъра, в присъствие на българската прокуратура. Тези снимки не бяха ли пращани на независима лаборатория в САЩ и от там се произнесоха,че са автентични, не...манипулирани. Явно много...мирише тази работа и прокуратурата ни огласи,чрез...устата на един брюкселски чиновник...удобната версия на Банкянския Феномен.

38

Леле

преди 1 година

Кой сега ще връща на Божков парите ?Дали заради това не продават на Украйна оръжията тайно?

37

Анонимен

преди 1 година

То самия Бойко призна, че имало някаква в спалнята му, пък сега били манипулирани. Трудно е да купиш чиновник от ЕС, но не и когато си крал 12 години. Аз съм убеден, че снимките са истински. Имаше експертиза навремето, защото снимките оставят доста следи, и те доказаха, че само на две снимки има пуснати филтри на телефона, а другите са си 100% реални.

36

Нали казаха

преди 1 година

Радев със дрон е сложил парите. Кръжал над къщата влязал през комина и оставил пачки и кюлчета.

35

Анонимен

преди 1 година

Добре де а този дето хъркаше на леглото и той ли е фалшименто. Защо ни правите на луди като на видеото много добре се вижда как камерата се върти от шкафчето с пачките и пистолета към хъркащият. И това ли е менте.

34

Спомням си

преди 1 година

Сега цялата жълтопаветна *** начело с Фигуранта, Пинокио, Жабата, Новия Шиши, Сестра Галева, Госпожа 500к, Червената *** с органите си - Свиленски и Божанката и други червени кхмери, Хаджигенов Бабикян, Минеков, Лъжливото канадче, Гугулена, Кокорчо, Лорерите и всички лъжливи и продажни кияци около тях да идат и да се хвърлят от Копитото ! ЛЪЖЦИ, МОШЕННИЦИ И МАНИПУЛАТОРИ !!! НИЩО ДРУГО !!! Ама и ние сме един смотан и наивен народец ! Нямам думи.

33

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. В България всички знаят #КОЙ кой е.

32

Факт

преди 1 година

Няма нито една снимка на която Тиквата е на леглото и да се виждат парите. Освен това на всички снимки на Тиквата, чершафите са различни от на снимките със шкафчето. Няма значение дали са компютърно манипулирани или нагласени в негово отсъствие. От самото начало беше ясно че са съмнителни, както и *** предположение че ще си държи парите в шкафчето, до което достъп имат маса народ от резиденцията.