15

Вълчо Кумчев

преди 1 година

Само един въпрос имам! Има ли в РБългария МВР?Колко оставки трябва да валят до довечера ако това е държава? Извинявам се въпросите станаха два! Вълчо Кумчев

14

до 3

преди 1 година

Катаджиите щяха да напишат на потърпевшия сигурно и акт за нещо си там и за това че ги е разходил за 2 драскотини, та човек абсолютно адекватно си е спестил глаболието и времето. Какво плямпа тоя Рашков бе, какво си чешат само езиците, 15 години тоя кара без книжка, сега сочат с пръст човек от околовръстното.... no comment.

13

ДОЛУ ГЕРБ

преди 1 година

ОСТАВКА!

12

ГанЮвата кочина

преди 1 година

Уджас!

11

Анонимен

преди 1 година

С други думи, Рашков признава МИНИМУМ, че подопечното му министерство е разграден двор. Тоя бил спрял, ама не преследвал, друг трябвало да накаже, ама нещо не се получило. Сега щял "много да се активизира". ОСТАВКА!

10

строя Дунав Мост 2

преди 1 година

"Мисля, че ако се беше обадил на полицията, можеше да не сме свидетели на този тежък инцидент." - Мислиш ли Раше, ама тя полицията е пътувала до наркомана !!! С други думи граждани, виновни сте , защото андрусаните полицаи са ви блъснали, а вие не сте се обадили на колегите им, да дойдат да ви напишат акт че сте живи, да си скъсат ръкавите и да ви арестуват , че сте ги нападнали! Срам за България сте oтпадъци

9

ПИЦА-КОКА В М. СЪВЕТ

преди 1 година

КОЙ Я КОНСУМИРА...??

8

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Това сериозно ли е? Знам че България не е правова страна,не е била и няма и да бъде!Но чак пък толкова да са зле нещата !Сигурен съм има още безброй нарушители на ЗЗДП и всички други закони!

7

Анонимен

преди 1 година

Четеш и не вярваш на очите си, спрян, избягал, фалшива книжка, блъснал, марихуана, палка, лампа, наркотици и нашите безпомощни полицаи нищо не са могли да направят.Ми от утре забождам един буркан, почвам да карам с 200 без да спирам на куките и ще знам, че са безпомощни.

6

Анонимен

преди 1 година

И трябваше да се погубят два живота, за да се разбере че основната вина идва от Джипко Бибитко и Цвъки Шестака. Още от тяхно време са покровителствани такива друсалки.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако сто хилядното котило младопенсиониращи се шуробадженакорушветчийски копои се разтури , организираната престъпност ще изчезне напълно,така че Рашков разтуряй корумпетата.

4

MONAD

преди 1 година

Рашков, нали реформата в МВР беше завършила почти?Какви са тези полицаи дето го покриват този още? Имаше ли уволнения и разследване на полицаичета и шефчетата им? Или ние своите не закачаме......

3

Анонимен

преди 1 година

Е сега наистина ли ще вменяват вина на човека, който не се е оплакал?! А тяхното безхаберие толкова години наред? Включително на 11 юни, когато бил спрян в Студентски град на 2 вида наркотици и са го пратили по живо по здраво? Човекът, дори да се е бил обадил в полицията, при такава закрила ефектът щеше да е нулев.

2

Кое е общото?

преди 1 година

Кое е общото между престъпния свят от 90-те години и сегашния им ренесанс . Бойко Рашков!

1

Борисов

преди 1 година

Борисов накара хорта да бъдат безнаказани