94

От 15 заглавия:

преди 1 година

нови;четени и коментирани,6 са за Семерджиев и екшъна,предизвикан от него.Да, случаят е изключително неприятен,той разкрива много от битието на българина- връзкарство,корупционни практики,положение в обществото на криминални лица и какво ли не още.А освен това е удобен повод да се прехвърли общественото внимание от тежкото икономическо положение-инфлация,брутални цени на всичко, отвратителната некадърност на Киро и сие,върху злободневна тема.А Киро да се готви за втори мандат-с Асенчо.

93

Анонимен

преди 1 година

Рашков, милиционерките ти нямат пари и ходят да ги клатят. Милиционерите ти също. О т известно време ги гледам и тях как захождат " на ляво"

92

Трезвен

преди 1 година

Чърчил е казал, че един разговор с човек от улицата е най-добрият аргумент срещу демокрацията.

91

АнонимеН

преди 1 година

ПОЛИЦАЙКАТА: ХЕМ МЕ ОПЪВА ХЕМ ПАРИ МИ ДАВА! А АЗ САМО МУ ПОКРИВАМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ! НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

90

Анонимен

преди 1 година

Ще отиде зян жената за да замажат големците горе които са в играта !

89

Анонимен

преди 1 година

Отнета му е книжката от 2014, кара си със полицейска синя лампа и гази момичета, това дори за филм си е фентъзи :)))

88

Киро Лъжата!

преди 1 година

Първо РПУ - Симона Радева !!! Полицайка Плеймейтка! Да ви е честито! В полицията всички знаем че са 3 типа хора - Мутри , К----и и ***-----и Междувременно Киро обяви война на рецидивистите на пътя! Последните войни срещу корупцията и тероризма които господарите му обявиха знаем как свършиха! С хамерикански лозунги тук не вървиш Харвардчо! Там коефициента им е на половина !

87

SS

преди 1 година

Уважаеми читатели на днес Бг . Без да засягам никого,но сами сме си виновни ! ИСКАХМЕ ПРОМЯНА,ИСКАХМЕ ,,НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ" ИСКАХМЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ? ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТА ! НО ПОЧАКАЙТЕ ! ОЩЕ НИЩО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ! ЗАТОВА РАСЪДЛИВИТЕ СЕ ВЪОРЪЖАВАТ,ОБРЪЩАТ СИ ПАРИТЕ В ЗЛАТО И ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ ,И НЕ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО НЯМА СМИСЪЛ !

86

Анонимен

преди 1 година

Симона Радева с устни на жаба и вид на нещо от зад контейнера в Студентски град. Такива са ни ''полицайките''

85

Анонимен

преди 1 година

Сигурно някой от МВР му е дал и синия буркан. Ясна е работата ама ревът за високи заплати а иначе са полицейска мафия

84

Плющялници

преди 1 година

Мърляви

83

Анонимен

преди 1 година

В един друг доста по-актуален и ''динамичен'' сайт има бая снимки на ''полицайката'' вече...

82

ХХХ

преди 1 година

Димитър Пенев в "Стани богат": А) Родната полиция ни гази- сигурен отговор. А всички се смяха на Стратега! Грозната истина! Бог да прости всички невинни жертви и да пази нас! Докато показно не бъдат обесени политици, съдии, прокурори, мутри, олигарски- НИКОГА няма да се оправим! Трябва ни Пиночет!

81

АнонимеН

преди 1 година

ТОЧНО КЪДЕТО СЕ Е УДАРИЛА КОЛАТА ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ! ВЪЗМОЖНО Е ДА СА УБИТИ ПЕШЕХОДКИ НО МОЖЕ И ДА СА ПЪТУВАЛИ С НЕГО В КОЛАТА! ОНАЯ ПОЛИЦАЙКА ДА СИ ПРИЗНАЕ ВСИЧКО !!

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Ееее, беше "решил", ама не го направи. Нещо като "много исках, ама нямах желание". Мдаааа. Случайно.

79

Анонимен

преди 1 година

Симона Радева се казва, с горе долу сходен външен вид на онзи, само че женски вариант и пр*оститутка.

78

аZ-ът

преди 1 година

Днесчето що триете информация за 1РУ и 7РУ? Нещо лично интереси там , на някои мъжлето ли работи там, що ли ?

77

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Заплатите в М В Р наполовина!!!!От такава "охрана" нЕмаме нужда! За кво им плащаме на тия ве? Да люпят семки в патрулката, да ти пишат акт за "без колан" и да си пият кафето с кварталните дилърчета.

76

Анонимен

преди 1 година

Свидетел от мястото на катастрофата на джипа и таксито при което джипа се преобърнал на таван и се въртял като пумпал и помел двете жени на тротуара след което се ударил в улична кабина за асансьор,че уличил точно асансьора в момента когато се напирал на това ниво и го разбил,като се разцепил на две части по средата навярно по дължина,че от него изскочили двама души,а те били мъже,които определил като момчета и побягнали да се скрият нанякъде,но избягали въобще и никаква жена или момиче невидял.

75

СЕГА

преди 1 година

.. разбрахте ли защо не го спират патрилите на МВР, когато фучи с 200 в ЦЕнтъра на София и защо може да ползва синя лампа. МВР е мафиотска структура подчинена на ДС. Напълно безнаказани са.