39

adventurer

преди 1 година

лъжци и предатели, кой ще повярва на това продажно антибългарско правителство начело с кирил петков лудия, къде отидоха 9 милиарда лева още в първите дни на управлението на пълния провал..

38

Ха-ха

преди 1 година

Тоя как не му омръзна да дрънка. Само небивалици, че и повтаря едно и също

37

Анонимен

преди 1 година

А тоя дето помля 2 момичета от задкулисието ли е? Я кажи г-н Прозрачност. А убиеца на Милен? А побойника от Перник? Къде ви е промяната?

36

Айде стига вече

преди 1 година

По времето на комунизма имаше по-малко пропаганда от сега.Айде стига вече с тези врагове и т.н. от една година управлявате и всичко се срива, само врага, мафията и борисов са ви опорките и те са виновни за всичко.Истината е много проста, вие сте най-некъдърните политици в историята на България и дори глупаците които се подават още на пропагандата скоро ще го разберат

35

Пламен

преди 1 година

Вън! Съд! Пред народа!

34

боб

преди 1 година

***.. Всички ние платихме точно тая цена, като те вкараха тебе в управлението.. Изпълнява чужди поръчки, открадна милиарди и натиска за още и още.. Избори веднага!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Нахилена мършичке,как тейко ти така свободно емигрира в Канада,коги и пиле не можеше да прехвръкне току тъй от България?

32

Когато отговориш

преди 1 година

какво прави в офиса на Прокопито два часа,тогава може да говориш за задкулисие . Видяха та всички колко си честен да в политиката,и в личния си живот. Така че, изчезвай по-бързо от България.

31

реалист

преди 1 година

айде стига с тия високопарни думи и лозунги, за цялото време откогато сте на власт само приказки и обещания, нищо свършено , взехте се за най - знаещи и можещи и се издънихте тотално

30

Истукан

преди 1 година

ИТН и ПП са цяло шоу и цирк. Не знам кой гласува за тази промяна, ама ще ви излезе скъпо наесен като качат цените още...

29

истина

преди 1 година

Утре затварят битака и търговията на депутати втора употреба. Газът нагоре, ПП надолу.

28

Лоялен

преди 1 година

Единственото задкулисие е ПП

27

До2

преди 1 година

Какъв терминал две,каква Канада,това продажно човече трябва да бъде гонено до дупка и да си понесе последствията за всичко което ни причини!

26

Анонимен

преди 1 година

Вие сте задкулисието, Петков. Кой можеше по времето на комунизма да емигрира с цялото семейство в Канада? Кои са родителите на Лена? Защо се коалирате с комунистите?

25

до 3

преди 1 година

Каква срама да има , ти видя ли му погледа на тази снимка дори?!! Този няма много чувства които нормалните хора имат! Като цяло ги е свел до 2-3 зависимости!

24

рН

преди 1 година

Кирчо, само за Шест Месеца ти превърна "Задкулисието" в Бг в държавна политика, бе! Купуването на депутатски гласове според тебе какво е? А, "сделките" на "тъмно" и за едноличните ти решения да не говорим! То бива Лицемерие, но твойто счупи всички рекорди!

23

Анонимен

преди 1 година

От както управлява тоя в България ,,задкулисието,, е американското посолство ;)

22

Зозо

преди 1 година

Хахааа, Кирю и Асан се нaaкaха до ушите. Ама техния политически татко Рундю пак се прави на невинен. И на БСП тегли ножа, абсолютен мер/завец.

21

Анонимен

преди 1 година

Задкулисие,мафия,съдебна реформа,по-добър живот. За почти 2 години само общи приказки и почти зеро работа от г-н Петков

20

за цената

преди 1 година

Бизнесът: Газ няма, цените са неясни, ситуацията ще е много тежка. Управляващите не се справиха - -"Имаме договор, който не е прекратен, с "Газпром експорт", на по-ниски цени от тези на спот пазара, от порядъка на 25-30% по-ниски, плащаме по този договор транспорта на този газ и в същото време не потребяваме газ, рискувайки да го платим след това, нищо, че не сме го потребили, поради клаузата в договора "вземи или плати", поясни Велев пред БНР.