274

ДО 293

преди 1 година

НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, РУБЛЯК! ЩЕ ВИ ПОЧНЕМ КАТО ПРИ ЦАР БОРИС - НАПРАВО НА ЕШАФОДА! ОТРОВИХТЕ ГО, ТА НЕ МОЖА ДА СИ ДОВЪРШИ РАБОТАТА!

273

Анонимен

преди 1 година

До До 286/289 "Няма текст за реципрочност във Виенската конвенция. Вземи първо я прочети, за да не пишеш небивалици." Член 11, ал. 1. Бегай!

272

Анонимен

преди 1 година

Идеално... Колкото по-малко шпиони, толкова по-добре...

271

Анонимен

преди 1 година

Тук некакъв пише за реципрочност в броя на дипломатите. Защо не приложиш реципрочност за броя на дипломатите на САЩ в България и на България в САЩ? Там разликата е значително по-голяма в сравнение с Русия.

270

Анонимен

преди 1 година

ААА СЕТИХТЕ СЕ ДА РЕВЕТЕ :БРАТУШКИ, КУЛТУРНИ И ИСТОРИЧЕСКИ ВРЪЗКИ! ВАЩА... КАТО НИ СПРЯХЕ ГАЗА И НИ НАПРАВИХТЕ БЕНЗИНА 4 ЛВ И НИ ОБЯВИХТЕ ЗА ВРАГОВЕ, ТОГАВА НЕ БЯХА ВАЖНИ...

269

Анонимен

преди 1 година

Днес.РУ редакторите с предварително и старателно подготвена картина на посолството... Щото като се каже посолството , по УМОЛЧАНИЮ редакторите на ДНЕС.РУ имат предвид руското ПАСОЛ.

268

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ЩО ТАКА МИТРОФАНОВА НЕЩО СЕ ЗАПЪНА, НЕ ЩЕ ДА СИ ОДИ?? АЙДЕ ДЕ, СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКАНЯМЕ...)):

267

До 286

преди 1 година

Няма текст за несъвместимост с дипломатическия статут във Виенската конвенция. Прочети я!

266

До 286

преди 1 година

Няма текст за реципрочност във Виенската конвенция. Вземи първо я прочети, за да не пишеш небивалици.

265

ДРУЗЯ,

преди 1 година

КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ, ЖЪНЕ УРАГАНИ! АКТО НЕ ЩЕШ МИРА - НА ТИ СЕКИРА - ЦИТАТ ОТ КАН КРУМ КАТО ДАВАЛ ЗАПОВЕД ДА ПРАВЯТ ЧАШАТА!

264

Анонимен

преди 1 година

След като България не желае руското посолство в България да може да работи, повече от очевидно е, че Русия трябва да закрие посолството си в България.

263

Анонимен

преди 1 година

До До 277/282 Според текста за реципрочност. Също така според текста за несъвместимост на дейността им на територията на България с дипломатическия им статут. Радвам се, че успях да ти разсея съмненията :)))

262

Басенхайм балтиката

преди 1 година

Германеца искал да изтреби поляци,латвийци,литовци,естонци но се провалил и чак тогава идва Хитлер подозирайки ги в гманофобска комбина с Москва............Поляците създават умстенонепълноцената Славянска раса с първия полски кръстоносен западноевропейски поход за геноцид над славяните живяли по река Елба

261

Анонимен

преди 1 година

За САЩ най-страшното е обединението на немските технологии и руските ресурси. Разделяй и владей. Продължавайте да се карате, неутралните държави си генерират печалби и си трайкат усмихнато в ъгъла. Не краде руския или американския народ, а световното правителство, което играе от двете страни на океана. Русия и САЩ никога не са се нападали, никога няма да се нападнат и всяко малко дете вижда, че от САЩ до Китай най-големия враг на правителствата е силната средна класа.

260

присъствието

преди 1 година

Алоу. Нали щяхте да сгъвате цирка и с 200. Кога?

259

До 277

преди 1 година

Според кой точно текст от Виенската конвенция твърдиш, че изгонването на 70 дипломата е "напълно съобразени"? Нали се сещаш, че няма такъв текст.

258

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 274 "1. газта е тяхна, спря я Кирчо единствен в Европа" Две лъжи в едно изречение от русофила. Газта я спря Русия. Русия спря газта още на следните европейски държави: Великобритания, Нидерландия, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Полша и Румъния. Скоро ще станем свидетели и на още спирания, въпреки че някои държави се примириха с руския рекет, защото нямат много избор.

257

Анонимен

преди 1 година

Исторически всичко дека е било под рашкия ботуш е било зле. И в момента е така.Така че рашките -вънннннннннннннн.И да си вземат Колейкин, Нинова и Боце, че доста пари са им наляли.

256

Нема отърване

преди 1 година

от тия навлеци! Нали се обидиха и щяха да се самозакриват?

255

Анонимен

преди 1 година

Факта, че краварофилите открито подкрепят един нацистки режим като украинския, показва, че краварофилството е заболяване, което има дълбоки психични корени и т.н. и т.н.