84

Оди пеш

преди 1 година

Караянчева излезе права като не харесваш - борисов оди пеш и гладен

83

Анонимен

преди 1 година

Кирчо канадеца ни вкара в нова национална катастрофа за собствени облаги.

82

СТРОГО СЕКРЕТНО

преди 1 година

ЦЕНАТА НА ХЛЯБА НЯМА ДА ПАДНЕ! ИНФЛАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАСТЕ!

81

Анонимен

преди 1 година

Вучич и Орбан сега ни гледат сеира и ни се чудят на акъла. При наличие на нов газопровод заради ината да сключим дългосрочен договор с Газпром плащаме в пъти по-скъп газ от същия паток от Унгария и Сърбия , които си подписаха договори за 10-15 години и сега не ги интересуват цените на борсите.

80

Анонимен

преди 1 година

Не съм чул и видял един руснак да казва, че интересите на България са му по-важни от интересите на Русия, както и че Русия държи на равноправието в отношенията с България. За съжаление, за част от българите, руския интерес и много по-важен и с приоритет от българския. Русия никога не преговаря с останалите като равноправни. Русия преговаря единствено от позицията на силата и единствено в свой интерес.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен копейник, я кажи другите дето плащат в рублей на кремълски сатрап пак ли заради егото им сега нямат газ? Копейките като теб знаят само поза партер, но не всички сме като вас.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 "Заплатите в Сърбия са по-големи от българските." Това е най-обикновена лъжа. От тези, които руското посолство бута.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Не е вярно, че "не купуваме". Руснаците едностранно ни спряха газа, а такива като теб се правят, че дъжд вали.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 "че просто няма в природата толкова танкери" Вчера ти се смях на тая глупост, защото "в природата" по принцип няма танкери. Явно Пасольството толкова го е закъсало, че ползват ботове, за да им пробутват пропагандата. Руский "мир" :))))

75

Анонимен

преди 1 година

До MONAD . . . Какъв газпром те гони. Булгаргаз имаш предвид може би. Ние от газпром не купуваме от 3 месеца заради егото на кирчо и резултатът е 40% увеличение на парното като за начало, а ни очакват още такива увеличения.

74

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е полудяла, зимата вече е близо.

73

Анонимен

преди 1 година

Всеки с елементарни компютърни познания може да види , че при цена на бензина и дизела от 3.50 със средната нетна заплата могат да се купят по 300 литра гориво на месец. За сравнение в Германия могат да се купят 1300 литра, в Австрия 1250 литра ... Дори в Гърция където бензина е над две евро могат да се купят 2.5 Пъти повече от в България

72

MONAD

преди 1 година

Азерския газ дойде, и газпром директно поискаха 30% увеличение. Ама важното е да следваме правилната идеология, в името на демокрацията и правата на хората които не знаят кой пол са.

71

Анонимен

преди 1 година

Франция търси отчаяно ТЕЦ специалисти, повечето са пенсионирани, кой уволнен, кой от години вече не работи това, изостанали са 50 години в ядрените технологии, затвориха половината АЕЦ, а Германия затвори всички АЕЦ. Полша е добре, вече минават масово на въглища и имат ток.

70

Анонимен

преди 1 година

Урсула, майка на 7 деца, вече не обича ли деца? Не обича ли бедното датско момиче Грета, която със сълзи на очи призовава да не убиваме планетата и да спрем производството на енергии от фосилни горива? А сега ЕС отваря въглищните централи? Европа ще почернее, ще се покрие със сажди, ако енергоемката и икономика трябва да работи на въглища. Какво става с климатичните промени?

69

Уроците на ЕС

преди 1 година

Страхувайте се от бюрократи с безпрофилно образование, които попадат на високи нива във властовата инфраструктура без никакви избори и без да носят никаква отговорност.

68

Анонимен

преди 1 година

EС внезапно научи, че просто няма в природата толкова танкери, които да реализират доставките на необходимите количества втечнен газ които идват от Русия. Просто не съществуват физически толкова танкери в света.

67

Дедо Йоцо гледа

преди 1 година

"Булгаргаз" е на печалба от 11 млн. лева за първите пет месец на годината. Същевременно, фирмата ползва кредити, за да плаща доставките на втечнен природен газ и за резервирания капацитет за доставки на газ от "Газпром", въпреки че не получава суровина от компанията."Йоцов не посочи каква е сумата, която се плаща на "Газпром" за този капацитет, защото по думите му той е търговска тайна.

66

Анонимен

преди 1 година

Заплатите в Сърбия са по-големи от българските. Освен това Сърбия купува газта на цени 10-12 пъти по-ниски от България.

65

Анонимен

преди 1 година

Излизане от ЕС и да живее независима България.