264

Анонимен

преди 1 година

Дали ще ни направят този подарък.

263

Да питам

преди 1 година

Изгонихме шпионите. Защо цените не падат?

262

Анонимен

преди 1 година

Най-логичният ход на Русия е да закрие посолствата си у нас. Многоцелеви - за да не поучи нова гавра от някой наш говнярски политик с изгонване на току-що назначеното ново попълнение дипломати, за да си спести разходи, ако не може да намери заместници, за назидание към други държави какво може да се случи с тях ако опитат масови гонения, за натиск върху и отказване от търговски взаимоотношения, в които Русия по-скоро губи, отколкото да печели, и т.н... Русия нищо на губи, губим единствено БГ

261

Анонимен

преди 1 година

Колко ли деца са заченати от рускини в храстите край посолството.

260

Анонимен

преди 1 година

346 Така ще е най_добре, да се махнат всички рашисти от БГ и нашите на опашката пред бензиностанцията да останат без 4000лв/ месец

259

Мужик

преди 1 година

Сбогом, няма да ни липсвате!

258

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия закрие посолството си в България, тогава ще трябва всички руснаци, които имат общо с него, да бъдат обявени за персона нон грата. Поне 42-те, които останаха в него и сътрудниците, свързани с тях.

257

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да си ходят в тяхната обширна държава. Не ни трябват в пренаселена България, от тях няма място за нас.

256

Анонимен

преди 1 година

Аз смятах да ходя в Уст-Каменогорск, но последния момент Митрофанова ме разубеди!

255

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Гербб обезобразиха нашето черноморие и го превърнаха в бетономорие, че вече не изпитвам желание да ходя там.

254

Анонимен

преди 1 година

До Хм Хм Руснаците в България са 100 хиляди а в Русия българите 10 хиляди. Съответно и посолството на Русия трябва да се увеличи на 150. Само военните и МВР са няколко защото Русия има и повече кораби, самолети, тирове и и т.н. и при авария и катастрофа трябва някой да поеме грижата. Повече служители и трябва и повече жилиша, храна и т.н. а сега България ще загуби пари както и бг служители на заплата също.

253

Анонимен

преди 1 година

"Лишиха хиляди българи решили да посетят Русия това лято"____________Ехехехехехе:))))))) Направо километрични опашки имаше от българи чакащи на границата на Русия да я посетят !!:))))))))

252

xoxo

преди 1 година

#316Пълни глупости.Петков беше поел ангажимент към западните си господари и като изпадна от власт,се разбърза да го свърши.Последно шпиони ли са били тези 70 човека или се намалява бройката ??От цялата работа ще пострадат българите в Русия и руснаците тук,които няма да могат да си оправят документите.Петков е вреден.Американското посолство с неговите 2000 служители ще види ли също реципрочност? За един прeател питам

251

АА

преди 1 година

До Шаши Никой въобще не величае САЩ, това е алюзия в болните ви мозъци! Измисляте си подобни извинения за да да не се чувствате гузни че целувате ду..***..то на вожда Путин, ама щом ви е сладко, коисме ние да спираме устрема ви.

250

Шаши

преди 1 година

До Българин: Благодаря за обяснението. Разбрахме, че ти си платен. Но не вярвам да са всички. Тук пишем мнения и всеки има право. Още веднъж благодаря.

249

Хм Хм

преди 1 година

Абе питайте там в Москва едни балгари как се оправят с 12 човека, а вие с 50 не можете.

248

скачайте

преди 1 година

скачайте, скачайте! Който не скача срещу руското посолство е русофил!Скачайте, още е топло.Като ни хване студа и глада на зима ще се предадем колективно като немците при Сталинград!

247

До Влади 320

преди 1 година

Дъ Тъ открехна една жена каза на пазара, че лично Путин са го видели да ги обучава, а понеже тея обучавани служат безплатно към Русия, то са били възнаграждавани само и лично от ген. Атанасов от Дъ.е.Бъ. от касата и лимита на АМЕРИКА ЗА БЪРГАРИЯ с американските помощи....

246

Българин

преди 1 година

До Българин...... Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. От Съединението до днес Русия и русофилите сте най големите врагове на България и!

245

Българин

преди 1 година

До Шаши.... И3р0 ди като теб лижат безплатно руските ***!