165

колко

преди 2 години

пъти трябва да ви се каже, че НЕ участвате

164

Анонимен

преди 2 години

за парапета не отрича , *** тва моме как пък малко не засрами и скри , да се качваш по администрацията директно от парапета , не е да не сме го виждали ама е отвратително и говори вообще за липса на морал и съвест

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 Използва тактиката огледален отговор. Например казваш на опонента "Ти си глупав", и той ти отвръща "Ти си глупав". По същия начин казахме, че на Миро му е бедна фантазията и за това предлага брак въпреки всичко, сега и тя казва че й липсва въображение.

162

Анонимен

преди 2 години

Освен че нападението е висша форма на защита нищо друго не е научила.Какъв е тоя отговор: мислех си че това е най-голямата лъжа, но ми е липсвало въображение.Какъв е тоя монолог само да се прави, че всичко знае- характерна черта на социопата. Явно в нейната глава освен въображение няма нищо друго.нямам уши за това кречетало.

161

Хахаха

преди 2 години

Защо се притеснява толкова и влиза в обяснителен режим ако е толкова честна???!!!! Видя се, че под парапета отдавна не е....хахахахаха, но тоя годеника и явно не е мъж!!!!!!!!

160

Лена

преди 2 години

Всички ме искат, но съм само една

159

параход

преди 2 години

Баща й сигурно е летец изпитател.

158

Бабу Кумар

преди 2 години

За какви обвиняния на прокуратурата към Лена Бориславова става дума след като днес в официално изявление софийска градска прокуратура каза, че такива към нея няма?! Недоумение будят и изявите на Десислава Атанасова. В какво точно упреква, обвинявам търси отговорност?! Изявите й неподхождат и за квартална клюкарка. Ровели се били в мръсното бельо ама не намерили нищо.

157

Анонимен

преди 2 години

Лена е синоним на секс срещу облаги, но също така и на женственост, образование, почти равенство на жените с мъжете.

156

111

преди 2 години

Колко са жалки управниците ни, без значение от коя боя са! Самозабравят се, нагазят лука и като ги изловят и им изнесат кирливите ризи, реват, че опонентите им атакували правителството и клатели държавата.А като ги шунтират от властта, се оказва, че и ново правителство се избира и работи нормално, и държавата си продължава да съществува не по-зле отколкото при тях..... Но тя, властта с привилегиите, които носи, не е за изпускане и свикналите с нея веднъж, не искат да я дават на други.

155

До 175

преди 2 години

Не съм казал, че си на 50, а че създаваш впечатлението, че си - пишейки дълги безсмислени постове под новините в 22:30. Почивай си, сигурно си пич иначе.

154

анонимен

преди 2 години

До до анонимен 158 "Като помислим, че си на 50, и че заплатата й те съблазнява, ми се иска да не те познавам." Е, не позна на колко съм. Иначе и аз не горя от желание да се запознавам с теб, екстрасенче. А и моята заплата ми стига напълно.

153

Баче Кико

преди 2 години

Оххх котьооооо.

152

Анонимен

преди 2 години

Вижте, лято е, не се филмирайте толкова много в работата.

151

Анонимен

преди 2 години

След като Лена уреди по-евтин газ щеше да разнищи и Капитан Андреево, но задкулисието се уплаши.

150

Анонимен

преди 2 години

Точно разсъждавам какво е захот,

149

Анонимен

преди 2 години

Пълна Пародия дек наркотици и суингъри

148

Анонимен

преди 2 години

Момичето е симпатично и развръзката ще е в нейна полза, колкото и да сте упорити в плещенето на глупости.

147

Анонимен

преди 2 години

Тая работа отвсякъде вони на шуробаджанащина.

146

До 162

преди 2 години

Описахте Десислава Атанасова. Това на снимката е друг човек, очевидно.