94

ИВАН

преди 1 година

ТАЯ НЕМА ЛИ КОЙ ДА Я ПРЕ БИЕ?

93

OMG_Lucker

преди 1 година

Омръзна ми да чета коментари на провалени екс политици. Особено, когато са от това най- неприятното седесарско котило. Останете си в историята, където ви е мястото и не се месете с гнусното си мнение. Не случайно се разпаднахте, няма ви на политическата карта и добре че Баце се смили над вас и ви приюти жалките останки.

92

Никола Стефанов

преди 1 година

Щом има хора като Кирчото и случайниците му, за които американските интереси очевадно бяха по-важни от българските, защо да няма хора, за които руските интереси да са по-важни от българските? И в двата случая трябва да се третират като предатели.

91

Анонимен

преди 1 година

Метропилиите винаги поставят на власт в колониите за управници си най-безродните и долни типове из между народа! Тази не прави изключение...

90

Анонимен

преди 1 година

До Оффф - Така е, малко ли коментари имаше тук в стил по-добре студ и глад, ама да не завися от Русия. Тя цяла Европа зависи, но ние сме по-така. И що да зависим, онези продават, ние купуваме и плащаме. Търговия, като не ти изнася, търсиш от друго място. Засега се оказва, че няма такова, дето да ни е по-евтино. Като се смесват политика с търговия, тъй ще е.

89

Анонимен

преди 1 година

В. с яка яка вересия се из пля.. мпа с цел да се укрепи на стола. А пък столът със силно разклатени кра.. ка ***, како. Па на и ри

88

Уффф...

преди 1 година

Тука е егати скуката... ще ида да се посмея от сърце във в-к ШОК.. а! Пардон... Агенция ПИК.

87

Анонимен

преди 1 година

Смущаващо е такъв индивид да говори за българските интереси при условие, че винаги е работила против тях, дори като министър и посланик!?

86

Анонимен

преди 1 година

pff таа па

85

Анонимен

преди 1 година

Тази от преводачка на Ия. Костов стаба министър и дупломат ха ха! И много взе да разбира от всичко крад-лата...

84

Анонимен

преди 1 година

Недейте бе - после по студиата кой ще обвиняваме? Ще вземе да се замисли тоя народ кой кой е и как така грантовете са от соросови фондации и америка за България, ханс зайдел и т.н. пък шпионите все руски. Как така по телевизиите все евроатлантици кой от кого по правоверни, все с жълтосино боядисани зад..ниц,и, ястреби и войнолюбци пък шпионите все руски. Покажете някой руски шпионин, снимайте го (щом са толкоз много) поканете го в панорама в да го видим черен ли е бял ли е, руски ли е?

83

Оффф

преди 1 година

Абе чудя се,ако имаме добри търговски отношения с Русия,да купуваме и ползваме природни ресурси на добри цени,съответно ,да произвеждаме и продаваме стоки и сме конкурентни на пазара - сме русофили? А ако нищо не произвеждаме и заплатите съответно са ни мизерни като цяло,сме патриоти и евро атлантици?

82

Сега остават

преди 1 година

ЗА гонене 3000 в посолството на ФАЩ! Какво прави толкова народ там!? Марш у вас си, с. г. ан проклета!

81

Информатор

преди 1 година

Тази ли сврака се появява отново която е най-голяматавиновница за страданията на българските мед. сестри вЛибия и уреди на първия си съпруг Камен Михайлов дазакупи бившия гараж на ЦК за жълти стотинки . . .

80

Кой още?

преди 1 година

Марин Райков (който сам се назначи за посланик) Надежда Нейска (която също се гуши като посланик в Турция с години без да върши нищо), кого още ще публикувате за да оправдава изгонването на 70 служители в прското посолство, консултства и културно-информационен център. Кои още лапачи на нашата и евроатлантическата софра не са се изказали?

79

пак са много

преди 1 година

70 изгонени, ама остават още 74 да се бъркат във всичките ни сфери.

78

нейнски

преди 1 година

от турция изгониха ли някого или ти ще си първата

77

Анонимен

преди 1 година

Тоя вампир кога изпълзя

76

Радо

преди 1 година

Тая *** Нейнски какво разбира от разузнаване!! !Първо да върне заграбеното с измами огромно имущество и недвижимости и после в затвора.Всички демократи обогатили се незаконно само се пъчат с козите си НЕНКИ.

75

Анонимен

преди 1 година

До Д-р Филипов, дет много ги разбира. При американофилите по друг начин ли стоят нещата?