135

Анонимен

преди 2 години

Стига сте заплашвали бе, наглеци.Цял свят е пропищял от наглостта и агресията ви.Прибирайте се всички в азиатската си *** и спасете света от себе си.Не ви искаме нито петрола, нито газа, нито корупцията и кгбистките ви методи. Нито нахалните туристи.

134

До анонимния

преди 2 години

Германия ни дължала десетки милиарди. А Съветския съюз за 32 тина злато и архива нещо да кажеш. Все някой ни дължи, тхй като са ни го взели. Ти не разбра ли, че никой не дължи, а ако може само си го взима когато и колкото може.

133

Анонимен

преди 2 години

Искаме нашето посолство в Масква да остане. Защо ще го закривате? Те закриват 2 посолства, а ние виновни. Тези лъжи да ги дават на техните от Беларус и казахстан.

132

Анонимен

преди 2 години

Помните ли когато САЩ и съюзниците им бомбардираха Ирак през 2003 година(базирано на лъжливи доказателства за оръжия за масово унищожение там) и избиха стотици хиляди и ни натиснаа да опростим на Ирак дългове за милиарди?

131

Гиб Мелсън

преди 2 години

Избран за премиер да решава проблеми. Той не се спря да създава проблеми и то какви. Проблеми които касаят бъдещето на България за десетки години напред. Ако имаш градина и водата за градината ти минава през съседа от север, първо си осигури вода от другите съседи преди да се зъбиш и да обиждаш съседа от север. Елементарна логика. Но тук явно става въпрос за украински агенти, които много добре знаят кава вреда нанасят на България и Русия.

130

Митро

преди 2 години

Спокойно. Русия няма интерес да закрива посолството. Ще сменят Митрофанова като не оправдала доверието. Тд не разбраха, че не им е бащиния. Може да не одобрявам Петков, но за това му решение и смела позиция може само Браво да се каже. Четете Захари Стоянов. Нацвъкали руски паметници и имена едно през дръго и им е все малко, все недостатъчно, не само водката.

129

Киро

преди 2 години

Ако си тръгне нелинчуван.....не сме народ.

128

Анонимен

преди 2 години

На русофобите да напомня, че Германия ни дължи златни левове от ВСВ, които садесетки милиарди евро, но няма да ни ги върне.

127

03.03.1878

преди 2 години

.....................

126

asdas

преди 2 години

Как бе ше термина ...аааа под лога

125

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва краварите дава наредили на Петков да изгони 70 руски дипломата. Може да са кравари, но не са толкова безакълести.

124

Анонимен

преди 2 години

България играе ролята на полезния иддиотт.

123

топалов

преди 2 години

Уверявам всички оратори в този форум, че като българската простотия няма никъде по света. Като българските долни твари -няма по долни и подли.Като българските избиратели - няма по -глупави и ***.Простия киро е еманация на всичкия български *** и нищожество.

122

Крим не е руски

преди 2 години

г-н Петков направи грешка.. не 70 руски *** да изгони а всички с руски паспорти да няма сърдити и пренебрегнати.

121

Анонимен

преди 2 години

че каква полза от това посолство ? газта спряха, туристи спряха, само шпиони и пропаганда, хайде да си ходят ама едва ли.

120

Анонимен

преди 2 години

"Съюзниците" ни от ЕС и НАТО ги видяхме, огато трябваше да ни подкрепят за Македония, ако опре до война с Русия ще ни хвърлят на вълците без да им мигне окото ние ще сме страничната жертва за поводът за войната.

119

Анонимен

преди 2 години

На някои от русофилите тук трябва да се припомни, че Русия обявява война на България 1944 въпреки, че нито един български войник не е изпратен срещу тях. След това червения ботуш живее на гърба на българина в рамките на няколко години. Айде взимайте си партакешите и да ви няма.

118

пасарела

преди 2 години

Да ви кажа честно , аман , аман от тия руснаци !! Те засега са наймразената и ненавиждана нация след американците !! Браво на Киро / ако не съм му поддържник / че въпреки Зеления чорап и Ниновна има достойнство да защити българската държава !! Браво !! Какво прави тая руска *** в БГ , освен да шпионира и ни прави Троянски кон в ЕС .

117

Анонимен

преди 2 години

Дайте да видим колко сте краварофилите. Излезте на площада за да защитите това изгонване на руските дипломати.

116

Анонимен

преди 2 години

За какви последствия става въпрос? Ще се изнесат от България ли? Ми да побързат!