77

Бива гьонсуратлък,

преди 1 година

ама при този е повече.Как не го е срам да се хвали като махленски тарикат,не знае ли цените на храните,явно не е влизал в супермаркет дълго време(как да влиза,като е голямото парвеню,гавазите му вършат всичко,а той се ли.гави с ***).Всичко е с 25% и нагоре по-скъпо.Хвалбите на този попръцко са като пир по време на чума. Хората изнемогват,не могат да си поддържат стандарта,а той лъже на воля какви чутовни икономически и социални подвизи е извършил.Но вече е аут и няма да се върне.

76

От край време

преди 1 година

всички знаем каква България искаме. От 140 години знаем, но пръдажната власт ни пречи и ни вкарва във воини, които винаги губим. Трябва да има референдум за излизане от нато и ес, в които ни вкараха без народа да се усети. Лъжат ни от над 30 години

75

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност не искаме канадска България.

74

ТЪп

преди 1 година

А бензина защо поскъпна? Няма икономическа причина. Не такава промяна искахме.

73

ерфъжру6е

преди 1 година

ПП са от едно котило с ГЕРБ , ДБ, ДПС и тн. Единствената партия в момента е Възраждане. Всичките други на бклука. Видя се прекрасно вече 30 години че западните "ценности" унищожават държавата и не постигнахме нищо добро. Време е за преориентация и кардинална промяна. За да живеят добре на запад трябва да взимат от нас. Е всичко си има граници. А най-смешното е когато някакви необразовани ниско интелигентни хорица от ДБ тръгват да обясняват кое как трябва да е без да са прочели и една книга.

72

Анонимен

преди 1 година

Ама от купешки приказки,много думи нищо съществено не казва досущ като комсомолски секретар...направо да заминава за Канада и там да им обяснява кое е мафия и кое задкулисие...

71

до 75

преди 1 година

Точно така. Ти си си истински фашуга. Да ти вземе някой една тояга, че здраво място да не ти остави, фашок гуден. Тая игра е играна, бе извург.

70

Анонимен

преди 1 година

Противниците на ПП (на К. Петков) и ДБ, и вероятни поддръжници на Герб, Възраждане, ИТН, ДПС....тези партии ли искате да ви управляват пак, които в последните 20 години доведоха страната до пълен упадък? Защо българите имат толкова къса памет??

69

До Кирил Петков

преди 1 година

Моля те, не се връщай! Приятелю! Идва зима и ни се иска разумни мъже да управляват държавата.

68

Анонимен

преди 1 година

ПП плюс ДБ е изборът за благоденстваща, просперираща България. Но т.н. народ, който пращи от "ум" играе сякаш на "бинго": я тук, я там някой да ни оправи. Ама не става. Ние сме като ония китове, които се самоубиват на брега от дезоринтация.

67

Анонимен

преди 1 година

България трябва да бъде православна християнска. Мъжете да са мъже, а жените жени. Армията да е армия и заплатите заплати. Да не се допускат педераспаради, атлантически "ценности", НПОта, прекупвачи, спекуланти, измислени журналисти и тн. Трябва всичко да е истинско а не менте като сега. ПП, ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ са врагове на народа и държавата.

66

Анонимен

преди 1 година

Досега сички референдуми от 35 г. се провалиха.

65

Марш в Канада говньо

преди 1 година

Лена, май лов, идвам да те утеша!;)))

64

Бай Пешо

преди 1 година

Евала братле! Всички знаем, че не си сам, винаги пред теб ще е Ленчето, а зад теб Кокорчо, а ти посредата, като в един сандвич, но лека полека изяден от мафията на България. Е и после повърнат, че няма нищо истинско във вас, а сте само от ***.

63

Анонимен

преди 1 година

Чисто луд. F20 по МКБ 10.Напълно професионално го казвам (работя в психиатрия).

62

77

преди 1 година

Престанете да ми триете коментарите. Както вече няколко пъти писах, т.н. Простокиро е за незабавно поставяне под психинаблюдение. Този човек живее в собствен измислен свят, оттам идват и постоянните лъжи, които говори за щяло и нещяло. Много добре да си помислят гласувалите и канещите се да гласуват за него.

61

По същество

преди 1 година

Костадинов това от месеци го обяснява. Ти сега запя неговата песен.

60

Алооо

преди 1 година

Да не чуеш нещо от Костадинов. Тия 9 милиарда, я дай отчет къде са? Нали прозрачност, без корупция, щяхте да арестувате политици, да махате гешев, ко стана ??? До момента се показахте като статукво и още по-големи п.длоги и от боко тиквуна... гешев е толкова лесен за махане, ама въпроса е вие дали го искате ??? ЯВНО НЕ. БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА, НЯМА СПАСИТЕЛИ, САМО ГРАБИТЕЛИ. СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА СЪЩИТЕ НЕЗАВИСИМО КОИ СА!!! КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ СПАСЯВА,КОЙТО НЕ... БОГ ДА Е С НЕГО!!!

59

Н

преди 1 година

Не са обяснявай и не се връщай противна муцуНо.

58

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да знам кога бензинът ще стане 5лв, че вече нямам търпение.