189

даниела стоичкова

преди 15 години

Чудя се защо продължаваме да ги търпиме! Непрекъснато ни бомбардират от всякакви медии и форуми, че едва ли не хетеросексуален е равно на ***, старомоден, непросветен и ненормален. Писна ми от тях! Писна ми от опитите им да ни вменят вина, че не сме перверзни като тях. И вместо да се спотаят някаде- си с комплексарските си изблици / те сами са си избрали начина на възприятие/ те и паради правят! И на всичкото отгоре искат и да им ръкопляскаме! Само за информация - в природата всичко гнило, нечисто се отстранява по разни начини, а не се акламира!

188

преди 15 години

imenno 187 i az tova imam predvidhomofobiqta ne e moralno qvlenie!za tova v mnogo civilizovani i bogati dyrjavi e izvyn zakona!Poneje e nemoralno i prestypno qvlenie!diskriminaciqt e izvyn zakona! poneje ne e moralna!a e diskriminira6to edni hora dam ogat da se jenqt a drugi ne!i tova ne e moralno!Za tova za BG se kazva citiram ot druga statiq "България е царство на корупцията" poneje e nemoralna dyrjava pylna s homofobi!Carstvo na korupciqta i 85% homofobiq!nevijda6 li vryzkata?samo mnogo prost 4ovek nqma da moje da vidi vryzkata koe e moralno i koe ne e!

187

енчо

преди 15 години

До 1945г. в цял свят хомосексуализма е бил забранен със закони, предвиждащи в някои случаи дори затвор. Постепенно обаче в западна Европа и най-вече в САЩ се е узаконявала търпимостта към това противоестествено явление. Днешните български ***, лизбийки, травестити и т.н. само подръжават, за да са "модерни". Целта на тия тъй наречените "гей паради" е да се популяризира явлението и да се привлекат към това движение подрастващите и младежите. Поради традиционните християнски ценности и европейския, и българския морал, гейовете са много зависими и много лесно управляеми. Затова политиците (с малки изключения) си траят. По този начин ги защитават при разрастването им, с цел да ги използват по-късно за свои цели, чрез водачите на "гей движенията". Бавно, но системно, те ще ерозират българското общество, ще ни принуждават да приемаме *** така, като мутрите ни принудиха да приемем чалгата (например), ще разбиват българското семейство и семейни ценности, които все още са градивна основа на обществото у нас, спазването на моралните норми и Законите в крайна сметка. Не напразно Цицерон, виден законотворец в древния Рим е казал, че "Законите произтичат от националния морал, а не обратното! Всеки Закон в Империята, противоречащ на здравия морал на гражданите, трябва незабавно да бъде отменян!" Разбият ли морала, свършено е с държавата и институциите й!Българския Народ ( някои свенливо го наричат "общество" за да угодят на чужденците), е между най-старите народи в Европа. Той в своята история е преживял какво ли не, но е оцелял. Оцелял е, защото винаги е умеел да се справя с проблемите. Аз вярвам, че и сега ще се справи - дано! Но колкото по-дълго търпи безобразията , толкова по- жестоко ги наказва. Ако за сега само псува , след време вероятно ще пристъпи към физическото им унищожение. Той, Българския Народ, знае как да го направи, и ще го направи! Не напразно имаме поговорката: "Колкото по- зле, толкова по- добре". Колото повече се подиграват с Народа, толкова по-дълго Той "точи калъчката". Идва време да опитат острието!

186

Димитър

преди 15 години

Добре казано, брат!

185

преди 15 години

Какви хетеросексуални мъжеподобия уважавате бе, невиждате лиэкак се в градинките за чаша бира? Пропаднали типове, пияници!

184

преди 15 години

ВСЕКИ МЪЖ СИ НОСИПРЕЧУПЕНИЯ КРЪСТТой е толерантен и уважавахетеросексуалните мъже,стига да не се приближавати да не парадират пред него.Да не се държат за ръка с жени(демонстрирането е ужасно...),да не се натискат и да не гицелуват на обществено място.Да прикриват брачните си халки -те не са спасителни пояси.Произвеждат дете-алкохолики се кипрят с морални устои.365 дни хетеросексуален парад,маршируване в невидим отряд.

183

преди 15 години

мъжките щте завъртят голяма клиентела тая вечер в парка

182

преди 15 години

Като нормално ориентиран човек смятам, че милиони българи са дискриминирани от шепа обратни, които публично демонстрират хомосексуалните си наклонности. Не сме ли дискриминирани ние, милионите хора, които сме с нормална сексуална ориентация и не желаем да ни демонстрират простотиите си някакви извратеняци?

181

D-r Velchev

преди 15 години

Tova e sve edno da ima paradi na slepite , gluhite , oligofrenite i t.n. i da paradirat s nedostatacite si ???

180

преди 15 години

сигурно са повече от вас педерастчетатаама полицията винаги е показвала че не знае за какво става дума

179

minuva4

преди 15 години

Добре де, защо ние - повчечето (нормалните) не правиме паради, а тия се опитват да демонстрират какво ?!? ...измислена от тях толерантност ли ??? Щом онществото НЕ ЖЕЛАЕ педерастчета и лесбийки - значи НЕ трябва да им се позволява такива демонстрации и изяви !!! (точка)

178

преди 15 години

natru6kali homofobite po trevata s beleznici :)iskam da vidq snimkanavqrno 6te da e mnogo eroti4na :)

177

minuva4

преди 15 години

mir,Ето и тоя пък сега -> "Щом навсякъде по Европа може - значи и тук може"(ло) ...егаси послушковците - що ЕвропаТА разрешавала, ае и ния! ***!

176

преди 15 години

мисля че министара станишев ще води манифеста на обратните. а тия шъщтите да подарят на боико едно мазохиско облекло от тия кожените кадето ги слага асис.и заедно със кожения камшик даги подкарва отзад като едно стадо

175

Веселин

преди 15 години

Не виждам смисъл да парадирате с генетичните си увреждания!

174

ll

преди 15 години

Тези от Джемини са луди.Заради онзи случай с еврейте сега ни мрази цяла Европа и всички други държави.Да не повтаряме грешката!!

173

мир

преди 15 години

не е ваша работа каква съм аз - аз мога да бъда каквото си искамне обиждам никого, не ругая и не проявявам агресияи искам срещу мен да застане добър човек - друго за него не ме интересува

172

преди 15 години

Както те искат да се показват, така аз не искам да ги виждам и до колкото чета (по други сайтове) има шепа *** (това обида ли е?) всички останали седите тука и ни заплашвате като онези който ще лее кръвсмях

171

Веселин

преди 15 години

Ти маи си неосъзнат ***?Нали знаеш римската империя преди да се разпадне на какво е приличала съвременна "толерантна" европа маи натам върви...

170

Веселин

преди 15 години

Ти маи си неосъзнат ***?Нали знаеш римската империя преди да се разпадне на какво е приличала съвременна "толерантна" европа маи натам върви...