298

Анонимен

преди 2 години

Този от ваната го изваждат със свинска маз.

297

дедо Гошо

преди 2 години

За такива призиви, ако имахме работещи ДАНС и прокуратура тоя щеше да е в затвора. Това са призиви за държавен преврат на практика.

296

Анонимен

преди 2 години

Време е да те опъне Азис или Боки 13.

295

Watchdog

преди 2 години

Грешка е да се счита, че по важни въпроси за ЕС нещо зависи от България и българите. Случи се онова, което се очакваше. След натиска българите се огънаха и капитулираха унизително. Излишни бяха всички заклинания и "червени линии". България не е суверенна държава от 2007г. Който не е разбрал тази проста истина, значи е заспал тогава и още не се е събудил. Ние българите получихме нашата независимост през 1909г и се отказахме от нея доброволно през 2007.

294

Абе

преди 2 години

... знае ли се защо видния "патриот" Каракачанов, и ОТЯВЛЕНИТЕ българомразци ВМРО-ДПМНЕ, оценяват по един и същи начин случващото се и дали това има нещо общо с работодателя им?

293

Хайде по-спокойно

преди 2 години

Чак пък революция ?,

292

Az

преди 2 години

Каракачана нали беха любовници с Баце и си бъркаха по дупките...?! Развалиха калимерата май ?

291

Анонимен

преди 2 години

Шкембе войводо защо не четеше коментарите които пишех когато крепехте таааците на банкялията. Пишех ви че феновете ви псуват като хамали. Нямахте време да четете от правене на пачки от паспорти ли. Сега пиша и на Крушовица и Пинокио че и тяхните фенове ги псуват като хамали. Но и те не четат а това е голяма грешка. На следващите избори ще правят компания на Шкембе Войвода Скатажията и Магарешки.

290

vin

преди 2 години

Проблема е голям за войводата - ако затворят този проблем с Македония - ВМРО няма за какво да съществува..

289

Обективен

преди 2 години

И тоя се обърка като Джамбазки. Последния не знаеше пред коя централа да прави протести,обиколи ги всичките.

288

Анонимен

преди 2 години

Какво ме вълнува Македония като горивото е 3.50 лв.

287

Агент Иване!

преди 2 години

Смени си памперса,гнусен демагог!

286

Каракачанов-ДС агент

преди 2 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това лееке е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

285

mazen

преди 2 години

Ало, агента от ДС... Защо не си в панделата?

284

Анонимен

преди 2 години

Клекнахте.

283

Анонимен

преди 2 години

Я, шкембе войвода се появи.

282

Анонимен

преди 2 години

Тия нашите "националисти" нищо не стАааа от тях. НИЩО. Такива са ни е демократите, и либералите и "комунистите". Плява

281

Анонимен

преди 2 години

Каква революция бе Краси,ти 50 метра не можеш да пробягаш с Калашника,а пък ако не дай си боже требва да залегнеш после цела рота не може да те изправи...

280

Иван

преди 2 години

От угоените патриоти пак надават вой.

279

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ДЪРЖАВНИЦИ. АКО ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ , СЕВЕРНА ДОБРУДЖА И ТРАКИЯ ЩЯХА ДА СА НАШИ. БОЙКО, ***, СЛАВИ, КИРО,РИСТЬО, КАРАДАИР,РАДЕВ, КОЙ ОТ ТЯХ Е БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК? НИКОЙ! ВСИЧКИ СА СЛУГИ НА МЕРКЕЛ, МАКРОН,БАЙДЪН,ПУТИН.ТЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ПРОГОНИХА УМНИТЕ И КАДЪРНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ТУК ОСТАНАХА 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ГИНАТ В МИЗЕРИЯ. ТОВА Е ДНЕС БЪЛГАРИЯ-1/3 СТАРЦИ, КОИТО ИЗМИРАТ В БЕДНОСТ, 1/3 РАБОТЕЩИ С МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ.