61

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите ми става ясно, че робите си заслужават мизерията.

60

Бързи факти

преди 1 година

Македония е България, но "Възраждане" е дренба руска монета.

59

Гъзраждане са

преди 1 година

истинските фашисти

58

Анонимен

преди 1 година

В интерес на великите сили е България и Македония да са в постоянна конфронтация. А великите сили да се явяват някакъв вид мост между двете държави. Не е било в техен интерес, да има силна Югославия, не е и в техен интерес да има силна България, обединена с Македония. Тъжен факт.

57

До 74

преди 1 година

Да не забравяме,че ВМРО им продаваше паспортите по 5000евро.

56

Елена Гунчева

преди 1 година

Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая.Явно тя им е дала плакатите .*** на ГЕРБ и ДПС.Това са Възраждане.

55

Анонимен

преди 1 година

Макетата са Долно племе. Придобиват наше гражданство за лична карта и СУМПС,за да може да работят в ЕС. Кукувици в наше гнездо. Те ни мразят, всичките. Да ги забравим, да се е бат мама, та. Защо са ни голи баири, змиярници и народ с 300000 шиптъри

54

Анонимен

преди 1 година

Македония е България, но и България е Македония.

53

До noname

преди 1 година

Много слаб коментар. За сравнението да не говорим.

52

noname

преди 1 година

копейките и чалгарите са много много зле. Все едно Англия да каже, че САЩ са техни. хахахааааааа

51

Анонимен

преди 1 година

Македония е толкова наша , колкото Украйна е на Русия. Историяте се помни и чете, не се връща или преобръща, светът се развива и не гледаме назад, бивши империи са сега други държави, не означава, че трябва да вдигнат оръжие и да си връщат земите от преди сто и повече години. Край, историята е покрила старото, да гледаме напред. Там имаме много работа, стига спомени тежки, хайде в настоящето, хоп и сме там, модерни и добри.

50

ГъЗРаждане за идиоти

преди 1 година

Македония НЕ Е България бладорение на това ,че Сталин и руснаците я измислиха тая държава. Отворете македонски сайт и се зачете и се замислете колко от написаното разборате. Макдедония си е отделна държава и отдавна емираж ,че можем да се обединим. Най-доброто е да ги пуснем да влязат в ЕС и благодарение на свободното пътуване и бизнес да станем по-близки. Другото са агресивно глупости.

49

Забелязвате ли

преди 1 година

как вече за КОВИД няма статии - при положение, че Проблемът не е Решен, но ЕС изхарчи Трилиони за Проблема, само България е дала 300 000 000 за Ваксини, а това е ниво в сравнение с Икономическите Загуби от ЛокДауни и други мерки за БезОбиден Грип. Също Украйна - вече почти не се Пише, а там Нещата са по-дебели и от КОВИД, Германия Лято е, а вече е в Режим на Газа, какво става Зимата?!

48

Луд

преди 1 година

Какви са ни мечтите и какви са реалностите са две коренно различни неща по темата Македония. Насила хубост не става, само става по-лошо. Колкото и да ме дразнят тъпите западни българи, трябва да ги приемем в ЕС.

47

До 54

преди 1 година

И какво, ще я завладееш ли? Ще обявиш война ли? Какво ще направиш? Тогава можем да поспорим доста по въпроса относно е ли е България исторически част от Турция или не. Ако искат и марсианци да се пишат. Това не виждам какво те бърка, как увеличава богатството ти, дава добро образование на децата ти и може да ти донесе професионални успехи на работното ти място.

46

Свобода за България

преди 1 година

Давайте Възраждане . Виждаме коалцията на американското и турското посослство. ГЕРП-ПП -ДБ и ДПС.Никакво вдигане на ветото докато Македония не изпълни договора

45

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много зле да пишеш че Македония е България пък всичко към Македония дето идва от теб е как да я прецакаш.

44

Анонимен

преди 1 година

Учиндолският ходеше по погребения на признати престъпници и ронеше сълзи. Канеше по тв *** на ф и и прости тутки от чалга бранша, провали морала на цяло поколение. Да бойкотираме чалгата и спрем чалгомора. Ако не плащаме по концертите им и не ходим на чалготеки, ще се издържат само от римляните

43

Анонимен

преди 1 година

Костя щом е против, аз съм с две ръце ЗА !

42

да знаете

преди 1 година

Плакатите са абсолютната истина, държава РСМ......нЕма.