119

Анонимен

преди 1 година

Браво г-н Трифонов , Благодарим , че помогна тези да се махат от властта. Партии , мартии но всички сме българи /освен тези дето ги изритахте

118

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ПА РУБЛАЖДИЯ ДА СИ КАЖЕ ОПОРКИТЕ- ВЪН ОТ ЕС И НАТО- НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ... ТО ТРЯБВА ДА ГИУ СТРЕЛЯМЕ ВЕЧЕ ТИЯ РУСКИ ДИВЕРСАНТИ!

117

Мхмм...

преди 1 година

Трифонов опростачи няколко поколения българи през годините, докато яде и пие със силните на деня...

116

Анонимен

преди 1 година

Уауууу, Славчо е най-страхливия известен тип когото съм виждал, ама щом искате чалга, ще си е получите :)))

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1подлога

114

СМЕХ....

преди 1 година

Следващите които ще издънят ПП са БСП, щом ги махнат от копанята на ВМЗ-сопот!

113

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Ристьо Иванов има почти същият еврейски нас като онзи на Радев. В тоя парламент на носове да се ненагледа човяк. Те и повечето от фалшивите опълченци в президентството са така- с носове от тежката категория. Вървят си,а носовете пред тях мъфтят на иврит.

112

Къса памет

преди 1 година

Тези, които твърдят, че партиите, които бяха в опозиция в този парламент, са видиш ли руски агенти, да им просветне, че до вчера говореха същото за БСП и Румен Радев, който фоведе Кирчо и Кокорчо. Алоооу, умнокрасивитетът нещо не може да разсъждава самостоятелно, а само кълве от последните медии и каквото му спуснат, това повтаря като папагал - нищо, че 2 седмици преди това е било точно обратното

111

Анонимен

преди 1 година

Кирчовите *** се събудиха и започнаха да бълват простотии,дано никога повече този *** не се появи в политиката!

110

Славуцата

преди 1 година

ега умре ,утрепан чалгар.... ИТН са бита карта,подведоха народа но народа не е в 2005г. и не спи,а се събуди и видя че може да се случи ПРОМЯНА!

109

торенте

преди 1 година

ице, стига рива, сега няма да влезете в парламента и ще се успокоите

108

Анонимен

преди 1 година

А ти Иванов, загуби целия месец Май да вкарваш ежедневно предложения в народното събрание, как да даваме оръжие на Укрите! Вместо да си бяхте подоготвили бюджета, ти загуби целия месец!

107

Анонимен

преди 1 година

Ицо,не ги защитавам,като цяло не са ми симпатипни,но...ти се оказа още по - голям ***.Изгуби 2 г на България заедно с мафията ,която ти плаша ,и блокира Гешев да гони лошите.В резултат,една съсипана държава.Заради вас всички се радват в страната,че Петков падна,за да ви няма в НС.

106

Анонимен

преди 1 година

Трифонов ти похарчи следващия парламентарен мандат Бойкикев... За което, евала!

105

Пбнкгг

преди 1 година

Правителството на Петков направи голяма грешка Предложи увеличение на минимална пенсия с 97 лева а максималната пенсия с 600 лева това не е нормално

104

Анонимен

преди 1 година

НЕ РАЗТЯГАЙ ЛОКУМИ, АМИ КАЖИ КАК ГЛАСУВАШ ЗА МАКЕДОНИЯ! ДА ЗНАЕМ ДА ТЕ ВЛАЧИМ ИЛИ ДА ТЕ КОЛИМ!

103

наблюдател

преди 1 година

не съм фен на никоя партия, но я се замислете-от къде дойде Кирчо и Кокорчо? как дойдоха,кой ги намери, от години не живеят и не работят в БГ, те ли са единствените най-образовани и подходящи да управляват държава в която даже не живеят? не знам...мисля си че пак българският народ беше подведен и излъган за поредните поставени лица с мисия да свършат определени поръчки

102

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм усещал, че учиндолския е позьор, то такъв страх нема :))) Аз също се страхувам разбира се, ама тоз се прави на мутра, а той само ги възпява тех, не е от ссъщото замесено тесто :))

101

БайКольо

преди 1 година

Ами ти - съсипа вота си от миналата година, и сега заслужено няма да сте в парламента при нови избори

100

Българка

преди 1 година

Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.