80

анализатор

преди 1 година

С години, с години, колко да са години? Войната може да продължи колкото пандемията от коронавируса - има-няма две години. Плюс минус няколко месеца. Владимир Путин намекна, сравнявайки се с първия руски император Петър Велики, че може да води война поне 30 години. Истината е, че той няма да бъде жив толкова дълго.А и руската армия си изчерпва запасите. Самите руснаци се върнаха във времената на Сталин. Ще забравят какво беше това смартфон и кола Ауди.

79

Анонимен

преди 1 година

Направо човек да се чуди как толкова болен човек седи прав 3 часа на форум в Петербург да отговаря на всякакви въпроси. Да им каже истината, че още януари месец инфлацията по света е била двуцифрена, да им каже, че за две години пандемия паричната маса в долари се е увеличила с 38%. Да, с 38% раздадени повече хартийки и кухи цифрички в карти които нямат никакво покритие.

78

Анонимен

преди 1 година

Байдъня падна от колелото :) Каква символика с падащия Запад. Иначе Путин чакат да умре. От 10 години го умират. :) Оня ден, в перфектно здраве им го каза на икономическия форум в Петербург: "Забравяте за вашия Световен Ред! Няма да го бъде".Не искат да споделят софрата нагло-саксите! Искат те да плююскат (както инглезите изцоокваха Индия и колониите), те западните господари да командват, Китай да произвежда, а Русия да дава суровините! Владимир Владимирович им каза - НЕТ ***!! НЕТ! :)

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 ... става въпрос за европа..

76

Мужик

преди 1 година

Това че може да продължи с години е доста оптимистично казано предвид дъртизма на Путин, здравословното му състояние което така внимателно крият и вероятно има защо, стреса на който е подложен и всички врагове които има - външни и вътрешни. Той не е железен робот а едно болно зло старче което ако ежедневието му продължава така няма да изкара и година... колкото до следващия диктатор той ще мисли повече за пари и власт а не за продължаване на войната която изяде главата на предшественика му.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 ... значи когато краварите нападат други страни заради идеологии, насилствено налагане на "демокрация" наричано още "пролет", и ресурси , е хубаво и демократично! но когато Русия се опитва да защити руснаците които живеят в окрайна, са "нацисти"??

74

Анонимен

преди 1 година

Прав си за червената зараза из Европа, но се състои в това, че ЕС заразата не иска да си плаща за ресурсите, а иска да минава както винаги като Колониалист влачещ ресурси от другите за без нищо. Е свърши се. Ще плаща яко до дупка.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 Даже и ти ще видиш. Аз го знам. Казах го по-скоро за такива като теб.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Ще видим. :)

71

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

В петък в Киев наглобританският премиер Борко каза, че западът започнал да се уморява да помага на укропите, а вечра същият говори за необходимостта от подготовка за дълга война и подчертава, че колективнозападните съюзници трябва да покажат на украинците, че са готови да ги подкрепят дългосрочно. И на Борко някой му нашепва в ухото, та и той си сменя приказките през два часа както правеше Буда Тиквоний. Успокоява фактът, че от ден на ден слугите на хегемона отслабват и намаляват.

70

Зеления

преди 1 година

Вече го ползват за изчеткване на политически рейтинги, урките за ***, насъскани срещу роднините си, европейците за спонсори .....ми нормално да искат да продължи, ИД.и.о.тите са в кюпа, натовци само печелят.

69

Анонимен

преди 1 година

Червената зараза пълзи към Европа.Путин иска да си пътуват на танкове из Европа като през ВСВ.Комунизмът се завръща.Ще чакаме пак по 10 години за една Лада:(

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 На всичко.

67

Анонимен

преди 1 година

BBC обикаля из инглезките провинции - бозавите UK *** бачкат на 3 места, за да си плащат сметките. Семейство, с 2 лапета, 2000 паунда вадят. Като си платят наема, гросъри и напълнят горивото и айде - литнали паундите. Пропускат обяд, някой път и вечеря, за да има за челядта. Един Исмаил емигрант им дава кашони с помощи. Туй не са изключения, а все по-жалка реалност в Западния трудов лагер. Що тъй бе, капиталяги?! Нали победихте в Студената война бе!? Що гладувате бе? За Украйна ли спестявате?

66

Анонимен

преди 1 година

Тъй е ЕС и НАТО пак си оравят сметката като кръчмари, ама тоз път сметката дойде от друг кръчмар. Яко а?! Светът с нови йръчмари.

65

Анонимен

преди 1 година

До рибока Ще се говори. Когато Русия е на колене.

64

рибока

преди 1 година

А бе за мир няма ли да се говори?След години война какво ще стане с тази страна,защото за да предвиждат сега години война,то е ясно,че не са се сбъднали първоначалните им прогнози за фалит на Русия чрез санкциите.Лошото е,че Русия няма и за къде да бърза,тъй като няма опасност от война с по-силен противник и ще продължи да сее смърт и разрушения,макар и постепенно град след град,без да си рискува пехотата както в началото.Въпрос на време е да не издържат психически на подобен обстрел.

63

Анонимен

преди 1 година

Е дълго дълго колко да е дълго?Докато стигне Ламанша...

62

Анонимен

преди 1 година

Мръсния въздух в България дава повече жертвиот колкото войната в Украйна

61

На НАТО

преди 1 година

Му се папка, особено на оръжейните кръгове.