37

Анонимен

преди 2 години

Лондон Париж Берлин и Брюксел сте дали касетъчните оръжия на вашето прокси Киев да бомби и без друго изстрадалиите хора от Донецк. Свобода за Донецката република. Смърт за фашистите и нацистите и техните народи да страдат както страдат Донецк и Луганск. Няма справедливост на тоя свят. Народите на Западна Европа спят и дали бомби на укрите да бомбят Донецк. АНАТЕМА на западните продажници в ада да гори Запада и укри долу ръцете от Донбас. Долу брюкселски те зелени убийци. Слава да живее Донецк.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "Все повече се замислям да почна да пишат на руснаците да дойдат тук. Че има нужда да ви повкарат по килиите." Русофилите винаги сте мечтали да ви мачка руски ботуш. Не бъди скромен: изпълни мечтите си, "пиши им да дойдат "тук"". Само че и тук ще е като в Украйна: ще пътуват чувалите обратно към Империята на Злото.

35

ZZ Top

преди 2 години

Около 22:00 е изпълнена поръчката за 1000 укропа.Оттам нататък всичко е бонус.

34

Анонимен

преди 2 години

37 не са единици. Всички са такива. Половината ги търсеше интерпол. Дойде онзи от грузия наакашвили и като ги видя се наака. Даже бягаше по покривите по едно време. А ти си съчиняваш за няколко долара и зза_гордостта" на" прайда". Расате за това ти пречи и го сравняваш тролската. *** недодялан.

33

Ламята

преди 2 години

Евроатлантическата военна помощ,в действие. Гражданите на "Свободният свят" сигурно са много горди.Странното е че започва да се пише истината и тук и на запад.Явно след пълният си провал,"свободният свят" подготвя оопвата за обръщане на палачинката.Току виж,се окаже, че в окрайна има неофашистки режим

32

Анонимен

преди 2 години

Позовавайки се на проруските местни власти в Телеграм. Същите на които представителя Лавров каза, че не са нападали Украйна ли?

31

Гост

преди 2 години

Единици главорези със сигурност е имало. Но масата са си точно такива като БНС на Расате. Същото е и с полка Азов. Сигурно имат няколко стотин крайно десни, но го изкараха, че всички до крак са крайно десни което е абсолютна лъжа. В агитките на ЦСКА и Левски има нацисти, но не всички ултраси на Левски и ЦСКА са нацисти. Още по-малко ако вземем всички фенове.

30

Анонимен

преди 2 години

34 пълни тъпотии. Те даже не искат да ги асимилират а просто да го избият. Честно лазано ти също си такъв наци фашуга щом не разбираш че това са хора. Все повече се замислям да почна да пишат на руснаците да дойдат тук. Че има нужда да ви повкарат по килиите.

29

Анонимен

преди 2 години

31 ти наистина си и платен и глупав. Расате не е участвал в никакви войни или терористични акции. Десния сектор е съствен от всякакви главорези като музичко участвал в чеченската война, да же уики си пише че се е клел да коли евреи и руснаци. Добре че Беркут го отстреляха.

28

До Анонимен

преди 2 години

А ти си експерт по това какво население живее в Източна Украйна и кой го асимилира ли? Рускоговорящ не означава руснак. В Харков никой не иска да живее в руската федерация. А в Донецк бе пълно с хора насилствено заселени от Русия да копаят в мините по времето на СССР, ама дали бяха мнозинство 2014та година е спорно. Сега сигурно са мнозинство, защото нормалните хора отдавна избягаха. Мариупол беше пълен с хора от Донецк избягали оттам да да живеят в Украйна. Беше.

27

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да разбере коя точно западна държава даде на украинските терористи и хитлеристи касетъчните ракети ли са бомби ли са все тая но те били уж забранени а сега изведнъж се оказаха в украинските терористи които бомбят нещастните хора в Донецк. Русия ще отмъсти на Лондон на Париж или на Берлин който е дал ракетите на укрите да убиват мирни хора в Донецк. Украйна и Запада ще си платят за това.

26

Маг Минчо

преди 2 години

Започва преобръщане на специалната операция! Литва е прекратила движението на санкционни стоки към Калиниградска област.След като Путин не се сети за името му,вчера обидения казахстански президент Токаев му заяви, че страната му не признава квазидържавни обединения като Донбаската и Луганска републики.Русия е организирала масова разпродажба на скъпоценни камъни и редки метали от запасите на ГосХран(държавното хранилище).ЛЕДЪТ СЕ ПУКА,ДРУГАРИ...

25

Гост

преди 2 години

Десен сектор са като БНС на Боян Расате. Те хубаво са заплашвали, ама в Харков, Днипро, Николаев, Херсон, Суми и Чернигов няма нито една жертва. Нито една. Ако почнем да броим руснаците кого са заплашвали, какво правим? То по тяхната телевизия всеки ден заплашват Полша, Литва, Естония, Англия и т.н. Факт - без руските служби жертви няма. С тях десетки хиляди.

24

дебил

преди 2 години

Дайте на украинците по още една заплата за да си платят снарядите на американците (((((Какво ще кажеш Кире ?

23

Анонимен

преди 2 години

До Гост ти какво мислиш по македонския въпрос. Защо изопачаваш всичко. Дори да приемем че е както го казваш какво. Русия да чака Украйна да и асимилира населението ли. Русия отиде и се опитва да го защити. Запада помага на Украина да асимилира руснаци Запада е продажен. Този процес на свобода за ЛДНР е необратим. Край. Никой там не иска да чуе за старото дередже. Запада даде касетъчни бомби на Украйна да бомби населението на Донецк край до тука беше.

22

Анонимен

преди 2 години

23 спри да лъжеш и прочети кой е сшко белия или музичко. А от десния сектор даже и унгарското малциство беше заплашвано. По времето *** яценюк бродиха в радата с автомати. Малко по късно ти рева че хванали една украинска пилотка и Путин да я пуснел. Е пусна я и тя отиде въоръжена в радата и я затвориха нещо не можаха да ае спазарят. И от тогава не ви спускат да я освобождават, що така? Що не ревеш вече за нея?

21

Анонимен

преди 2 години

Украинците избиват хората в Донецк. И го правят от 2014 година. До кога Европа и Америка ще продължават да им дават оръжие на тези убийци?Какво искат тия мазни лицемери, да ги подпукат със Сармат ли? И това ще видим, явно.

20

Анонимен

преди 2 години

17 . Какви руски продажни ци. Хората от ЛДНР не искат вече да са част от Украйна. Тя ги утрепа от бой. Какво се правиш на интересен. Има съществе на разлика с Мариопол. Там укрите се криеха по жилищни блокове и руснаците отвръщаха на удара. Тук не е точно обратното. Укрите не са в града. В жилищните сгради може би има само цивилни. Или няма никой. Укрите убиват украински граждани и нали разбираш че те вече не искат да част от Украйна. Укрите са терористи. Запада им дал забранени касетъчни бомби.

19

Анонимен

преди 2 години

Е това ако е специална военна операция, здраве му кажи. Това си е умишлен геноцид. Украинците знаят какво е война. Тука "братушките" се насадиха на пачи яйца.

18

Гост

преди 2 години

До преди русия да прати роденият в Москва полковник от ФСБ (1998-2013) Игор Стрелков - Гиркин в Донецк да създаде сепаратизма, хората там живееха мирно и тихо. Дойдоха ченгетата от Москва и им обясниха, как сега след Майдана ще дойдат Десен сектор да колят и бесят и резултатът е десетки хиляди жертви. А в рускоговоящите Днипро, Харков, Николаев, Херсон, Чернигов, Суми, до 2022 нямаше нито една жертва. Нито една.