138

Анонимен

преди 2 години

Явно ГЕРБ ви е проблема. Ок. Тогава идете на избори и ги махнете от парламента. Ако народа ви припознае. ГЕРБ е избран от народа, за добро, за лошо е избран от 1/3 от гласоподавателите в тая държава. И да заявявате, че който получи подкрепа от 1/3 от народа е б()клуб е меко казано отвратително. Избори и нека народа реши. Нека народа избере.

137

Анонимен

преди 2 години

Гюров, вие какво по-точно направихте на мафията? Кирил излезна с един списък, който беше 50 %не пълен и до тук. За заблуда на народеца, всичко е лъжа.

136

Анонимен

преди 2 години

Трифонов и Копейкин са популисти бяха против мафията и Герб сега са заедно е събрахте се какво стана фейк патриотите вярвайте им още те се продадоха

135

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС са уважавани европейски партии членки на ЕНП и респективно Европейския либерален съюз, откъдето Киро просто, се закани да я "оправи"... "Вратата е там", Киро.Те представляват голяма част от българските граждани, които не са представени в правителството. Затова пък, там се намърда Нинова-знакова фигура в престъпната приватизация и провалите на държавата, с участие в рравителства с БСП, 4 политическа сила. Подкрепа в парламента ПП получава и от Възраждане.

134

:(

преди 2 години

Май ИНТ се разбраха с ГЕРБ и ДПС.При ПП нямаше лапане, и ИНТ избра там където Лапане има.. при ГЕРБ и ДПС Мойте съболезнования. Преди ГЕРБ, една Румъния беше неразвита и силно Корумпирна държава. След ГЕРБ, България остана много зад Румъния по развитие, заплати, пенсии и разбира се го надминахме по корупция и ниска свобода на словото, ниска образованост, ниска раждаемост и тн.И сега отново. Чакаме Албания и Македония да ни задминат.

133

Анонимен

преди 2 години

Имахте достатъчно време, да се справите с мафията, но не би. Всичко са празни приказки и ала бала.

132

Анонимен

преди 2 години

Опозицията е освирепяла от глад за власт дано се задавите мръсни предатели дори стигнахме до позора европрокоратурата са раследва нашите мафиоти Копейкин нали искаше да сваля Гешев сега защо застана до Герб нали скандираше че са мафия и той като Славчо е взел няколко милиони

131

Българин

преди 2 години

Ивайло Мирчев - президент!

130

Анонимен

преди 2 години

Всички държави си имат мафия, обаче само в България мафията си има държава! Имаше. Сега я загуби и си я иска обратно!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Много дразните като дрънкане едно и също постоянно, много лъгахте и мазахте! При избори ще се изненадам, ако влезете. Повечето, които гласуваха за вас, сега ви плюят от сутрин до вечер!

128

Анонимен

преди 2 години

Скъпи мои момичета и момчета, скъпи приятели. Санкциите работят, въоръжаването работи, единството на Западния свят работи. Руснаците които останаха без айфони, Zara и Старбакс са в шок и масово милиони излизат на улицата да свалят Путин. Путин е политически труп - факт, до дни, даже до часове Путин ще бъде свален и Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да работиме в кланиците да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

127

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС са уважавани европейски партии членки на ЕНП и респективно Европейския либерален съюз, откъдето Киро просто, се закани да я "оправи"... Вратата е там, Киро.

126

Чук и Гек

преди 2 години

До Анонимен до 111И що стоиш още там? Отивай в Монголия!

125

Анонимен

преди 2 години

111 значи в името на антируската политика си готов да действаш предателски към българите, така ли? Не ми пука дали си русофил или русофоб, искам да се взимат решения добри за държавата, а не решения за САЩ или за Русия! Това правите. Тия били на Русия, ония били на САЩ. Избрани са за да бъдат НА БЪЛГАРИЯ! Стига вече с това обяснение, кой бил русофил. И един въпрос, от кога БСП спряха да са русофили? Ако русофили са ония дето искат обяснение от ПП, подкрепено от БСП, значи БСП не са, така ли?

124

Анонимен

преди 2 години

Друго да те бутат да ставаш шеф на БНБ , с опит на управител на спа център в Разлог.Няма такава промяна стана работата

123

Анонимен

преди 2 години

131 Ха,ха, голям виц! Минчев проявява неуважение към парламента, като се залива от смях докато на трибуната се изказва депутат. Да прекэсваш опозиция, която е най-голямата партия в държавата ГЕРБ, или друга такава, означава да обадиш един голям брой нейни ,техни, избиратели, български граждани и данъкоплатци.

122

Чук и Гек

преди 2 години

До АнонименОхххфффф! Глупа ли си или се преструваш!? Обяснявам бавно! В началото на демокрацията собственичката на магазина, бивша местна партийка, стана бизнесменка и на рафта стояха иконки на светии и папируси с текст, като ,,Да пази Бог от завистници, лош поглед и зли данъчни!". с годините другарката госпожа смени няколко партии, естествено герберяса и постави портрета Му! Защото той, а не божите икони явно респектират данъчните! Така се опростачи България!

121

Преди 30 години....

преди 2 години

ДС натисна функционера си - агент Сава и достойният Стефан Савов беше свален, а комунистът Желю от село Веселиново свали правителството на Филип Димитров, чрез марионетките си от ДПС, които изпълниха мократа поръчка! Сега историята се повтаря като трагедия за България! Комунистът от село Славяново, чрез авера си от сараите, геребрастките престъпници и жалките чалгари на Сактия, се готвят да върнат държавата ни в ръцете на мафията, с която премиерът поведе война!на живот и смърт!

120

Българин

преди 2 години

По-добре да обеднея и да сдудувам зимата, отколкото да бъда роб на Путин и на Русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

119

Анонимен

преди 2 години

ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки ....... да, откакто Черепа активира големоухия шaпкap и с машинките на Мадуро ви докараха на власт. Гладни, кресливи и некадърни лузъри.