415

Айдуккозяк

преди 2 години

За всички нови партийни лидери. Когато правиш партия, винаги имай едно наум за това което ти пробутват мафията и амбасадите - подлеци провокатори и просто ку.ви.

414

До дупка

преди 2 години

Крайна цел - Македония в ЕС. После ще си сменяме името - вече ще бъдем североизточната част на Северна Македония.

413

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Има Такъв Народ викат им фурнаджийски лопати

412

Анонимен

преди 2 години

Македонското вето е само за парлама.

411

Анонимен

преди 2 години

Е слави нали това искаше, мажоритарни депутати, какво реве сега?

410

До Таня

преди 2 години

Apple е технологичен гигант. Произвежда продукти и услуги, които много малко други компании могат и основно американски. Съответно продава с много висока добавена стойност. Русия, на обратния полюс, продава много, но с малка добавена стойност, тъй като продуктите й се намират в силно конкурентна среда. Но да, Apple са по-богати и развити от Русия.

409

toti

преди 2 години

Азточно това казах,че тия чалгари никога не са били партия и никой не е длъжен като марионетките от ГЕРБ да се считат за кученца на каишка и чакат на хранилката !!! Време е честните политици да се обединят и скъсат с тези продажни партии,щото ние ХОРАТА чакаме от тях Държавническо отношение,а не да са там да си пълнят ГУШИТЕ и уреждат роднините!!!

408

истина

преди 2 години

поговорка - един българин айдук, двама българи чета, трима българи чета с предател. Заменете думата българи с думата депутат, и поговорката става по истинска.

407

Анонимен

преди 2 години

Нашмъркан е пак....

406

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че Слави проваля държавата, за да може Радев да се изживява като едноличен диктатор и цар на царство Чалгария? А жена му да се изживява като Радка Пиратка, селската аристократка. При такъвПрост народ, всички придворни шутове и чалгари вече се правят на царе.

405

Анонимен

преди 2 години

Друг е въпросът имат ли ренегати място в парламента?Не може да влизаш с квота от партия и след 3 месеца да напуснеш и станеш независим/по-скоро зависим от друг/депутат!Такива....вън от парламента и на тяхно място следващите ги от партийната изборна листа!Партията си предава,че държава и народ ли няма да предаде?

404

Van Zant

преди 2 години

Ето го бога- слънце,срам изпитвал,а не те ли е срам да се появяваш и да ръсиш глупост след глупост. Забрави всичко което обещаваше,забрави избирателите си,забрави депутатите си и се скри 1 година не са те виждали на живо. Но се обгради със хора които обиждаха,заплашваха и унизяваха всички и всичко,само заради постове и пари. Къде и в какво си облекчен,в парите или във постъпките си. Ти винаги си бил един самовлюбен нарцис и нищо повече не става от тебе.

403

И.Б.

преди 2 години

Защо г-н Трифонов смята едностранчиво, че депутати от партията ИТН искат да я напуснат, защото уж били купени от партията ПП. Самият начин на мислене е остарял. Когато се твърди нещо, трябва да се докаже писмено или с видео.Когато депутати напускат партията си, това означава, че политиката на същата е в разрез с техните мисли и действия. Не е желателно да четем подобни изказвания. Направете анализ на постъпките си, той ще Ви даде отговора.

402

СЛАВУЧ

преди 2 години

ХА-ХА-ХА

401

Иво

преди 2 години

Това правителство ще падне точно кокато си изпълни дългъ за който е скълопено от Америка: да вкарат Македония в ЕС.

400

Реалист

преди 2 години

стига ве Славчо, пак ли заемаш ролята на жертвата, от която уж нищо не зависи и все други са й виновни за нещастието. Това е толкова инфантилно и безотговорно поведение. Вместо да мрънкате колко са зле другите покажете най-накрая с действия как оправяте нещата

399

Таня

преди 2 години

Общия износ на Русия за 2021 е на стойност почти $280млрд. В същото време Apple са продали продукти за $365млрд за 2021. Как е възможно една компания да продава повече от най-голямата държава в света?!?

398

Анонимен

преди 2 години

Една Партия, за да се нарече такава е нужна партийна програма, цели и задачи, ръководен орган,избран на конгрес или друг демократичен форум, членска маса приемаща и изповядваща общи идеали. Всякаква друга група, сформирана набързо от тук и там, за да обслужва щенията на главатаря, е банда,сбиротък, обречен на разкол и вътрешни недоизказани противоречия. ИТН така и не излезе пред народа с ясно лице и свежи идеи за напредък. Всичко там се подчинява на кисели гримаси и самодоволно бръщолевене. Срам

397

МОТИКА,А НЕ ПОЛИТИКА

преди 2 години

Е тоя накара Зуека да емигрира.И други като него де...

396

До 415

преди 2 години

Копейкин...не се пробвай не ставаш. Както щазва Слави ПРЕДАТЕЛИТЕ никой не ги иска!!!