66

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ ЕКСКРЕМЕНТ СИ КОМУНИКИРА ДОБРЕ ЕДИНСТВЕНО С ПЪРДЯЛНАТА СИ ВЕНА!

65

Анонимен

преди 2 години

Слави - убиецът на пенсионерите. Ако при тази инфлация не вдигнат пенсиите, Славчо ще бъде прокълнат от милиони бедни души. Как е възможно да оставят възрастните в мизерия? Славчуу, Бог гледа.

64

Анонимен

преди 2 години

Същия ден когато Слави излезе и каза, че излиза от коалицията бе обявена смяната на посланик Херо Мустафа.Акцията на Слави се оказа в "синергия с дневния ред на Държавния департамент".Изчислили са всичко по По 3,14.Слави чалгар, малгар ама ще ги сложи в малкия джоб. Нямате си представа какво може един стар ерген.Той няма какво да му мисли.Не се е държал за парапета на протежета.От едно време се знае има си 10 Гарда.С детектор на лъжата ги назначава.На Киро и Асен ще им се види тясна България.

63

Анонимен

преди 2 години

Герб яко плащат навсякъде, щото се нас раха!!!! Цяла Европа взима милиарди, за да дава на хората си!! Ние обаче понеже са ни крали 15 години съответно нямаме !!! От шкафа на Бойко Борисов ли да ги вземем тия милиарди, а!!! Про ст Народ сме ей!!!! Евала Киро!!!! Бачкате яко, щом чалгария слуга на мутрите показа каква пичка евтина е!!! Слави турска слуга и слуга на мутрите,ей това е!!! Нас раха се всички там крадливи лай нари!!!! Евала!!! Продължавайте само така!!

62

Янко

преди 2 години

Оставка гнусяри, стига ни мъчихте некадърници долни!

61

ПЪРВИ ДАМИ А?

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ ЛИ, ДОБАВКИ, ИНДЕКСАЦИЯ НА ПЕНСИИТЕ ЛИ? КОЛКО НИ СТРУВАТ КРЪЧМИТЕ, САМОЛЕТИТЕ, ХОТЕЛИТЕ И РАЗХОДКИТЕ В ЧУЖБИНА НА ДЕСИ РАДЕВА И НА ЛЕНА БОРИСЛАВОВА? ИЗЧИСЛЕНО В ПЕНСИИ...

60

Анонимен

преди 2 години

Така ли вече ще играят от ИТН ?Когато няма пари за фирмите - за наеми на оборудване и техника / а не за строителство на ЛОТовете/, няма да има пари и за пенсионери и социални помощи ?Сценарият уточнен ли е с Орлин ?

59

Пацо Шнорхела

преди 2 години

Аз съм подходящ само да тичкам нагоре-надолу с едни папчици, а шефа отзад да ми нарежда какво и как да правя, с кой крак да ходя и как да си движа ръцете.

58

канадеца

преди 2 години

радвай се народе, на другите избори българия ще продължо политическият си път без слави. Но както Големият рестарт бе вкаран в действие 10тина години по рано, така и българия ще започна да изчезва с 2035, а не както бе планирано от 2050. Бойко поне е българин чорбажия изедник , а Кирю ще остане в историята като *** II.

57

Анонимен

преди 2 години

Много лоши тия от ПП бе. Като спряха течове за милиони към фирмите на Боко и Шиши станаха "много лоши".

56

Анонимен

преди 2 години

Не бе тоя не става за политик,нито Тошко,а и повечето в ИТН.Даже се приема за нормално вече,някой да има думата и цяла партия да го слуша.Това не е демократично.За какво се ходи да се избира и за какво са преференциите изобщо?Щом ще казва един и другите ще подават оставки по команда,значи изобщо няма партии.Има началник и подчинени.

55

...лайно в дъжд

преди 2 години

Бате Асьо, врътни един телефон на банкянския дон Корлеоне и му изискай да ви даде депутати. Преди коалицията той даде дума, че ако ви трябват дупeтати - ще ви ги даде. За това сега почвайте да му звъните на пожар, да помага. Да се види колко тежи думата му, дали е мъж или...

54

Анонимен

преди 2 години

А кво стана с Пламен Николов шнорхела. Предложихте го за премиер, като първа политическа сила, а сега го няма сред министрите и експертите ви, явно и за дребен експерт не е бил подходящ.

53

Анонимен

преди 2 години

Славчо е ъпгрейд на слялата се с мафята държава, създадена от Доган иБоко

52

Анонимен

преди 2 години

Вие през цялото време саботирахте тая коалиция и работехте за ГЕРБ и ДПС.Извивахте ръце и налагахте своите хора за важни позиции.Например БНБ.Говорехте против Петков и Василев още преди да се състави коалицията.Как можеха да ви имат доверие?Предлагахте провалени бивши министри и други нелепи хора за премиери.И сега напълно доказахте,че за нищо НЕ ставате!

51

Анонимен

преди 2 години

ИТН колко пъти искат да прецакват нещата? Нима нямаха мандат? Нима не се правиха през цялото време на ощипана девойка със всякакви претенции? Имаха шанса да са/ да участват в истинска промяна, но вече много пъти доказаха, че са неспособни на елементарна комуникация с партньори и работа в екип. Трябваше да направят някои компромиси и в името на народа да не пробутват измислени "капацитети", но уви. Ще им се срине съвсем рейтингът.

50

Анонимен

преди 2 години

Хванах хванах сто шарана и една голяма мряна, триста едри каракуди, много много паламуди!

49

болен - здрав носи

преди 2 години

куц - тиквa носи

48

Анонимен

преди 2 години

Хах, вчера май познах че ще се опитат да си врътнат една коалиция още в този парламент - ГЕРБ + ДПС + ИТН! Но няма да им стигнат трима депутати - или ще трябва да отлюспват - тогава *** ще остане казионна опозиция, или направо *** ще трябва да ги подкрепи, хем за да се получи стабилно мнозинство

47

ЧАПАЕВ

преди 2 години

СЛАВУЦА ЗАВИДЯ НА КИРЕТО , ЧЕ УДАРИ МУСТАКАТОТО ЛЕНЧЕ И РАЗВАЛИ ИГРАТА! - ВЕЧЕ НЯМА ДА ИГРАЯ С ВАС, МНОГО ЛЪЖЕТЕ!