31

Анонимен

преди 2 години

До 32 по-неадекватен коментар не съм чел толкова па да си не информиран поне не се излагай като пишеш насам натам глупости.

30

Джуджето Джуджаро

преди 2 години

Айде джуджето Зеленски посади поредните украински войници да мизерстват докато се предадат от глад и безизходица. Браво на този велик лидер. ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ

29

Анонимен

преди 2 години

Русия ще победи в тази война. Бавно и постепенно, но ще си изпълнят целите.

28

Шейтаня

преди 2 години

Ами защо Азовците като ги "евакуираха" си бяха свалили отличителните знаци?) Нещо май се понамокриха. Пленените немци ВСВ не си свалят знаците и кокардите ,но страхливците късат своите)

27

Анонимен

преди 2 години

Пак се окопаха, ще мрът, гладуват, мизерстват и ще се предадат а пресата ще напише успешна евакуация!!

26

Анонимен

преди 2 години

Ако сте забелязали севернодонеск е почти на руската граница. При положение, че преди войната Украинската армия беше извън домбас... русия не знам какво се хвали... реално са загубили доста територия... до тук 35к жертви и хиляди в тежка механика и още са в блатото Домбас .

25

Зелевски -кошмара

преди 2 години

на руснаците..ха.ха Браво на украинците- герой за почит. От мен поклон и респект..

24

Сарказъм

преди 2 години

Украинските части, които щурмуват Москва в момента, трябва да бъдат изтеглени, за да се включат в битката в Донбас. Голяма стратегическа грешка от страна на украинското ръководство.

23

Анонимен

преди 2 години

"Украинската армия постепенно освобождава територии в Херсонска облст. Още едно населено място беше включено в списъка с върнатите. Имаме някои успехи и в Запорожка област" ----- Какви са тия пpoстотии в края на статията?

22

Анонимен

преди 2 години

Кога НАТО най- после ще влезе и ще попилее руския гнилоч!? >>> Първо НАТО трябва да изчака икономиката да се съвземе за да се запаси с достатъчно памперси.

21

msm

преди 2 години

Тези руССки нацисти и убийци ще горят в Ада и на Земята и в историята на човечеството. Ще бъдат наградени със срам, позор и презрение, заради това, ме следват фашистките лидери в Кремъл и стават част от най-черните дни на Европа!

20

Шейтаня

преди 2 години

Ще чакаме пак да изпълзят мишоците от мъзътъ) Следва съд в Донецк и ще висят като мартеници по дърветата,а за всички нас ще има още млади украинки)))

19

Анонимен

преди 2 години

Чакаме да ги "екстрактират", демек да се предадат. Е за какво е този пореден сеир?

18

Анонимен

преди 2 години

До 6. Е ти от *** Христова какво очакваш? Нито да пише може, нито да чете. Няма неин материал без гаф. Явно е нечия любовница, за да я държат.

17

Анонимен

преди 2 години

Айде - сега 3 месеца ще дращят по вратите на Азот. И сигурно онзи резак карирката пак ще обявява през ден че са го "освободили". Руски фашисти - шизофреници

16

Крим не е руски

преди 2 години

още един завод и руската армия ще е история..ха.ха

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден от тази война ще бъде удар с нажежен ръжен по изчадието Путин в ада. Така, както той превърна в ад живота на милиони мирни граждани в Украйна, всяка жертва ще бъде възмездена и ще бъде платена от него и от всички негови слуги.

14

ВЪПРОС

преди 2 години

АЗОВ , АЗОТ , следва АМОНЯК .Путин , кога ще ги изловиш тези измамници , целия Свят разчита на теб .

13

Анонимен

преди 2 години

Германското издание Linke Zeitung, цитира бившия заместник на европейското командване генерал Туити, че приблизително 200 000 украински войници са изчезнали от полезрението на Вашингтон. Според него Киев или крие смъртта им, или излъга за успешното провеждане на масовата мобилизация. В същото време Белият дом иска да знае истинското състояние на нещата на фронта и да не получава дезинформация за руските загуби от украински колеги.

12

Анонимен

преди 2 години

До 10 Има да чЕкаш, да чЕкаш... Голямо чакане ще падне, а и няма да си жив, да го дочакаш. Хахаха...