49

Анонимен

преди 2 години

Добре бе аз да питам ако ИТН действително са били такива и онакива защо БСП и ДБ лоша дума не могат да кажат за тях, а само щото хранилката на ПП се разтурва те реват? Що БСП не излязат да кажат ИТН са такива и онакива?

48

Анонимен

преди 2 години

И като да били толкова корумпирани що ги взехте за партньори, вие света вода не напита

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Освен, ако не е западен (САЩ) агент тогава и да искат нищо не могат да изкарат това обяснява и ззащо няма осъдени щатски агенти за 30 години, Кирчо е такъв де ама не си мисли, че и Славо не е.

46

Анонимен

преди 2 години

Много интересно щом ТОЛКОВА много им пречеха на ПП тия от ИТН що нито дума не обелиха преди ИТН да кажат, че се махат? Все обясняваха колко са сплотени и единни и имали решение на всичко. В момента, в който напуснаха толкова пумия изляха за 2 дни, че думи нямам. Май много ги е яд, че скоро ще им разтурят кльопачницата и знаят много, ама МНОГО ясно, че власт повече няма да видят и сега реват от яд. Сега ще се опитват да управляват като малцинство само и само да излапат още някой др. млрд кредит!

45

Анонимен

преди 2 години

О, ама разбира се, и от ПП сега се сетиха? Преди не е било проблем?

44

aa1830

преди 2 години

Какъвто и орган да се създаде, избран ли е от парламента който е избрал правителството, то този орган винаги ще е бухалка за неудобните на властта. Най-добре е парламента в последното си заседание преди избори да определя този орган за времето на действие на следващия парламент.

43

Анонимен

преди 2 години

ПП вече стават смешни с тия фишеци, Дългия е публичното пространство вече 30 години и винаги е бил опозиция и критик на всяка власт, няма власт до момента в България, която не е искала да му затвори устата, та в тая връзка надали има друг човек, който толкова много да е проверяван и ровен, ако е имало нещо, независимо какво досега да е извадено стотици пъти, единственото което се успя да се направи срещу ИТН е скалъпения скандал с плагиатството миналат година, така че ПП е по-добре да мълчат

42

Анонимен

преди 2 години

Даже чалгарите не можаха да изтърпят Киро умното.

41

Анонимен

преди 2 години

хаха,пп са по зле и от герб

40

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ВИКАЙТЕ ОНЯ ПРОДАВАЧА НА ШНОРХЕЛИ И ПЛАЖНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ДА ОПРАВЯ БЪЛГАРИТЕ В КРИЗАТА , БЕ.....АКО НЕ СЕ ЯВИ , ВИКАЙТЕ БАБА ЗАЙКОВА ---ДА ВИ БАЕ ПРОТИВ КРИЗИ!!!...ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!!

39

АнонимеН

преди 2 години

СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН И ВСЕКИ ДЕН Е В НЕПРЕСТАННИ БОЛКИ! ТЪЙ, ЧЕ НАДАЛИ ГО ВЪЛНУВАТ ПАРИТЕ ВЕЧЕ! ВАСИЛ БОЖКОВ И РУМЕН РАДЕВ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ИГНОРИРАХА СТАНИСЛАВ А ТОВА БЕШЕ ОГРОМНА ГРЕШКА И СЕГА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ!

38

Анонимен

преди 2 години

Слави мутрата не подаде имотна декларация, защото е фрашкан с незаконни пари..

37

Анонимен

преди 2 години

До Майора Ако си Майора от топспорт и нюза да си жив и здрав.

36

До Анонимен 33

преди 2 години

Слави има 60 милиона много преди да се замисли за властта, а фирмата, която коментираш е от 2014-та и тогава е внесен капитала. Много лесно се намира в регистъра. Поне си проверявай данните преди да тролиш. Не казвам, че Славчо не е ***, но поне за това не е виновен с нищо!

35

АЙДЕ СЛАВИ ....

преди 2 години

..ГЛАСУВАЙ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ПЕТКОВ --И ВИКАЙ ОНЯ СЪС ШНОРХЕЛИТЕ ДА ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ...ХА,ХА,ХААААА...МОЖЕ И ДА ПУСНЕШ ТОШКО АФРИКАНСКИ ЗА СМЕХ И ЗАБАВЛЕНИЕ В НС---ДОКАТО КАЛИМАНСКИ И КАРАДЖОВ ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ ОТ БНБ!

34

До п.п

преди 2 години

...браво, на слави... Ти явно си спал някакъв зимен дълбок сън и не си още разбрал че Слави е патерица на доганя, респективно на бибитко. Караджов толкова настояваше да се дадат едни 3,9 милиарда лева народна пара на хрантутниците на бибитко ,че чак изпадна в истерия. Съвсем очевидно се виждаше чии интереси защитават Има Такива Нещастници. Тъй, че не знам кой на кого е набил ,факт е само, че и.т.н. само за година и нещо от първа политическа сила няма да помиришат парламент повече...

33

Анонимен

преди 2 години

Станислав Трифонов се ядоса, че не му дават да краде. Бият го през ръчичките и той се обиди милият!

32

Майора

преди 2 години

Най малко Партията на подмяната може да говори срещу корупцията! Та вие назначихте навсякъде кумове , кумци , баджанаци и шутеи и прочие! Просто Киро нищо не върши и гледа да тегли само заеми , които не се знаят къде отиват! Да не говорим за парите на завода за елавтомобили и прословутата сделка с ошфорката "Джемкор" и даване на пари за подкуп на депутати от ИТН! Така че първо вижте себе си и тогава говорете!

31

Анонимен

преди 2 години

затова искат рашков за шеф на кпконпи, за да изнудват другите партии..

30

в Харвард

преди 2 години

те учат - Обвини Противника си в Това, което ти Правиш! Така, че Работата е ясна, кой крив и кой прав!!