36

Анонимен

преди 2 години

Ами насочвайте се към електрички.Ако сметнете икономията от гориво и липсата на подръжка ще ви излезе по-евтино.Аз давам по 300лв за гориво и още колко за ремонти не знам.Ако изплащам нова електричка вноската е 500 на месец.Света върви напред.Както обикновенно воден от запада.

35

Уууубряя

преди 2 години

А краварите защо не си забраняват колите с огромни двигатели дето горят бензин колкото стар Зил?Тях нищо не ги касае!И китайците също!Значи аз няма да пъърдя а те да са на сират за моя сметка!?

34

Анонимен

преди 2 години

На българите никой не забранява нищо. Забраната за регистрация на нови коли с ДВГ ще бъде след 2035, но никой не ви забранява да купувате употребявани такива. Както и да е, този момент ще натъпи по-рано по други причини. В момента автопроизводителите прозвеждат намален брой автомобили и то само висок клас, на по-високи цени от преди. Малките коли вече ще са само ел. Като цяло колата вече ще е лукс. Минаха хубавите консуматорски времена до 2020. Свиквайте. Войната промени много неща.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе, верно. Ф16 затова ли ги бавят толкова, правят ги електрически.

32

Продан чобанина

преди 2 години

Брей USA ни продали газ толкова евтино...толкова евтино ,толкова евтино ,че чак евтиното се пази в тайна ,защото е евтино!!Да не забравяме колко доволни сме от сделката за ф16 ,защо и сделката с газа ,който идва на кораб от другият край на планетата да не е толкова много добра!

31

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът да пуснем РСМ в ЕС, а ние да се изнижем оттам и да си караме нормално.

30

Анонимен

преди 2 години

Разбира се това важи за ЕС в останалият свят ще се карат масово деизелаци и бензиняци с газово. Чичко Путин ще продава Ефтимов а в Китай Пакистан Бангладеш Индия и др. Ще се напълни с евроколи дотолкова ,че и за назе българите няма да има! Това правителство се дyпи твърде мноого на ЕС трябва някой по-...национално отговорен на власт

29

Анонимен

преди 2 години

Дали ще димят 1000 коли или 1 ТЕЦ разлика няма, даже май ТЕЦ-а цапа повече. Но важното е да създаваме илюзията, че правим нещо по въпроса.

28

Анонимен

преди 2 години

С животинска тяга не можело, с ДВГ не можело, нещо много взеха да забраняват. Аз да не съм ватман, че да карам електричка.

27

Перпетумобиле

преди 2 години

А тока къде ще се произвежда?Сигурно пак в страните от третия свят като нашата сред пушеци и дим а европейците ще си зареждат чистите мобили по жицата!

26

Едно ще ви кажа

преди 2 години

На копейкин не му плащат в копейки а в евро или долари а ако е в рубли то те са милиони ,човека работи неспирно за руското благоденствие!

25

Анонимен

преди 2 години

Айде пак решения на едро от ЕС. Производството на електромобили е ниско. Няма мрежи от зарядни станции, няма никаква инфраструктура, свързана с електомобилите. Електричеството е основно от фосилни горива. Пак сложиха каруцата пред коня.

24

Анонимен

преди 2 години

Вече редактираме коментари .

23

аож

преди 2 години

Айде, изкарвайте каруците и мело рикшите. Че то при тези цени на електромобилите, не знам кой ще ти ползва.

22

ВМЕСТО

преди 2 години

...ДА СПИРАТ КОЛИ С ДВГ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА СИНТЕТИЧЕН ПЕТРОЛ. ИМА ТЕХНОЛОГИЯ. ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР Е ПРОИЗВЕЖДАН. НО НЯМА КОЙ ДА ИМ КАЖЕ!

21

Цените на

преди 2 години

Колите на старо само ще се покачват от сега нататък!

20

Анонимен

преди 2 години

До 9: Хайде не ни излизай с тези копейки. Станахте много банални. Не е нужно да си на копейки, за да мислиш. Или искаш да кажеш, че само който е на копейки може да мисли?

19

Анонимен

преди 2 години

Баси безсмислицата. Електомобилчетата са двойно по-скъпи и двойно по-неефективни. И при поскъпналия ток не са и по-икономични. И пак си ги карате на въглища и газ, ама се правите че пазите природата. Отвратително.

18

Съзнателен

преди 2 години

Човек трябва да е много промит мозък да не вижда какво ни гласят т. нар глобалистки лидери. След ковид локдауните и бъркочите искат да сме бедни и да се отопляваме на свещи. За каране на кола ще искат напълно да забравим

17

До 12

преди 2 години

***, коли има и на бензин, които могат да стигнат до няколко милиона. Обаче ти си заучил една две фрази, и знаеш 20-30 год дизели само. h