86

Анонимен

преди 2 години

До Българин Ех, ако русофилите се бяха загрижили за свободата на словото в любимата им Расия, но пусто лицемерие - не го позволява.

85

Българин

преди 2 години

Страхотно. Вече приближават КНДР по свобода на словото! Скоро ще се слуша по всички радиа и телевизии само гласа на Урсула, Олаф и онзи с големия нос.

84

Анонимен

преди 2 години

Абе големи защитници се извъдихте на либерастите.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен87 "Не обичам да ми забраняват." Абе, КОЙ ти е забранил каквото и да било бе? Отваряш интернет и като толкова искаш гледай по цял ден само руски телевизии. Аман от лицемерни русофили които даже не смеят да си признаят, че са такива.

82

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Путин, български разбираш ли? Той си защитава имперските интереси, но не съм фен на кравите, нито ЕС. Българин съм, до мозъка на костите си. Не обичам да ми забраняват. Лека вечер. Явно едно си баба знае, едно си бае.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако беше жив,баЕ ти Тошо щеше да завиди на западните"демократи"а и не само той!

80

Анонимен

преди 2 години

Коя е Правата вяра, бъдещето ще покаже. Само истината може да ни направи свободни, както се казва един интересен сайт. Четете там, да видите, че не са само руснаците в бозата.

79

Сата НАТО

преди 2 години

По държавните руски телевизии дават такива предавания, че са направо обида за интелекта на зрителя. Практически предаванията са от край до край едни кавги и истерично крякане. Простия русофил не разбира и 1/10 от това, което се говори.Но понеже там се говори общо взето едно и също, хваща генералната линия. А тя е: 1. Всички са маскари, само Путин е бял и пухкав 2. Толкова сме добри и кротки, че пак ни измамиха, но ся ще им е бемм айката. 3. Вижте са кви нови оръжия си напраихме скришом.

78

Анонимен

преди 2 години

Хай на колко години си та 45г са те лъгали? Сигурно си ударил 80,брях да си жив и здрав. За учени клишета, слушаме ги 30г и нищо, нищичко не се промени. Все по-лошо става.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 Като гледам как си се загрижил за руските интереси, мисля че знам КОЯ е "правата вяра" в твоя случай. Няма лощо, и Хитлер е имал последователи. Сега и Путин има.

76

Анонимен

преди 2 години

До До72/78 Руските телевизии са проводник за хроничните лъжи на един нацистки режим. Кое не е ясно?

75

Анонимен

преди 2 години

Стари,Евтини,Прозрачни номера,Аз ти забранявам Аз съм прав,младежи пак ви казвам,тоя филм сме го играли и той не води към правата вяра,която и да е ТЯ!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Жалко за младите дето не могат да мислят и попиват каквото им кажат по тАливизора." И това го казва човек, който рИве, че са му спрели възможността русНАЦИте да му "казват по тАливизора". Смех.

73

До72

преди 2 години

Защо пак нападаш, не им вярвам, просто искам и тях да ги чуя, за да си съставя сам мнение. Ето, че и ти си едностранчив.Каквото ти каже DW, е 100%истина така ли?

72

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали правите разлика между гледане на руска телевизия и излъчване на руска телевизия. Не е забранено да си купите сателитна чиния и да ловите каквито си искате канали. Забранено е руснаците да ползват западната свобода на информиране за държавната си пропаганда.

71

Чужденец

преди 2 години

Ха да видиме сега ЕС комисията дето дудне на Унгария и Полша дали ще задудне и на тия? Едва ли, свободата на руското слово не е в *** ценности.

70

Анонимен

преди 2 години

1933та хитлер нарежда да се произвеждат радиоприемници на супер ниска цена, за да са достъпни за всяко едно немско семейство. Радиоприемник Volksempfänger, който обаче лови само една честота и се слуша пропагандата на гьобелс. При лошия комунизъм имаше радиоточки, а сега 90г по-късно при "цветущия" евроатлантизъм май нищо не се е променило. Жалко за младите дето не могат да мислят и попиват каквото им кажат по тАливизора.

69

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да ме убедите, че само едните лъжат. Скъсват се всички от пропаганда, и едните и другите. Стават смешни. Като пуснеш телевизия, виждаш едни и същи личности, със едни и същи речи.

68

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията и свободата на словото били свещени,ама кой да ти каже,че либералната цензура,най ми била право на"богоизбраните"сащианци -----///------ Някой да ти е забранил да говориш каквото си искаш?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "Да има демокрация, всеки сам да си решава" Може да решава този, който е извоювал това право - разпространителите на руските лъжи нищо няма да решавате. Крийте се по дупките и гледайте руската пропаганда скришом. Важното е тоя рак да се оперира от публичното пространство.