50

Анонимен

преди 2 години

Запада като въоръжаваха Укрия й направиха мечешка услуга.

49

Анонимен

преди 2 години

До До ?, птко нека се върнм 2014г. и да кажем Турция си беше анексирала Смолянско. Според теб в Кърджалийско например дали с охота щяха са съгласни да направят турския език официален. Това руските еничари много ме дразнят не за друго а защото са безкрайно прости.

48

Анонимен

преди 2 години

Зеля, вдигай бялото знаме, време е. Достатъчно хора загинаха, или Байдън не дава?

47

Хора

преди 2 години

До #50.Не виждаш ли че има всеобща команда от окупатора на Европа, Сащ?!

46

мдаа

преди 2 години

Зелен, ако им беше дал автономност по минските споразумения, вместо да ги бомбите осем години, територията ти щеше да е цяла. Сега вече е късно. Сега оставате без излаз на Азовско море, а може и без излаз на Черно да останете. Изтокът няма да се върне в Украйна, свиквай с тази мисъл.

45

SS

преди 2 години

До 37 Еииий от злоба се разпени ! Само че аз не съм неудачник ! Напротив работодател съм,и имам достатъчно средства да живеея в лукс ! Обаче ( чесно казано) хич не обичам да,ж,е,н,е,ъ,р,и и евроатлантици !

44

Анонимен

преди 2 години

СТИГА ПОРАЖЕНЧЕСТВО ЗЕЛЬОНИЙ, ХАЙДЕ УКРИТЕ - ПЪТЯТ КЪМ МОСКВА Е ОТКРИТ! ДЖАПАЙТЕ ПО СМОЛЕНСКАТА ДОРОГА И СТЕ У МОСКВА НА КРАСНЫ ПЛОЩАД ДА ИЗИГРАЙТЕ КАЗАЧОКА И ДА СПРЕТНЕТЕ МАЙДАНА!!!

43

ПроСоТо

преди 2 години

До ?...така ...На въпроса ти -с два въпроса:-Първо:-КОЙ ще "нахлуе в Бг ?...Дай отговор с ДЪРЖАВА !..Второ:-АКО това се случи,къде ще се устремят "Бг БЕЖАНЦИТЕ" ,и изобщо ще има ли такива?...Та?

42

До ?

преди 2 години

Ама ако провеждаме аналогия с укрите, трябва първо осем години да убиваме, например, етнически турци в кърджали, да ги репресираме за това, че вкъщи си говорят на турски, боян расате да си направи един нацистки батаьон, който с години да отвлича и изтезава цивилни от къеджалийско, да обстрелваме с артилерия турска територия, кики да говори по телевизията, че сега ще си направим атомна бомба и ще я хвърлим над Анкара и чак после да ни завземат.

41

Факт

преди 2 години

Зеленски като дойде на власт имаше шанса да предотврати тази касапница и да спази обещанията си и Минският договор за Донбас но той попадна под външно управление от Сащ и Англия и нищо не направи за мира.

40

До редакцията ДНЕС:

преди 2 години

Не разбирам защо ни занимавате денонощно с проблемите на урковците. България в същото време има огромни проблеми и приоритети, които заслужават да бъдат анализирани и писани. А от военна гледна точка в Украйна се води една бавна и позиционна военна операция, която най-вероятно ще продължи още 6 месеца. Вие така ли смятате за бъдещите 6 месеца * 30 дена * 20 фейкови статии = 3600 фейкови статии за тая Украйна до края на годината. А усмирете се малко!

39

Анонимен

преди 2 години

А можеше само с Крим да се разминат.

38

Анонимен

преди 2 години

Предател. Жалко за нормалните украинци.

37

Анонимен

преди 2 години

Е нали само побеждава Украйна и яко смазва руснаците..... Какво стана сега??!? На маймуни ни направиха и те ти на маймунска шарка!!

36

Анонимен

преди 2 години

Абе вече 3-4 дена по битивиту не дават нищо за войната.Що ли.Май доста мисиркова газ се пика.

35

МММ

преди 2 години

До ПроСоТо - не, въобще не си русофил. Хич даже. Само комунист и комсомолец. И руски газооблизвач. Абе обикновен примитив.

34

Анализатор

преди 2 години

руснаците са лошите мутри в тоя конфликт но и зеленския не е добрия. трябваше да си оплете по-добре кошницата с амариканците преди да се прави на мъж пред путин. сега положението е сълзи и сополи пред целия свят. Взеха да го виждат вече всички, че е аматьор. прецака родината си

33

?

преди 2 години

Въпрос до безродниците. Ако някой нахлуе в България и я превземе до В. Търново на север и до Пловдив на юг, какво ще правите? Ще защитавате с бой България или ще се започват преговори за квото е останало?

32

Анонимен

преди 2 години

Русия ще вземе лъвския пай от баницата Укрия отсаналото ще си го делят Полша, Унгария и Румъния.

31

Скорооо

преди 2 години

Зеленски продаде народа си за пушечно месо на сащ и нато и ще свърши като Мусолини.