265

До 312

преди 2 години

Кратуно, това са на 90% държави с професионални армии. Ти верно ли мислиш, че изобщо ще им е необходимо, както бункерното изчадие да прилъгва деградирали алкохолици от първобитните си губернии, че да ги пращат за пушечно месо? В американската армия един сержант изпълнява задачи, за които тази пропаднала *** наричаща се армия праща генерали. Панимал?

264

МММ

преди 2 години

До Приятел 3/03 - тоя Кинжал отдавна се е "боднал" в русофилската ти празна кратуна. И е отнесъл оттам целия ти мозък, освен тоя дето отговаря за слугуването на Русия. Най бразиш тея българи дето не лижат на Русия, ама от тях по мразиш софианци, а душичко прагнила?

263

уточнение

преди 2 години

Смелите бойци на Зельо са убили над 30 000 руснаци ,унищожили са над 1500 танка , над 380 самолета и над 240 вертолета.След което масово се предават , и чакат размяна.А ние чакаме мързеливите и нагли урки да се приберат в Укрия ,след 3 месечен безплатен курорт у нас.Ама те не искат.Искат да изкарат лятото и после да решат.

262

Зозо

преди 2 години

До Кармазъ Сикиш.............Умрялата червена армия 3 месеца не може да превземе 1 голям град в Украйна, тръгнали НАТО да плашат?!? Пълен резил :)))))))))))))))))))))))))))))))

261

наакахте се, а?

преди 2 години

Наакахте се от изказванията на двама журналисти!

260

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

На лунатиците тук, които се смеят и бълнуват че при пълномащабна война с Нато, 27-члена ще воюват с нещо повече от платените си еничари, жестоко се лъжат.Нормалния, бял, работещ мъж в никоя членка няма да си рискува живота! За какво да се бие? За това че напълниха дома му с черни ***, за това че дадоха криле на жена му, а единственото негово "удоволсвие" е да бачка и да плаща като поп. Той няма нищо, всичко е на банката, и жената. Ще има много изненадани.

259

Анонимен

преди 2 години

Конската усмивка би требвало да е скрият рашките некъде, можеха да намерят по красиви рускини за водещи,но явно красивите рускини не искат да са маша на Путин и за това са избрали съблезъб за водеща на руската пропаганда :)))

258

Анонимен

преди 2 години

"Без ядрения си арсенал обаче руската армия е военно джудже в сравнение със страните от най-могъщия военен алианс в света НАТО, които превъзхождат руските въоръжени сили във всеки един аспект". - това и Путин го е казвал често. Харчат 20 пъти повече за оръжия от Русия, но нямат топла вода се се къпят и миришат, а скоро ще започнат да гладуват. И друг въпрос - с ядрения потенциал какво правим, като сте толкова силни неядрено?

257

Анонимен

преди 2 години

Мисирката написала този пасквил и твърдяха че без ядреното си оръжие Русия е военно джудже не е лошо да прочете какво казва по въпроса офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ служил в щаба на генерал Шварцкопф.

256

ПРЕДСТАВИ СИ?

преди 2 години

А АКО КИНЖАЛА СЕ БОДНЕ В ТВОЙТО СЕЛО КО ША ПРАИШ?

255

r3v0lv3r

преди 2 години

До обективенА, ти искаш да ни предадеш на тея, които унищожиха Балчик, участваха в разделянето на България на 5 и инициариха и участваха в създаването на анти-българската македонска пропаганда, която и до ден нешен е огромен проблем.

254

Анонимен

преди 2 години

В Афганистан САЩ без бой предадоха оръжие за 80млр.$, защо пък тука да се бият след като имат наркомани в зелени парцалки, които за слава украiнi са готови да продадат всичко дето им изпраща джо байдън!

253

Анонимен

преди 2 години

Русофилите вият като гладни котки. Какъв е проблема другаре, газ ли няма?

252

Приятел

преди 2 години

До няколкото укрофила в този форум:.-Само си представете какво ще се случи с нашата прогнила натовска държавица , ако само един "Кинжал" се бодне в София!Само един!-За час време цялото правителство ,барабар с натовските прислужници,ще обърнат посоката!!!

251

Лъжете

преди 2 години

Във федерацията думата война е забранена, а всеки, който се обяви против военната агресия, бива арестуван. - - - Карен Шахназаров, редовен участник в предаванията на Соловьов винаги нарича операцията война и подчертава, че това си е война, а не операция. Може да се намерят в интернет всичките предавания.

250

Star

преди 2 години

Когато св изказва Скабеева,значи говори на Путин втората жена.

249

Анонимен

преди 2 години

Въпросната Скабаева, както и Солавьов са изключително нагли, безочливи пропагандисти, нямащи нищо общо с обективната журналистика, Гьобелс е аматьор пред тях.

248

рибока

преди 2 години

Трета световна няма да има,но за украинците няма да им стане по-добре от военната помощ от САЩ и Германия или откъдето и да е.Само повече територия ще загубят и повече жертви и разрушения ще има от "примитивната" руска армия,която за миг може да стане модерна приемат ли,че Украйна е държава враг като почне да пука със западните оръжия в погранична руска територия,а Байдън се надява това да не се случи,ако не пукат по Москва и затова не им даде такива оръжия и чака победа чрез отказ на Русия???

247

Иии

преди 2 години

Еб.ти смеха, страна, в която всички политпротивници на властимащите са или убити, или в затвора, ще данифицира! Голям смях, ама голям!

246

Ангелова

преди 2 години

То бива ,бива да си глупав,ама тая много " издиша " ?! Алооооуу,многознаещата,войски на НАТО в Украйна няма,а само и еинствено РУСКИ ФАШИСТКИ ВОЙСКИ !!! Но за да операв даете по някакъв начин агресията си,НАТО ви виновни ?!А целта ви да се изложите пред цял свят с отвратителната си инвазия в Украйна е постигната - хайде сега,прибирайте си се във вашата пропаднала страна и започвайте да възстановявата разрушена Украйна !!!