201

Митьо

преди 2 години

Приемам от Украйна само младо без ремарке. Всеки ден ще я надувам като гайда срещу нощувка и храна

200

Анонимен

преди 2 години

Не ви искаме ли? Що да не ги искаме? Нима нямаме нужда от здрави, образовани хора, християни, с подобен на нашия език и култура? Ама въобще не ни трябва такива хора, викате? няма нужда да ги интегрираме! Да си ходят! Ние тука си имаме хора колкото щеш. Черни, червени, жълти - каквито искаш! Понякога се учудвам от липсата на здрав разум у българина.

199

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Щом си дошъл като бежанец и са те приели,хранели и обгрижвали няколко месеца,не бива да прекаляваш с...претенциите си. Никой няма да остане без покрив и храна. Преди двайсетина дена бях на среща с колеги в едно райско кътче,къща за гости в Сливенския балкан. Към 23 си тръгвахме и един колега взе да снима с телефона един...тузарски огромен джип,питам защо. Защото е с украински номер- ми отговори,ей така да си го имам за спомен и да показвам на който не вярва. Е,ние се качихме в нашето Рено Сценик

198

Анонимен

преди 2 години

българите си мислят, че могат да поробват както политиците са поробили тях други човешки същества.. да правиш концлагери за украинци си показва каква е държавата в момента.

197

Бате буци

преди 2 години

Има и много истерзани хора от тях човешко е да се помогне на нуждаещите се но тези с ланците и колите за по 100 000 лв каква помощ търсят те са на екскурзия тукКакто викаше баце при ковид епидемията на бизнесмените - да продадьт скьпите коли и ще имат пари бол за живеене при кире

196

Анонимен

преди 2 години

Една малка част от бежанците са на хотели по морето. По-голямата част са по квартири, при познати. Имат доста големи проблеми с бюрюкрацията. Нямат и пари особено много. Разбира се, тези хора не са интересни и за тях репортажи няма.

195

Анонимен

преди 2 години

Аре чупка, въри недодялани.и на майна си райна. Аман от вас, укр

194

До203

преди 2 години

Бууурсук недей да кълнеш,ами отивай прибирай една дузина Хохли във вас щом са ти толкова скъпи,на мен НЕ СА!Евро парите свършиха,анадънмо????

193

Анонимен

преди 2 години

В най - скоро време ще спра да плащам всичко, не желая да ми взимат от парите и да хранят неблагодарници! Предпочитам да помагам на бг. пенсионери с минимални пенсии с по 43г. трудов стаж!

192

Анонимен

преди 2 години

Аз пък познавам украинка с малко дете, на свободен наем в Дружба в София, с хазяйка- една баба. Със сигурност не е дошла на курорт. От Мариупол е. И не получава никакви пари от държавата. Сега бабата обучава детето на български. Жената си е намерила работа в хипермаркет.

191

Анонимен

преди 2 години

Не ви искаме! Като ви подлъгаха да правите война сега идете в америка.

190

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите си подбират платежоспособни украинци, по техни си канали и оставят само тях в хотела си, като по програма за тях получават определените средства, а от бежанците искат да доплащат под масата, така да се каже, ако искат да останат при тях. Тези доплащания са произволна сума въпрос на уговорка, и разбира се, напълно безотчетна, от тях е поискано "колкото можеш", като колкото можеш представлява един вид състезание между тези, които искат да останат на морето.

189

До195

преди 2 години

Парите са на свършване,така че изходът е,адаптация работа и доходи от хохлите или бежански лагери а защо не и пътят към Покрайнината!

188

Анонимен

преди 2 години

И не само от ЕС постъпиха средства и от САЩ .Мисля че бяха към 50 или 100 милиона долара.Така ,че не бой се Българино.Нищо не си дал.Хотелите на морето не работят птр з пролетта,а отварят втората половина на юни.Така ,че и мутрите изкараха пари.Според вас,колко пари струва реално един обяд за едно украинско дете?

187

Анонимен

преди 2 години

Много от политиците имат хотели и къщи за гости. Да помогнат..

186

Петков

преди 2 години

Даряваше заплати за оръжие на украйна сега да дари заедно с дб ,герб по една заплата за джакузи , спа център и камериерки в лагераМисля ще сьбере достатъчно средства те взимат огромни заплати

185

Анонимен

преди 2 години

България получи пари от ЕС за да покрие разходите за Украинците.Вие нищо не сте дали за тях спокойно.

184

аноним

преди 2 години

40 г,2-ра категория труд, минимална пенсия. Да видим сега на един украинец колко се дава на ден.За тях 3 решения 1.ЛАГЕРИ, БЕЗ БАЗИ. 2, Сами да се издържат.3. Който не го устройва вън от България И НЕ СЪМ ЗЛОБЕН, А СЪМ БЕСЕН

183

Краси

преди 2 години

До АнонименА комуниста-пожарникар Боко Тиквата еужасен крадец!

182

vlady

преди 2 години

Крайно време е Франция да започне да приема бежанците и да ги настанява поетапно в своите южни владения Кергелен и Крозе. Евентуално и Дания може да настани бежанци в Гренландия.