124

Анонимен

преди 2 години

Само с печатане и санкции не става това, което искаш. Драконите със стената защо са успели. Били са капсуловани. Сега и други опитват със стена, ама е късно. Ойде коня у ряпата. Впрочем стените не бяха ли антидемократични.

123

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че ако разумът не вземе връх, ПОБЕДИТЕЛИ в тази война между Русия и САЩ на територията на Украйна и за сметка на живота на украинците и на руснаците - за сега, НЯМА ДА ИМА. На прага сме на ядрена война! До там ни докараха болни амбиции, алчност и мания за хегемония над света!

122

Анонимен

преди 2 години

Измислици! Поне две поколения офицери е загубила Русия. И едно поколение генерали. И три поколения полковници. И поне двайсет поколения редници. Сбора на поколенията надвишава цялото население на Русия, защото някои от запитаните са възкръсвали и са отговаряли с: Укро, *** нах**!

121

БАНко

преди 2 години

РУСКИ ВОЙНИК В СЕВЕРОДОНЕЦК ОТ ДНЕС : ,, ТУК СМЕ КАКТО НА ОЛИМПИАДАТА , НЕ МОЖЕМ ДА ДОГОНИМ УРКИТЕ " !!!

120

ВЪПРОС

преди 2 години

За мен Руснаците влязоха в Украйна заради Био Лабораториите в Харков - те бяха Проект на Сина на Байдън - там се произвеждаше Ковид - историята ще каже дали съм прав .Чест прави на Путин - не води масирана война в която се убиват цивилни , другото което набива на очи - Руснаците са Джентълмени - използват същите оръжия с които разполага и е обучен врага .

119

Анонимен

преди 2 години

Край. Не може с ляв волан и резба да се създава цивилизация .

118

Анонимен

преди 2 години

Край на един модел. Край. Защо няма самолетоносачи да въдворяват демокрацията. Защо няма и самолети да правят същото. Нещо не е в ред.

117

aa

преди 2 години

а в днеса отдавна всички са си загубили акъла

116

Анонимен

преди 2 години

Путин на смъртен одър,половината генерали избити,при младшите офицери тотален леш,цели дивизии погребани,абе човек ако ви слуша ще си рече че не Русия е завладяла една трета от Украйна а клоунът е пред дверите на Москва!То хубаво цитирате нагло-саксонските ***,ама недейте подценява своята аудитория заливайки ежедневно с тия тъпни!

115

Анонимен

преди 2 години

До Някой си 120Украйна е един вид тест, да видят янките колко е подготвена Русия :) Отдавна се говореше, че янките ще правят урките за пушечно месо, само дето от украинец не става войник, все едно сърбин да наречеш войник :))) Има народи, които просто не ги бива във войните, знаем ги кои са тези народи, да беха ни попитали янките първо нас, преди да си почнат учебния полигон в Украйна :))

114

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата ви ни накара, да се ровим за повече информация в нета,и хопа намерихме и други източници.

113

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Краят на на Нормалното Келтско Малцинство в САЩ бе поставен ,чрез коалицията Бял Дом и Хипари. След офекалването до задух на хамериканските изнасилвачи на бебета във Достоен Виетнам,neдер.уnreлите "фетерани" от фойната станаха хипари. Що е туй хипар? Фашист! Защо!Защото швестъра евреин Джон Ленън защити с "Имеджън" "Моята борба" на еврейският хипар нацист и германец Адолф Хитлер...Адолф Хитлер,който бе хомосексуалист,педофил,ром,фен на азиатските и африкански евреи,араби,турци,гърци.

112

Star

преди 2 години

До сега не бях чувал и виждал,хора не желаещи война и конфликти,да бъдат нападани и обявявани за ,,фашисти''.За държавата агресор е приемливо всякаво оправдание,стига някой да им се върже.Това са си техни обяснения и проблем.Но това да твърдят българи,мои сънародници,виж това ми идва в повече.Българският русофил може да бъде сравнен единствено със използван кондом,никому ненужен след употребата си.Русофилът все още се надява на завръщането на тоталитарният режим за да се пооблажи с власт.

111

ДО 120

преди 2 години

Нищо не си прочел.

110

Анонимен

преди 2 години

Има и друго. Краят на еднополюсен модел. А това вече е много.

109

Анонимен

преди 2 години

Краварчетата и кривите глави от островчета, да не се обаждат. Да си гледат инфлацията.

108

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Който подкрепя Путин, мрази Русия.

107

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Херо Мустафова, ни призовава да подкрепим прайда. Ужас и безумие.

106

По същество

преди 2 години

Айде, спрете се малко де... Колко пъти ги убихте тия младите офицери?

105

до Василев

преди 2 години

Какво настройване на българските медии Срещу укрите, бе, тъкмо обратното! Тубата е пълна с Видео с "изпълненията" на укро-бежанците в Европа! В Полша убиха младо момче защото се застъпи за полско момиче, видеото в Тубата, пребиха два таксиметрови шофьора във Виена щото им направили забележка, че са паркирали джиповете си неправлно, крадът по магазините, пият и пеят по детските площадки и пред хотелите в Италия, с поведението те сами си дискредитират пред цяла Европа!