65

моника бонева

преди 2 години

За беда Путин го пазят Висши сили!Блокирани са всички които имат гадателски и и магически способности. Причината за това е неизвестна!Вероятно отговора е в силното руско лоби на вещици, магове лечители и др подобни шамани .В Русия те са най-много огронма и многонационална страна с различни културни традиции и вярвания ,организират срещи, фестивали състезания.Ако не вярвате питайте нашите врачки и магове те ще потвърдят но всички мълчат,защото ги е страх да не им вземат от силата!

64

Анонимен

преди 2 години

САЩ са избили толкова хора, че вероятно (ако остане история) ЩЕ БЪДАТ НАЙ-КРЪВОЖАДНАТА ПАСМИНА в света!

63

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - срам за българският народ. Излъга ни ...

62

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

В Несебър е пълно с млади бедни украинки с по 2-4 деца....Който иска да си хване украинка млада и бедна,сега е момента.

61

Анонимен

преди 2 години

Путин за три месеца изтрепа толкова хора (50 хиляди руснаци и украинци), че ще остане в историята , като масовия убиец и касапин на 21ви век ...

60

Кжжижужуж

преди 2 години

До 134 : каква изолация бе пумпаляк?!?!? Китай и Индия които подкрепят Русия са половината земно население! Да не говорим за Африка и Латинска Америка!

59

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Еми нормално за сатинската култура.

58

Ехааа

преди 2 години

Наци баталюна "Донбас"избяга от Руснаците в Донбас .

57

Анонимен

преди 2 години

Колкото си искат да го бодът, войската им се изпокарва. Солдаты ВСУ не получают тяжелое вооружение, продовольственное и медицинское обеспечение. Машин нет, эвакуация не возможна. На вопросы командование отмалчивается.

56

Анонимен

преди 2 години

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си , а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Русия.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако знаете, как ни нареждат българите, че напускат хотелите. Имаше клип в Телеграм. Да не ни боцкат и нас.

54

Укро

преди 2 години

Селяни!

53

.

преди 2 години

Това нещо ще донесе нещастие не само на този, който го е направил, но и на този, който го купи!

52

Анонимен

преди 2 години

А в България вие ударихте дъното с тези публикации. Вуду, муду Укрите вече нямат капацитет да воюват за ден и половина паднаха няколко града и десетки населени селища. В Донбас се затяга обръча и до дни ще има нови евакуации. Днес гледах кратко видео цял батальон на ВСУ отказа да воюва като го изяви публично до Зеленски. Не знам нашите медии кога ще превключат на честота истински новини?

51

Анонимен

преди 2 години

Много примитивно.

50

Анонимен

преди 2 години

С тази мрачна новина, Путин направо да си търси специалисти по балсамиране и да нареди да започне изграждането на мавзолей имени Путина.

49

Анонимен

преди 2 години

Не случайно се правят асоциации с Хитлер. В Германия са били абсолютно същите условия в които фюрера се е главозамаял от лъжите на лакеите си и подкрепата на германците.Кремълският пcиxoпат също не подозираше, че Украйна ще получи, толкова мощна подкрепа от САЩ и Запада. Сега вече е късно за достоен изход, който да спаси реномето на руската армия. Путин постъпи, като някой пpocт, училищен xyлиган, който е свикнал да бие по-малките от него без да подозира, че ще се появят и достойни защитници.

48

Омаломощен от сех

преди 2 години

До Анонимен 88. Украинките може да искат ама на мене ми е само един :) А и много спинозни бе :(

47

Анонимен

преди 2 години

Да започват да търсят и черни магесници. След бляскавите победи с помощта на въоръжаването от НАТО и смазващия ефект на санкциите от "целия свободен свят", друго май не им остава на украинците.

46

Анонимен

преди 2 години

клетвите на хората ще го хванат