123

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

122

Анонимен

преди 2 години

През 2007 Путин обеща на руснаците, че през 2020 средната заплата в страната ще е като в Португалия. Това, която не им каза е, че ще е като в Португалия, но в рубли. Хахахахахаха

121

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

120

ИТпростН

преди 2 години

В България , путинистите-рашисти са повече отколкото в русия !!!Позор !!!

119

Кръстьо

преди 2 години

Добре де - пропаганда, ама за толкова глупави ли считате българите ? Или просто не можете да надскочите нивото си ?

118

Анонимен

преди 2 години

толкова долнопробна лъжа,че даже и не е смешно

117

Анонимен

преди 2 години

Чак е смешно като четеш или слушаш български медии.Не ви ли е срам бе,лъжете повече и от самите украинци

116

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са втрешно, всеки със спестявания или инвестиции е яко вътре, кому е нужно това и кои сте вие които го подкрепяте освен гламави ли сте какви сте?

115

Анонимен

преди 2 години

тая лъжа Бай Дън ли я измисли-докато се ръкува с въздуха ?

114

Смях...

преди 2 години

Може ли да пишете и по-големи глупости?!Предполагам, че ви плащат, щото другото е слабоумие...Руското общество е все по-единно зад Путин и едва ли някой, освен подкупните журналисти си мисли да сваля Путин :)

113

Анонимен

преди 2 години

В медийната си немощ започват за разказват приказки, в които сами не си вярват! В момента руското общество тече процес на пълна мобилизация след изстъпленията на Мазовецки и Дуда, че руският мир трябва да бъде унищожен. Такава мобилизация на руското общество се случи и през Втората световна война! Трябва да е ясно, че народът се мобилизира! Какви елити, какви 5 лева са недоволни! Западът така и не успя да разбере психологията на руснаците!

112

Анонимен

преди 2 години

Почти всички на запад от руската граница, може би :D Отново шеговит материал, за добър старт на деня.

111

Анонимен

преди 2 години

всеки ден поне по 5 статии срещу Русия, колко боло зле, как Путин бил болен, как рублата незнам си какво. Западната пропаганда ни залива като тсунами.

110

Анонимен

преди 2 години

Една статийка про Зеленски, една статиийка анти Путин, дааа днес си заработихме надницата със сутрешна доза дезинформация и лъжи.

109

Бай Лазар

преди 2 години

Недоволни пък рейтънгът му е най-висок?! Явно тези зад океана нещо не са доволни.

108

Онзи

преди 2 години

Съобщи "Дейли мейл". И приключваме!

107

Анонимен

преди 2 години

Както всяка сутрин в последните 2 месеца, на челно място в сайтчето ви са сложени няколко статийки против Русия и ПУтин за промиване на мозъка, препечатани от "наши" евроатлантически западни издания. На същото място преди войната в Украйна слагахте статиите за промиване на мозъка за Ковид пропагандата.. Случайно ли е това или просто това са ви местата за платена агитация?! Няма значение за какво, важното е да е платена

106

Анонимен

преди 2 години

Почти всички са недоволни от писанията на журналистите в днес.бг. Търсят ли се нови?!?!

105

Бандерас

преди 2 години

До 137: Пич, за 8 години "бомбене" и "криене по мазетата" колко хора напуснаха територията на Донбас като бежанци? За 8 години "геноцид" колко бежански вълни преброи? И колко са те сега по време на миролюбивата освободителна операция? Не ви отговаряй, мозъкът ти е възпален от съветска пропаганда.

104

Анонимен

преди 2 години

защо бре днесааа цензурирате нормалната дума турциии ех колко сте зле... какво обидно има тази дума бре туркофилиииии о Браян сенатор ще ви оправи