33

Анонимен

преди 2 години

24 май е празник и на другите народи, не е само бг празник. 3 март си е само бг празник.

32

РУСКА ПОДМЯНА

преди 2 години

до 40 "Сан Стефанския договор според историческата истина, а не според соросоидиотската манипулация е един предварителен договор преди Берлинския. На него Русия поставя на масата България в нейните преобладаващи етнически граници" А година по-рано, пак според историческата истина, Русия подписва ТАЕН договор с Австро-Унгария, в който се споразумяват на Балканите да не се създава голяма славянска държава. Следователно, руснаците са подготвили предварително тази историческа манипулация и подмяна.

31

Анонимен

преди 2 години

24 май се празнува отпреди 3 март Костадинов пак показва, че нищо не знае.

30

Анонимен

преди 2 години

За пръв път 24 май е празнуван в Пловдив, още по турско време. Ако не се лъжа е през 1851 г.

29

Анонимен

преди 2 години

Сан Стефанския договор според историческата истина, а не според соросоидиотската манипулация е един предварителен договор преди Берлинския. На него Русия поставя на масата България в нейните преобладаващи етнически граници, с Мизия, Тракия и Македония, такава каквато народа я е създал с Българската църковна независима Екзархия. зАПАДНИТЕ СИЛИ ПРЕДИ ВОЙНАТА, ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА, С ДИПЛОМАЦИЯ, С ВЪОРЪЖАВАНЕ, СЪС ЗАПЛАХИ, С ВКАРВАНЕ НА АНГЛИЙСКИЯ ФЛОТ В мРАМОРНО МОРЕ И ТН САМО ПРЕЧИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

28

рибока

преди 2 години

Да живее 3 март!И без писменост е имало и има държави!

27

Фак ГЕРП

преди 2 години

Защо не се скрият някъде покраи Костов тея Гробаджии. Пръмова им е първа дружка на мрасните Гербаджии

26

СОРОСИИИ, АДОВЕ

преди 2 години

ПРИ КОМУНИЗМА НЯМАШЕ ЧАК ТАКАВА ДИВА ПРОПАГАНДА, КАКВАТО ДНЕС ИМА. в МЕДИИТЕ НИЩО НЕ СЕ ПИШЕ, ЗА НИВАТА НА СОЦИАЛНО НЕРАВЕНСТВО И НЕСПРАВЕДЛИВОСТ НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО. РАЗДУХВАТ СЕ ЕЙ ТАКИВА БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ. Народе не виждаш ли че пропагандата им е съшита с бели конци - само в черно и бяло. ИСТИНАТА Е ЕДНА - 95 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА Е ПРОРУСКИ НАСТРОЕНО! А ТОВА СИ ГО НАПРАВИХА САМИТЕ УКРАИНЦИ С РЕПРЕСИИТЕ СРЕЩУ БЪЛГТАРИТЕ В УКРАЙНА. НЕ ВИ ПУКА НИТО ЗА 3 МАРТ НИТО ЗА 24 МАЙ

25

Анонимен

преди 2 години

Това не е най-важното , защото и Турция използва латиница , а не други шрифтове каквито използва исляма !

24

Като БСП

преди 2 години

Сан Стефанския мирен договор на руснаците е като обещанията на БСП малко преди да настъпи Виденовата зима: още преди да е подписан, вече създателите му са планували да измамят българите и да ги докарат до катастрофа. Приликите не са случайни, тъй като БСП винаги са работили за руснаците, и методите им са същите, защото руснаците ги учат как най-добре да саботират българската държавност в полза на руския интерес.

23

Анонимен

преди 2 години

За работа търсят латиница с английски ако можещ да пишеш и чавкаш. Бг езика и кирилицата намаляват за съжаление след демократичните промени.

22

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах , защо СДС-тата не си празнуват ''святата'' дата 10. ноември !?

21

ПЕТКОВ

преди 2 години

Предлагам за национален празник денят на независимост на САЩ

20

Анонимен

преди 2 години

Копейка, това ли ти беше задачата за днес от Мутрафонова. Вземи си я под ръка и вън от България. Ако бяхте в Русия и ти беше не копейка, а цент, отдавна да търкаш наровете в затвора.

19

Искат

преди 2 години

Да ни скарат с македонците. Националният празник трябва ба бъде един. А 24 май да го обявят за духовен празник.

18

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ повишиха нашата национална сигурност, като така обедниха българския народ, че никой не би ни нападнал и окупирал, защото ще трябва да храни половината народ довлечен от Бочко да просяшка тояжка...

17

Анонимен

преди 2 години

Виктор Папазов, икономически съветник на Възраждане: "Горд съм, че през 1998 г. моите усилия бяха оценени Световният икономически форум в Давос ме избра за един от 100-те Глобални лидери за бъдещето. Много е специално чувството да си рамо до рамо със създателя на Amazon Джеф Безос, Бил Грос от IdeaLab или Виктор Чу финансовият титан от Хонг Конг. Признание, което до момента бяха получили само още трима българи."

16

Будител

преди 2 години

Без Кирил и Методий, на каква азбука щяха ще пишат пропагандните си фашизоидни речи от Кремъл, бе Копейкин ? Възможно ли е такова падение, слагачество и лакейство на чужда държава ? Явно е възможно...колко отвратителни хора има в тази държава, затова сме на дъното и копаем...

15

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ продължават да копаят дъното, да ходят на Зеленски да правят чай хахахаха. За тях националния празник е редно да е денят на основаването на групировката СИК. В същото време нареждат на гербестия олигархобизнес да надува цените за да дойдат на власт. Народе видиш ли ГЕРБ знай, че това е най-вредното нещо не партия за България. Само те и ДПС са канени на кангресите на Ердогановата партия.

14

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте внимание на VPN тр.о.лчетата на НПО.тата на дедо Сорос.